Para & Ekonomi Papara'dan para göndericek kişi bilgilerimi görür mü? jabronioxygen Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Enayinin biri para atıcak paparadan , ordaki bilgilerimi görür mü kimlik bilgilerim numaram vs Güncellemeler+1 yıl İsmimi öğrenmemesi gerekiyo papara hariç başka nerden atabilir Papara'dan para göndericek kişi bilgilerimi görür mü? Cevapla Numara Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Suatsarıbaş Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Sen ne yapaıcaksın 🧐 0 7 Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Resmine bakınca anladım 😏 Yorumla jabronioxygen +1 yıl Yo alakası yok beni fakir çocuğuma mama alıcam diye biliyor 😂 Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Peki o iyi niyetle yaklaşmış sana yakışırsa al parasını 😠 Yorumla jabronioxygen +1 yıl Parayı öz abimden koparıyorum niye yakışmasınki bana oda her boka sazan gibi atlamasın o zamn Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Şeytan 😒 Yorumla jabronioxygen +1 yıl 🐍😂 Yorumla Suatsarıbaş +1 yıl Nasıl istersen 😏 Yorumla
Rüzgar2165 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Sen kendin vereceksin zaten Papara numaranı falan 0 0 Yorumla
ceyydm Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sadece isim soyisim görür 0 1 Yorumla jabronioxygen +1 yıl Bu kötü oldu işte adımı bilmemesi gerekiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Atmazsa ne gülerim ama 😃inşallah atmaz ehgddj 1 1 Yorumla jabronioxygen +1 yıl Kına yak jsmcjsnjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen ne yapaıcaksın 🧐
Resmine bakınca anladım 😏
Yo alakası yok beni fakir çocuğuma mama alıcam diye biliyor 😂
Peki o iyi niyetle yaklaşmış sana yakışırsa al parasını
😠
Parayı öz abimden koparıyorum niye yakışmasınki bana oda her boka sazan gibi atlamasın o zamn
Şeytan 😒
🐍😂
Nasıl istersen 😏
Daha alamadınmi o parayı 😅
Sen kendin vereceksin zaten Papara numaranı falan
Hayır ad soyad görür en fazla
Sadece isim soyisim görür
Bu kötü oldu işte adımı bilmemesi gerekiyor
Göremez ver benim paparayi kanka deneyelim
İsmini görür
Atmazsa ne gülerim ama 😃inşallah atmaz ehgddj
Kına yak jsmcjsnjs