Ünlü İngiliz podcast’çi Peter McCormack ile Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’da sert bir tartışma yaşadı. McCormack’in “Senin yaptığın trol’lük” sözlerine cevap veren Musk, “Bu tür berbat yorumlar, tüm paramı Doge’a yatırmak istememe sebep oluyor” dedi. Filler mi tepişiyor yoksa ayı sezonu mu geldi? Elon Must Bitcoinleri satabilir mi gerçekten?Kaynak: https://uzmancoin.com/elon-musk-bu-yorumlari-gorunce-tum-paramla-doge-almak-istiyorum/amp/
Vay be! Biz kavga edince yaprak bile düşmüyor, adamlar tartışınca kripto paralar düşüyor. Bir tartışma ile hele bir yumruk yumruğa birbirlerine girişseler ekonomi felç. 😯 yapmayın etmeyın guzum. Sizin kavganız bizimde canımızı yakıyor. Bu arada yoktun bu aralar abi sorularını göremedim.
Evet ama fanatik değilim :) Hatta pandemiden beri bir tane bile futbol maçı izlemedim, sadece takip ettim neler oluyor, olacak diye :D Ekonomik olarak da etkisi oluyor çünkü.
Şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun, ne diyeyim bende galatasaraylıyım. İnsan üzülüyor kupayı kaybedince ama yapacak bir şey yok. Neyse hayırlısı bakalım.
Kesinlikle... Yani o kadar sonuç odaklı ki aslında bütün bir sezonda topu topu 2 gol fark ile şampiyon belirleniyor. Ben bu gibi durumlarda takımlar arasında tarafsız sahada son bir karşılaşma daha oynanmasını isterim mesela :) Maçı alan kupayı alır...
O biraz saçma olur abi. Ayrıca hakaızlıkta olabilir. Sonuçta herkes adil bir lig süreci geçiriyor. Ve avaraj farkı hakkı ile alınıyor. Bazı durumlar hariç itiraz etmek biraz ağlamak olur karşı taraf adına.
Şu an nakitte durmak bana mantıklı geliyor. Son iki günde coinler değil de tokenler konuştu. Önce GS, ardından ATM ve PSG gerçekten çok güzel kazançlar sağladı. Elon Musk, Bitcoin'leri satmadığına dair açıklama yaptı. Sattığı düşünülünce bir düşüş yaşandı, son açıklamadan sonra ise bir miktar değer kazandı. . Ayı sezonu gelmedi. Düşüncem bu yönde. BTC yönünü belli ettiği vakit alışlar başlar.
Evet, token ise çok şansa geldi. Önce Galatasaray aldım, sabaha doğru 299,50 zirvesini gördü elden çıkardık. Ardından ATM'ye girdim; yükseldi, düştü derken çok fena fırladı. ATM'yi takip ederken PSG'ye girdim, kârı aldığım gibi çıktım. PSG'yle birlikte CHZ'ye girmiştim, yükseldiği gibi elden çıkardım.
Bir günde üç farklı token ve bir coin güzel getirdi. Şu an beklemeye devam.
Çünkü kripto paraya yatırım ginans sistemindeki devlet garantisi olmayan ve en büyük risk içeren yatırım araçlarından biridir. Ve şimdi kapitalist sistemin oyun kurucuları yine devrede. Sakın oyuna gelmeyin. Kendinizi ve kıt kanaat biriktirdiğiniz tasarruflarınızı bir hayal uğruna riske atmayın. 😎
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
57
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dijital para muhabbeti insanlarin elindeki ragbet gören (para altin tahvil ziynet eşyalari) degerleri bozdurarak gel bana kökül ben sana daha cok kazandiricam diyip todex gbi totosuna totosuna şaplağı patlatan çakal sürüsü faliyetidir Bakiniz internete bi tane ekran karti 15 bin TL? evet yanlis duymadiniz 15 bin ve bu ekran kartiyla yok dijital para kaziliyomus kumari biliriz iddia yi biliriz ganyani biliriz ama bu dijital para olayi daha cook canlar Yakacak cook , Siz siz olun yatirimlarinizi altın ya da topraga (arsa tarla ev) yatirin cünki altın ve toprak asla kaybettirmez Todex uçar Toprak kalır
Madem o kadar cesur ve öngörülü, servetini doge almak için değil, bitcoin için güvence rezervi olarak kullansın, elon gibi ultra dahi öncülere ihtiyaç var. 200 milyar dolar btc ye güvence vermeye yeter, tabi bu dahi kıvırıp da btc yalan dolar gerçek demezse.
Ayı sezonu öyle. boyle. bisey değil boğa sezonu devam ediyor yatırım yaptığın kripto yüksek boiz , alçaktan al tekrar sat tekrar sat al şansı veriyor :) ay sezonu gciren var mı acaba? Yüzde 10-15 azalma ile ayı sezonu gelmez. Bunun adı ayı değil olagan dışı da olsa ayı değil adı
Elon çok çakal bir adam. Önce parasını bitcoin'e yatırdı. Sonrasında bitcoin'den parayı katladı. Sonra parasını doge'ye yatırdı ama orada beklediği patlamayı yapamadı. Sonra bir açıklama ile bitcoin'i indirdi. Elon'u refer alan kişileri doge'ye yönlendiriyor ve 5-10 yıl içerisinde doge yeni bitcoin olacak. At fava bekle. 5 yıl sonra 20 bin dolar olacak bir doge. bu arada dogecoinim filan yok, hiç bu işlere girmedim.
Ayılara daha var. Şu an Elon piyasayı istediği gibi oynatıyor. Bitcoin den dogeye kaydırmaya çalışıyor dominansı bence. Şu an 50 cent bir dogenin sınırlı arzda hale getirilip 50 bin dolara çıktığını düşünsene.
Elon musk ın hayatı para kazanmak üzerine kurulu. Bitcoin alıp bunu duyurması zaten kar etmek için yaptığını gösteriyor. Satacağım demesi bile bitcoinin değerinin düşmesine neden olur. Elon işini bilir merak etmeyin
Dün 1-0 ken abim dedi satalım yenilecek lan bekle dedim 2-1 olacak real yendi mecburlar gitti bozdurdu çok düşüyor diye sonra 2-1 oldu dedim demiştim dedim gitti paracıklar
Elon Musk biraz trollük yapıyor, ama bu kadar şişen bir piyasanın biraz silkelenmesi de normal millet hemen ah vah edip duruyor. Sürekli olarak yukarı gitmesi mümkün değil piyasanın.
Kripto paraların düşüp yükselmesi gayet normal piyasanın dengeyi kurması gerekli. Nasıl altın da düşmeler ve yükselmeler oluyorsa normal tek fark kripto para spekülasyonlara daha açık.
baktılar iş çığrından çıktı herkes parayı bağladı devasa bir alan oluştu gücü elinde tutanlar bu alandaki pastaya gözünü dikti kontrol altına aldı herkes öyle bir koyayım iki ay sonra on alayım yapamadan aradaki cukkayı biz alalım dediler
Şu Elon bir daha Türkiyeye gelirse döverim ben bunu. Ne kaypak bi adam ya.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kasa herzaman kazanir. yukseltip dusirmekten kazaniyirlar parayi. Bunlar isin bahanesi. Turkiye de dusuk olan dolar kurunu yukseltmek icin abd ile tezgah kurup brunson hikayesini yazip oynamadilar mi?
İnsanlar bile düşüşe geçiyorsa kripto mıripto boş iş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
beter olsunlar. Miningciler ve BTC yüzünden artık ekran kartı bulmayı bırak bulduğumuzu da alamıyoryuz. Umarım bu işten para kazanan herkes dibi boylar.
Neden? Güzel kazananlar, hatta hayatı değişenler oldu ama :) Böyle örnekler duyuldukça girmemek çok zor... Ha genel olarak hak veriyorum, ben de girmedim mesela, tabi henüz :D