Para & Ekonomi Ininal mi enpara mi hangisi daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 19 yasinda ogrenciyim internet ve normal alisverislerim icin hangisi daha iyidir ya da bildiginiz var mi sorun cikarmicak bi kart Güncellemeler+1 yıl Papara pardon Güncellemeler+1 yıl Herkes farkli bi sey diyo Ininal mi enpara mi hangisi daha iyi? Cevapla İnternet Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl bence sorunsuz istiyorsan en para. uzun süredir kullanıyorum. eft havale hiç bir ücret ödemiyorsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben yasadisi rulet icin cikartmistim papara karti Şu an oynamayi biraktim ama kart hosuma gittigi icin hala kullaniyorum gayet iyi bence 0 0 Yorumla
TekelBayi Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Enpara banka kartı kullan finans bank atmsi olmayan il ilçe yok. EFT havale fast transferleri kolay. Senin kullanacağın işlemlere para almıyorlar. Banka kartı kullandığın için sadece paran olunca harcarsın böylece de borcun olmaz. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl En para iyidir hiç bir ücret ödemiyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bence sorunsuz istiyorsan en para. uzun süredir kullanıyorum. eft havale hiç bir ücret ödemiyorsun.
Ben yasadisi rulet icin cikartmistim papara karti Şu an oynamayi biraktim ama kart hosuma gittigi icin hala kullaniyorum gayet iyi bence
Enpara banka kartı kullan finans bank atmsi olmayan il ilçe yok. EFT havale fast transferleri kolay. Senin kullanacağın işlemlere para almıyorlar. Banka kartı kullandığın için sadece paran olunca harcarsın böylece de borcun olmaz.
En para iyidir hiç bir ücret ödemiyorsun
Papara daha iyi ldldlspd
Enpara
İkisi de iyi.
Enpara
Enpara daha iyi
Tabiki papara