Hiç güvenmiyorum. İzi sürülemeyen, karşılığı olmayan, elle tutulamayan ve gözle görülemeyen hayali bir kripto para. Kara para transferlerinde terör faaliyetkerinde özellikle kullanıldığı iddia ediliyor. 😎
Fed’in dötü tutuştu, seneler önce wall street de patladılar, yine patlayacaklar. Kimsenin beyan ettiği kadar rezervi yok, sanal olarak dönen para hacmi aşırı büyük. Ülkeler kendi kontrollerinde olmayan alışverişi sağlayan birimleri engellemeye çalışıyorlar ellerinden geldikleri kadar.
Kara para aklama olayı bence doğru bu arada, takip edemiyosun sonuç olarak ama yine kusura bakmasınlar, teröristlere, sempatizanlara, kartellere yedirdikleri veya yedirttikleri paralarını hesabını verebilecekler mi. Kapitalizmi köklemelerine srbep olan bankalara akıttıkları milyarları?
Bu adam dükkân kapatıp kaçamaz ~9milyon civarında kullanıcı var (2018 verileri) batma lüksü de yok aptallar 500.000₺ para ile giriyor lar para sıfırlanıyor ya da borçlu çıkanlarda var bu olaylar varken imkânı yok. Güveniyorum ve oynuyorum.
Bu borsalar inanılmaz kar elde ediyorlar ve ortada vergi yok. Kara para aklamaya da müsait. O yüzden zaman zaman her hükümet bu tip soruşturmalar açıyor. Geçmişte Çin ve Hindistan'da da aynı şeyler oldu.
Bundan 3-4 sene önce şöyle bir haber Çin'de çıktığında taban yapıyordu piyasalar, artık insanlar güveniyor çok olumsuz etkilemez. Ceza kesilirse binance öder yatırımcıya birşey yansımaz 🙂
Halka arzlar ilk orada çıkıyor yeni coinler önce orada. Ben çok takip etmiyorum da 0,000200 USD Lik coinlerden aldım 50 şer dolarlık bakalım dursun bir süre 😂
Binance'a sorusturma açılsa kaç yazar merkezi çinde olan bi borsa hiç bisey olmaz zaten sorusturmanın nedeni de çine olan düsmanlıktan eminim ki bi kac hafta sonra dosyayı kapatırlar
Binance CEO’su açıklama yaptı. Dava Binance’ye yönelik değil, korku be belirsizlik yaymaya çalışıyorlar diye bir açıklama yaptı ve Elon Musk’ı takipten çıktı.