Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi şunu merak ettim. Sizin bu uygulama ile ne işiniz var, bildiğinize göre hepiniz gizli bir işler karıştırıyorsunuz demektir mi bu
Güncellemeler
+1 yıl
KS çok güzelsin, hepinizi öpüyorum 😘 bırakın da gidip uyuyayım biraz 👋
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bazı bankalarda sadece iban yetiyor ama papara kullanırsan sadece hesap no ile gönderim yapılabilir
Bu papara nereden bulunur alınır banka mı yine
Hayır banka ile işin yok uygulamayı indiriyorsun ve kayıt oluyorsun. Sana hesap no veriyor o numara ile herşeyi yapabilirsin.
Sonra uygulama üzerinden kendine kart talep ediyorsun normal bankamatik kartı gibi kullanabiliyorsun. Kart elime geçmeden o parayı nasıl kullanacağım dersen kendi banka hesabına transfer edip kullanabilirsin havale eft ücreti yok
O numara ile karşı taraf bana nasıl para gönderir peki. Bankamatikte olur mu ve benim isim ya da telefon çıkmaz dimi kesin?
Senin hiç bir bilgin görünmez kendi mobil uygulamasından hesap numarana gönderebilir. Tamamen güvenilir bir yöntem aklında şüphe kalmasın
Canımın içi bu kişi mobil uygulama vs bilmez. Kullanamaz. Sadece atm ya da bankadan para gönderebilir nasıl olacak o halde
Tamam işte senin vereceğin hesap numarasına banka veya atm farketmez her türlü gönderim yapabilir
Eminsin dimi, seni yoruyorum ama kesinlikle kim olduğum ortaya çıkmamalı.
Estağfurullah yorulacağımı düşünsem cevap vermezdim. Eminim herhangi bir sorun olmuyor tüm bilgilerin gizli kalıyor. Papara kartın bağlı olduğu kurumun ismi çıkıyor bilgilerde
Yani bu iş zaten büyük ihtimalle uzun vadede hallederim ama olursa çok yardımcı oldun demektir
Takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum ve dediklerimi yaparsanız güvenli bir şekilde ödemenizi almış olursunuz
Bakalım bir deneyelim kesin Hicbir bilgi çıkmıyorsa ok
www.google.com/search
Bu resme bakarsan alıcı kısmında yazanı göreceksin
Seni çok merak ettim şu an. Ne kadar güzel bir insansın
Güzel düşüncen için teşekkür ederim. bilgi sahibi olduğum bir konuyu paylaşmaktan asla çekinmem. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 👍
İnşallah uygulamayı başarıyla tamamlarsam işte bu en büyük yardım olacak😘 thanks
Uygulamayı şimdi indirip hesap oluşturabilirsin saat kısıtlaması yok takıldığın bir şey olursa buralardayım👍
:)))))) sen o essegi kacirma gerekirse nufus fotokopini bile ver ama o parayi al
Olmaz isim ve tel olmamalı
bak nuufusunu bile ver ama 1 ay sonra tekrar cok muskil durumdayim diye bir daha
Tamam da nasıl gelecek, isim olmaz telde olmaz
valla sakin kacirma
ayrıca ismini bilsin birsey olmaz numara verme yeter
Yok isim de olmaz.
hahahaha :) sen parayi ruyanda gorursun senden olmaz :)
Oluyormus canım bak, millet senin gibi kötü kalpli değil
benim kalbim kotu degil :)
ben olani soyledim :)
yalniz sana para gonderen biri istese herseyine ulasir bir tanidik bankaci olmasi yeter :)))) o yuzden adını ibanını ver al parayı catır çatır ye :)
iyi geceler :)
Cwnim olmaz, isim bilirse göndermez tanıdık. Ama bir şekilde halletmeliyim
yaaa bir tanidikdan arkadasindan bankamatik karti bul :)
sen eski kocani falanmi koparticaksin :))))) ooo bu efsane olur :))))
o zaman muhakkak bir hatun tut kendine yoldan gecen birine bile soylesen hesabiniza para gelicek 200 tl si sizin desen olur :)))
Tanıdıkları da bilir isimden onu düşündüm ama olmaz işte
yaw yoldan cevir
abimin hesabina yolla de yarin bana yollat :)
ben gondereyim sana daha ne diyeyim :)
bu arada kactim iyi geceler
Erkeğe yollamaz sen olmazsin tatlım, bakalım kandırabilecek miyiz daha😅bunu nasıl düşünemedim daha önce yazık bana
bol sans :)
😘👋
İbanın doğru kişiye ait olduğunu sistemin bilmesi için alıcını ünvanı/adı ve soyadı gereklidir. Neler çeviriyor ve kimi kandırıp parasını çarpıyorsun bakalım.
Isim şart, isim soyad uymazsa para geri gider.
Peki başka yolu yok mu o halde banka dışında nasıl para gelir
Papara kullan sadece sana verilen numara ile gönderilir. Sende kendı banka hesabına transfer edip çekebilirsin
Papara ne, hiç bilmiyorum ki
Para alıp göndermeye yarayan bir sistem. Ben dahil birçok insan kullanıyor. Sorun teşkil eden birşey değil.
Sen para gönderirken karşı tarafın ismini görüyor musun ekranda ya da tel vs çıkıyor mu bir bilgi
Karşı tarafa sadece 2216328750 bu şekilde numara veriyorsun. Şahısa para gondermedigim için ondan emin değilim.
Papara kullan sadece hesap no
Nasıl yani, detay lutfen. o ne.
www.papara.com/
enayilerin bütün parasini al
Yok kimse ya, var mı böyle bir sistem diye merak ettim
İsim bazen otomatik çıkar bazı bankalarda çıkıyor
İşte çıkmaması lazım nasıl olur
İsim olmadan işleme alınmaz ona göre EFT kontrolden geçiyor.
Peki başka yol yok mu, nasıl para gelir
Evet tabiki, isimsiz de oluyor
Nasıl canım
Papara kullan. Sadece müşteri numarası veriyorsun
Yahu bu papara ne. Nasıl bulur alırım nereden biraz daha detay
Google Play'den. Uygulamayı öyle yapmışlarki böyle mala anlatır gibi yönlendiriyor öğretiyor. Kullanımı kolay. Yükle. Hesap ekle. Bir sefer havale denemesi yap. Sistemin çalıştığıni kendinde gör ve kullan
Bunların kendi hesapları var bankalarda. Sen o hesabın ibanini sadece karşıya veriyorsun ve o kişi açıklama kısmına senin id kodunu giriyor. Havale otomatikman o hesaptan sana yönleniyor ve senin kayıtlı hesabına düşüyor. Aracı gibi yani
Muhteşem birsey
Kimseye ne isim veriyorsun nede kendi hesap numaranı. Papara kodunu ve paranın yollanacagi papara ibanini verdinmi yeter. 3 tarafta aynı bankayı kullanırsa 7 24 para gelmesi lazım. Bilgisayar otomatik yolluyor kendi hesabına düşen parayı sana. Açıklamayı okuyor
Limit aylık 500 diyor ama net. Belki bin nasıl alacağız o zaman parayı
Ben ciddi olarak ordan henüz havale talep etmedim. Sadece sistemi tanımak için kendime biraz yolladım ve sonra geri çektim. Kastettiğin şeyi hatırlıyorum. Bu işleri çok kullanan arkadaş öyle birşey yok dedi. Prosedür gereği mi ne onu koymuslar. Kendi çekimlerini gösterdi. Ne binler ne binler. Bissürü çekmiş bir ayda. Takılma ona. O işlevsiz birşey. Niye koymuşlar uyarıyı b nde anlamadım ama uygulanmıyor
Sen yinede araştır. Firmayı ara falan benim bilgim bukadar.
Benim icra dosyalarım falan oluyordu. şu an aleyhimde açılmış tazminat davasida var. Birgün hesaplarımin buloklanmasi ihtimaline karşı yönelmiştim bu tür şeylere. Benim gelecek karanlık
Bir ara alacağım arabanın ruhsatını bile kime yapsam diye düşünüyordum. Üstüme mal almaya çekiniyorum. Güvenecek kimse yok
İş mi seni bu hale getiren, evlilik mi
Gel bana yap hepsini, ciddiyim. Ne is yapıyorsun ve evli misin
3 yıl önce bir mağduriyet sonucu yaralama yaptım işyerinde. Kameraları silmişler sallamislarda sallamislar arkamdan ifadelerinde. Halbuki alakası yok. Önceki gün bir avukat tutayım dedim 30 k talep etti. Önümüzdeki süreçte hapis yatacağım gibi. Savunamadim kendimi. Çok boşladım. Eleman habire dava açıyor
Daha almadım araba falan ama sağol. Güvenemem. Daha dosya temyizde net karar çıkmadı. Yerel mahkeme 4 yıl verdi
Konu ne peki, iş mi evlilik mi dedim. Benden güvenilir kimse varsa bu ülkede bende birsey demiyorum
İşyerinde dedim ya. Evli değilim. Totoyu toparlayamadikki ne evliliği. Para kazandım da onuda birine kaptırdım 😂 sorsan nenyaptin derler
İşin zor senin. Zaten seni alanda akıl yok, kimsenin başını yakma, çocuk işine hiç girme yazık olur
Çok çok haklısın işte. Benden adam olmamış. Bu saatten sonrada olmaz.
İsimsizde oluyor
Ya oluyor deyip geçmeyin, nasıl oluyor işte detay
Olur
Evet yaz
finansal kole mi buldunuz kezban hanim
Hayır yok kimse, sadece tanınmadan para almak konu
anladim. acikcasi icerigini merak ettim sadece. bugün buna benzer yine bir soru paylaşıldı Twitter'da bir tane finansal köle bulunmuş kızın biri bulmuş işte
Bilip bilmeden yargıladin ama
al bakalim sesli cevap
https://voca.ro/13S7kokEmdYH
haksizmiyim
Böyle şeyler yapacak biri değilim ama bu kişinin bir şekilde parasını almalıyım ve kim olduğum ortaya çıkmamalı. Tek kişi yani kimseye zarar vermek değil amaç
https://voca.ro/1kyIlaFxEqgM
Neyi kastettin bilmiyorum ama kötü birsey değil bundan eminim
yaşınız.. gercekmi
Evet
Gizli üyeye mi 🤣
pardon🥲
Yüzünü görseydik
hayda😅😅😅
Niye haydaa , seni merak ettim
okumus görmüş birine benziyorsun. ve cok uyaniksin. hemde garantici. hm?
Sen beni kesmem Kezban yaptın ama tek akıllı sen misin tatlım😉sadece bu gereksiz işleri bilmiyorum çünkü şeytanlık peşinde hiç olmadım
sorumun cevabi bu degil. uni mezunumusun?
Hayır ama tüm ünilileri zekamla cebimden çıkarırım, sen ne iş yapıyorsun😉
şaşırmadım.
tam ben sana işini sorucaktim
Sen bir bilgi verme, görünme bana asla herşeyi sor, çok tatlısın ama çok akıllı değilsin🤣
pekala. yurt disinda bi hotelde calisiyorum
Garsonsun kesin, yurtsisi da ya çeşme ya Antalya dimi
gulmedim
😘öptüm seni yakışıklı
bende seni
Dolandırıcı misin
He, seni dolandırayim diyorum ilk
Belli aradigin
Seni arıyorum tatlım
Çık tamam
Ama seni görmeliyim profilde
Eeee