Almancıyım, neden Türkiye’deki insanlar bizi aşırı zengin görüyor ve kazıklama derdindeler?

Merhaba öncelikle baştan yazayım Türkiye’de ekonomi çok iyi Kadir kıymet bilmiyorsunuz biz Almanya’da sürünüyoruz, Almanya Türkiye’yi kıskanıyor diyen Almancı tiplerinden değilim çok şükür. Görünen köy kılavuz istemez herkes azıcık akla sahip olan herkes görür. Her neyse ben uzun süredir Türkiye’ye ye gelmiyordum teyzemler İstanbul’da yanına geldim geçen hafta, bugün bir restorana gittik orda Almanya’daki kardeşim aradı Almanca konuştuk galiba ordan anladılar Almancı olduğumu. Her neyse ayıptır söylemesi 3 mercimek çorbası 3 kavurma+ pilav tatlısı salatası derken hesabı ben ödeyeceğim dedim teyzemle kuzenime bi gittim kasaya abla 250 euro versen yeter dedi şok oldum Türkiye AB ye girdide benim mi haberim ne eurosu 250 euro ben 1 aylık erzağımı alıyorum saçmalama felan dedi aklı sıra beni kazıklayacak sonra abla sana koymaz be dedi bende temizlik işçisiyim Almanya da dedim milletin pisliklerini temizliyorum bal gibi de koyar. Yani arkadaşlar cimrilik olarak anlamayın ama insanlar neden kolay para kazandığımızı düşünüyor? Ya da 2 haftalık tatil için 100 bin Euro ile mi geliyoruz zannediyorlar ve neden kazıklama derdindeler. Normalde küçük esnafı desteklerim ama böyle yapmaları çok soğutuyor insanı
Almancıyım, neden Türkiye’deki insanlar bizi aşırı zengin görüyor ve kazıklama derdindeler?