Dogecoin almayan kaldı mı ya 😂 2 TL den aldım 5,5 oldu 4 günde 😄 Elon musk twit attı 8 Mayıs dogefather yazmış. Öyle görünüyor ki 1 dolar olacak Yani 8,35 TL yi geçer 2 gün sonra. Siz ne düşünüyorsunuz? 15 bin ile girdim şimdiden 40 a yaklaştı 😁 ?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Yükseliyor canını sevdiğim😃 Ön görülerim tutuyor 🚀
Ben yatırım tavsiyesi vermem kimseyi de yönlendirmesi sevmem ama git Twitter hesabına dogefather 8 Mayıs yazısı hala duruyor. Benim öngörüm 1 dolar olacak Twiti attığında 2 TL den aldım şimdi 5,5 TL 8 olacak gibi görünüyor ve hala 8 mayısa zaman var
Kalma abicim çık doge ye geç 1 dolar olacak diyorum. Baksana grafiğe doge bütün ekosistemin içinden geçiyor. Hala düşünüyor musun 😃 Tabi bu arada adettendir ; yatırım tavsiyesi değildir.
Baksana şuna. Bütün piyasa kan ağlıyor bir tek dogecoin yeşil. Ve 8 mayısa kadar 1 dolar a yürüyecek. Ben sana daha ne diyeyim. Gir Twitter a bak elon un twiti hala duruyor 😃
Ben de uzun vadeli güvenmiyorum. Ama elon a güveniyorum 😃Mesela proje değil zaten. Doge shit coin. Kumar işte. Bakalım 8 ine kadar neler olacak. Sağlamcı bir şey düşünen avax alır
3 gündür deli gibi pump yapıyor e herhalde biraz düzeltme yapacak. Panik satışı yapanlar var. Ancak ben 8 ine kadar yüksekliş trendinin süreceğini düşünüyorum. Bütün forumlarda konuşuluyor şu An bu 1 dolar yapacağız diyorlar.
Birileri satacak birileri alacak bu işler böyle 😃ben kahin değilim. Yatırım tavsiyesi de vermiyorum. Ancak Elon reise güveniyorum. Bana şimdiye kadar hiç kaybettirmedi. Hee 8 inde ne olur onu bilmiyorum ama 8 ine kadar deli gibi hodl
Sıkıntı yok herkes kendi parasıyla oynuyor. Risk ne kadar büyükse kazanç da o kadar yüksek oluyor. Ben 8 ine kadar asla satmam. 8 inde de programı canlı izleyeceğim bakalım ne diyecek bir gözüm grafikte bir gözüm onda. 😃
Anaparamın üstüne kârımı aldım onunla oynuyorum zaten. Ama sıkıntı yok liseli değiliz. Yetişkin insanlarız biz 8 ine kadar satmak yok. İsterse param komple sıfırlansın. stop loss ları patlatmışlar zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Riskli işler 500 koyarsın 800 olur sonra gaza gelip 50000 koyarsın zarar edersin riski göze alabilen kazanıyor kaybedenler de var tabii.
Yok ya ben 8 inde 1 dolara yaklaşsın satacam zaten
Holo btt aldım hep düşüşte bunala ilgili düşüncen nedir
Fırsatı kaçıyorsun
Çok param var orada çıkayım mı zararım çok
Ben yatırım tavsiyesi vermem kimseyi de yönlendirmesi sevmem ama git Twitter hesabına dogefather 8 Mayıs yazısı hala duruyor.
Benim öngörüm 1 dolar olacak
Twiti attığında 2 TL den aldım şimdi 5,5 TL
8 olacak gibi görünüyor ve hala 8 mayısa zaman var
Holo ve btt de kalayım mı
Kalma abicim çık doge ye geç 1 dolar olacak diyorum.
Baksana grafiğe doge bütün ekosistemin içinden geçiyor. Hala düşünüyor musun 😃
Tabi bu arada adettendir ; yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.resimag.com/i/9c8808ce7d56
Baksana şuna. Bütün piyasa kan ağlıyor bir tek dogecoin yeşil.
Ve 8 mayısa kadar 1 dolar a yürüyecek.
Ben sana daha ne diyeyim. Gir Twitter a bak elon un twiti hala duruyor 😃
Biliyorum bütün herşey düşüşte
Aynen 😄
10cent ken alıştım fırlayıncada satmıştım
Tüh be
Ama bence hala 8 ine kadar fırsat var. Çünkü beklenti var
ne tühü ben paramı aldım çıktım
Daha 8 ine kadar vakit var bence. Elon reise güveniyorum 😃
ben dogeye güvenmiyorum
Ben de uzun vadeli güvenmiyorum. Ama elon a güveniyorum 😃Mesela proje değil zaten. Doge shit coin. Kumar işte. Bakalım 8 ine kadar neler olacak.
Sağlamcı bir şey düşünen avax alır
Düşüyor
Alım fırsatı 😉
Bokfirsat daha da düşerse ne olacak nereye kadar düşeceğini bilmiyoruz
Düşüyor dedin şimdi baktım ne düşmesi çıkıyor aksine
5.8 di şu an kaç bir bak
3 gündür deli gibi pump yapıyor e herhalde biraz düzeltme yapacak.
Panik satışı yapanlar var. Ancak ben 8 ine kadar yüksekliş trendinin süreceğini düşünüyorum. Bütün forumlarda konuşuluyor şu An bu 1 dolar yapacağız diyorlar.
Sanmıyorum ben sattım zaten 1 lira koymustim 3.5 tl iken az önce 5 te iken sattım
Birileri satacak birileri alacak bu işler böyle 😃ben kahin değilim. Yatırım tavsiyesi de vermiyorum. Ancak Elon reise güveniyorum. Bana şimdiye kadar hiç kaybettirmedi. Hee 8 inde ne olur onu bilmiyorum ama 8 ine kadar deli gibi hodl
Artsın ne diyim ama benim riske atacak kadar param yok
Sıkıntı yok herkes kendi parasıyla oynuyor. Risk ne kadar büyükse kazanç da o kadar yüksek oluyor.
Ben 8 ine kadar asla satmam. 8 inde de programı canlı izleyeceğim bakalım ne diyecek bir gözüm grafikte bir gözüm onda. 😃
Haklisin birde giderse hiç param kalmaz malesef param olsa koyardım birakiridm
Tabii
Anlıyorum.
Elon musk ın böylesi bir twiti olmasaydı ben de bu kadar rahat olmazdım herhalde.
Çok güvenme belli olsa riske atacağın paranı köy
Anaparamın üstüne kârımı aldım onunla oynuyorum zaten. Ama sıkıntı yok liseli değiliz. Yetişkin insanlarız biz 8 ine kadar satmak yok. İsterse param komple sıfırlansın. stop loss ları patlatmışlar zaten
Anlamadim konu nedir
Konu şudur. Adam bir twit attı 4 gün önce 8 Mayıs a tarih verdi.
2 TL olan dogecoin 8 TL ye yürüyor.
Hala fırsat var şu an 5,5
Bu adam kim
Elon musk
Yani kim? Neden yaptı açıklama önemli