Yine s*kmeye geldim. *ptal, dang*l*k, g*ri z*kalı istediğin kadar engelle boş ne kadar s*l*ksın sen IQ 20 bile değil boş😂🖕 Seni doğuran *m senden utanmalı. Sen bu hesabını kapatana kadar gelip üstüne b*ş*lcam. Biz kinciyizdir. Gelip vurgunu yapıp gideceğim artık. S*ksocum, f*h*ş*m. B*ş*ldım azgına. Ohhhh çok iyi geldi be. Stres seftalimsin artık canım sıkıldıkça gelip böyle böyle s*k*p gidecem. 🤫✝️✝️
Asla tüm paranı aynı elemana yatırma. Riski dağıt. Özellikle coin ve altcoinlerde sakın tüm paranı bir iki tanesine yatırma. Araştır, en bilinen, tanınanlar arasında dağıt
Dolar yükselecek zaten. Mecbur yükselecek. Ama alternatif bir kâr aracı da Sterlin’i değerlendir. İngiltereyle durumlar çok karışık şu anda kısa vaadede Sterlin çok değerlenecek Lira karşısında.
Etherium al demiyorum ama döviz bir yatırım aracı değildir. Ha ben al sat yaparım short açarım dersen olur. Ama alıp beklersen yükselse bile enflasyona yenilirsin.
ethereum Çok yüksek bitcoin gibi 32bin dolar 1 ethereum yani 100 TL bile yatırsan 64bin dolar olmalı ki 200tl olsun paran alt coinler daha avantajlı olabilir
Kripto paralar daha volatildir yani oynaktır risk alginiza göre daha iyi kazanç ya da zarar getirebilir. Altın ve dolar daha güvenli bir limandır kârı daha düşüktür ama daha güvenlidir
Gram aklın olsa bunu sormazdın. G*rizekalı piyasadan zerre anladığın yok bari sus insan saysınlar cahil ahm*k sırf bilmişlik için soru sormuşsun *ptal.
Senin ben taaa *mina k*yim 🖕🖕😃. İşte sen bu kadar g*rize*kalı *ptal b*yins*zsin sosyal medya senin neyine bak böyle gelip yine seni s*kt*m ama bu sefer seni *nanla beraber s*kt*m. *rusp* Ermeni d*lü demek istedin tüm biz tüm Ermeniler seni teker s*kel*m ırkçı faşist fahiş*. Seni s*kt*m rahatladım şimdi seni ben engelliyorum. Fucking Whoreee 🤫🤫🤫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eth alınca dolaylı yoldan dolar almış oluyorsun. Altın gibi düşünebilirsin.
Etherium hizli yukselip hizli dusuyor. Kaybin da karinda yuksek olur. Dolara yatirma
Hızlı mı düşüyor? daha zarar eden görmedim ben :D
@AyşeNurr35 tkp edersen gorrursun.
Sürekli çıkan bir coin olmaz bayadır takip ediyorum 3,4 ay önce girmedim bu işe :D
@AyşeNurr35 Bnde bu ise gecen pazartesi baslamadimm
Doge dunden beri musk sayesinde yukselise gecti. Uzun vadede kazandirmaz
dolardan çok yüksek paralar kazanamazsın ben ethereum aldım :D
Hangi borsa
@berelojı Bitexen
Binance kullanıcısıyim uzun vadeli yatırım için okeks borsası tavsiye ediyorum. Alım satım için en iyi borsa binance dir.
@berelojı okeks GÜZEL evet ama biance çok karışık geliyor bana
Aslında çok daha güzel ve daha basit ve anlık işlemde mükemmel hızda. Istersen bu konu da yardımcı olabilirim
Etherum almak daha mantıklı çünkü ileride çok daha fazla yükselecek.
Kisa vadeli yatırım alım satım borsası binance dir. Yatırım yapacak uzun vade kullanacak isen okeks borsası önerebilirim
Yine s*kmeye geldim. *ptal, dang*l*k, g*ri z*kalı istediğin kadar engelle boş ne kadar s*l*ksın sen IQ 20 bile değil boş😂🖕 Seni doğuran *m senden utanmalı. Sen bu hesabını kapatana kadar gelip üstüne b*ş*lcam. Biz kinciyizdir. Gelip vurgunu yapıp gideceğim artık. S*ksocum, f*h*ş*m. B*ş*ldım azgına. Ohhhh çok iyi geldi be. Stres seftalimsin artık canım sıkıldıkça gelip böyle böyle s*k*p gidecem. 🤫✝️✝️
Asla tüm paranı aynı elemana yatırma. Riski dağıt. Özellikle coin ve altcoinlerde sakın tüm paranı bir iki tanesine yatırma. Araştır, en bilinen, tanınanlar arasında dağıt
Eğer geleceğe dönük yani 2-3 yıllık bir yatırım yapmak istiyosan Ethereum mantıklı. Ama kısa vaadeli az kâr elde etmek istiyosan dolar.
Dolar yükselir umarım 😂
Dolar yükselecek zaten. Mecbur yükselecek. Ama alternatif bir kâr aracı da Sterlin’i değerlendir. İngiltereyle durumlar çok karışık şu anda kısa vaadede Sterlin çok değerlenecek Lira karşısında.
yatırım tavsiyesi degildir. uzun vadeli benim düşüncem ethereum
Teşekkürler 🌸
rica ederim ben yıllardır borsayla ilgileniyorum. ethereum hedefi baya büyük
yaklaşık 7 ay önce 3-4 bin civarındaydı
Şu an Doge Coin’deyim
kaçtan aldınız
dolarda hedef 9 altinda 600. senaryo suresi 5.5 ay. ytd
Etherium al demiyorum ama döviz bir yatırım aracı değildir. Ha ben al sat yaparım short açarım dersen olur. Ama alıp beklersen yükselse bile enflasyona yenilirsin.
Aynen döviz sadece varolanı korur yatırım değildir. Bunu anlamayanlar dolar alıp yükseldiğinde kar ettiğini sanıyor :d
ethereum Çok yüksek bitcoin gibi 32bin dolar 1 ethereum yani 100 TL bile yatırsan 64bin dolar olmalı ki 200tl olsun paran alt coinler daha avantajlı olabilir
Kripto paralar daha volatildir yani oynaktır risk alginiza göre daha iyi kazanç ya da zarar getirebilir. Altın ve dolar daha güvenli bir limandır kârı daha düşüktür ama daha güvenlidir
Gram aklın olsa bunu sormazdın. G*rizekalı piyasadan zerre anladığın yok bari sus insan saysınlar cahil ahm*k sırf bilmişlik için soru sormuşsun *ptal.
Ağzı bozuk hippie edepsiz!
Sektir git şimdi
Seni sektirip giderim *mcık
Orossspuuuu dölü
Senin ben taaa *mina k*yim 🖕🖕😃. İşte sen bu kadar g*rize*kalı *ptal b*yins*zsin sosyal medya senin neyine bak böyle gelip yine seni s*kt*m ama bu sefer seni *nanla beraber s*kt*m. *rusp* Ermeni d*lü demek istedin tüm biz tüm Ermeniler seni teker s*kel*m ırkçı faşist fahiş*. Seni s*kt*m rahatladım şimdi seni ben engelliyorum. Fucking Whoreee 🤫🤫🤫
Ha siktirrrr
Bütün malı mülkü hayvana yatırın en karlıs⁸
Etherun daha karlı olacak gibi kısa vadede
Altın
Gerçek mi?
Sahte mi
Cin adı gibi
Dolar
Git altın al daha iyi risk yok
Etherium
Altınn