Arsa alabilecek kadar paranın yeterli gelip gelmediğine ve arsanın lokasyon durumuna göre. Diyelim elinde 150 binin var merkezde öyle kolay o paraya arsa bulunmayabilir. Kıyıda köşede bir arsa buldun diyelim, önünden yol geçiyormu mevkisi merkeze ya da en yakın mahalleye ulaşımı var mı vs.. Yani gidipte dağın olduğu yere, ulaşımın zor olduğu yere, yolun bulunmadığı yere yerlere gidipte arsa tarla arazi almak sıkıntılı. İyi araştırıp ona göre yatırım yapmak lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Araba alırdım arsanın üzerine oturunca beni gezmeye götürmüyor 😂😂😂
Arsa da ne yapacağına bağlı verimli kullanamazsan araba almak daha mantıklı
İleride tekrar para biriktirip üzerine müstakil villa dikmek istiyorum veya belki satarım. Yatırımlık ya da kullanımlık diyelim
araban varsa arsa al ama yoksa ve ihtiyaç duyuyorsan araba daha mantıklı
Evim de var arabamda.
arsa al o zaman
O paraya bulursam arsa alırım. Paranın durumuna göre.
Paranın durumu derken?
Arsa alabilecek kadar paranın yeterli gelip gelmediğine ve arsanın lokasyon durumuna göre. Diyelim elinde 150 binin var merkezde öyle kolay o paraya arsa bulunmayabilir. Kıyıda köşede bir arsa buldun diyelim, önünden yol geçiyormu mevkisi merkeze ya da en yakın mahalleye ulaşımı var mı vs.. Yani gidipte dağın olduğu yere, ulaşımın zor olduğu yere, yolun bulunmadığı yere yerlere gidipte arsa tarla arazi almak sıkıntılı. İyi araştırıp ona göre yatırım yapmak lazım.
Haklısın tabii.
Aslında araba ihtiyacın varsa madiyat konusunda sknti yaşamayacaksm araç ama ben ilerde malım kıymetlensin diyorsansa baya basit arsa
1.5 yıl önce 85 milyara arsa aldık.. Şu an 170_180 civarı ediyor
Arsa
Motosiklet
Arsa hala oğlu arsa.