Bir süredir bir kısım arkadaşım story’lerinde grafikler, tavsiyeler, ne kadar para kazandıkları ya da kaybettiklerine dair paylaşımlar yapıyorlar. Bu olay görgüsüzlük, ukalalık ve hava atmak için kullanılan bir araç haline geldi. Hatta normal bir sohbet sırasında konuyu alakasız şekilde; şöyle arttı böyle battım türü söylemlere getiriyorlar. Paranız beni ilgilendirmiyor paşa paşa yatırımınızı yapın ve sizde saklı kalsın😏
Hayatta döviz ve kripto para piyasaları dışında hiçbir kazanç kapısı olmayan vasıfsız tipler işte. Vasıfsız derken kariyer, statü sahibi olmayan masasında değil de daha çok şahsiyetsizlik manasında kullandım. Yoksa ayakkabı boyacılığı değil namusla, şerefle yapılan her mesleğin bir saygınlığı vardır.
Hiçkimseye bir paylaşım yapmıyorum. Kazandığım zamanlar olduğu gibi kaybettiğim zamanlar da oluyor. Ben bunu görgüsüzlük olarak görmüyorum paylaşsa da. Kimse dolar yatırımını ya da borsadaki hisselerini açık açık paylaşmıyor ama kripto borsası çok başka bir dünya. Dakikalar içinde binlerce lira kazanıp kaybedebiliyorsun. Bu durum insanları heyecanlandırıyor bence.
İnşallah hepsi boşa çıkar 😂😂 bitcoin aldım zengin oldum kafasında olanlar var heryerde aynı muhabbet demekki oyk oldum banane senin paran dan kazancından sonrada bunlar para muhabbeti yapan kişileri sevmezmis 😂😂😂 kendileri para değil tabi bitcoin muhabbeti yapıyolar ya
Başıma gelen komik olayları anlatırım bazen ama öyle kazandığım para grafiklerini paylaşmam. Ama bu konunun içinde olan insanlarla sohbet etmeyi seviyorum. İnternette de çok komik meme'ler ve olaylar var kripto para dünyasıyla ilgili sjdjsd oralara takılmayı seviyorum.
Kripto piyasasının tamamen dışındayım. İş bilmeyenlerin kendini kral sanmasına fena gülüyorum. Ama dua etsinler de yatırımları hiç olmasın. Ferrariye bineyim derken altındaki eşekten olmasın. Çünkü malum bizim insanlarımızın hepsi uzman, kısa yoldan para kazanmanın yolunu bulmuş sanıyor.
Kripto ney ondan bi haberdim sonra kripto piyasasına gönül veren buradaki komik! bir arkadaş bakkallarda satılan çikolata paralar demişti. Sadece güldüm ve gülmeye devam ediyorum.
Anlamadığım ve bilmediğim bir alan olduğundan, hiç bir yerine değilim birde birikimimde olmadığından ilgisizim, olsada ya altın ya döviz, ben sağlamcıyım riski göze almamam.