Para & Ekonomi Arkadaşımın annesi eczacı ve ayda 50 bin kazaniyormuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dogru mu bu harbiden ayda 50 kazanabiliyolar mı yoksa yalan mi söylüyor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bu kazandıgıymiş giderleri falan da düşünort 20 30 kaliyomuş Arkadaşımın annesi eczacı ve ayda 50 bin kazaniyormuş? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeri işlek olsa bile o kadar kazanamaz. Kımse kolay kolay kazancını söylemez söyleyenin cogu da abartır. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben de pek inanmadım ama dogru galiba giderlerle 30 falan kalitomus Yorumla suskun_34 +1 yıl En fazla 10veya 15 Yorumla Soran +1 yıl 10 15 den fazla bence hastanenin yaninda cunku inandım dogrusu cunku sürekli gidip gelen oluyor dükkanın kirasi 8 binmis zaten Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Eczacı ise evet doğru bide bu çok satış yapıyorsa yoksa imkansız 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hastanenin yanında eczaneleri zaten dogru söylüyor galiba Yorumla ÇapkınPrenss +1 yıl Ben inşaat mühendisiyim satış pazarlama işi yapıyorum ondan daha çok kazanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Kardeş sen şanslısın o zaman inşaat sektörü şu an pek iyi durum da değil diyolar Yorumla ÇapkınPrenss +1 yıl Ben araba satıyorum mezun olduğum günden bu yana inşaat mühendisliğini hiç yapmadım Yorumla Soran +1 yıl Anladim ben inşaat sektöründe çalişiyorsunuz sanmistim Yorumla ÇapkınPrenss +1 yıl Yok inşaat mühendisliğini ailemin zoru ile okudum iki abim inşaat mühendisi zaten polis olmak istiyordum olmadı bende satış pazarlama kursları vardı onlara gittim Fransa da iki yıl eğitim aldım sora adana ya geldim işimin başına Yorumla
YağızDemirören00 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Peki huzur var mı bir araya gelebiliyorlar mi yemekde arkadaşının zor zamanında sadece para ile mi destek oluyor neyse kardeşim daha çok versin... 0 0 Yorumla
IBarneyStinsonI Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Çokta inandırıcı gelmedi :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim bende pek inanamadim dogrusu ama giderler dustukten sonra 20 30 kalmasi da bormal geldi 5 bin kazancak halleri yok heralde Yorumla IBarneyStinsonI +1 yıl Sattığın mallar senin değildir bu tüm esnaflar için geçerlidir. Gelirin %90'ı çoğu zaman hep gider oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Anladim arkadaş sallamıs biraz o zaman😆 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kara borsaya ilac veriyorsa doğrudur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ksbdjfb yok knk hastane yanındalarmis herkes böyle kazanamiyomuş zaten binde bir işte şans Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eczaneler hep hastane vs etrafında olur zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yeri işlek olsa bile o kadar kazanamaz. Kımse kolay kolay kazancını söylemez söyleyenin cogu da abartır.
Ben de pek inanmadım ama dogru galiba giderlerle 30 falan kalitomus
En fazla 10veya 15
10 15 den fazla bence hastanenin yaninda cunku inandım dogrusu cunku sürekli gidip gelen oluyor dükkanın kirasi 8 binmis zaten
Eczacı ise evet doğru bide bu çok satış yapıyorsa yoksa imkansız
Hastanenin yanında eczaneleri zaten dogru söylüyor galiba
Ben inşaat mühendisiyim satış pazarlama işi yapıyorum ondan daha çok kazanıyorum
Kardeş sen şanslısın o zaman inşaat sektörü şu an pek iyi durum da değil diyolar
Ben araba satıyorum mezun olduğum günden bu yana inşaat mühendisliğini hiç yapmadım
Anladim ben inşaat sektöründe çalişiyorsunuz sanmistim
Yok inşaat mühendisliğini ailemin zoru ile okudum iki abim inşaat mühendisi zaten polis olmak istiyordum olmadı bende satış pazarlama kursları vardı onlara gittim Fransa da iki yıl eğitim aldım sora adana ya geldim işimin başına
Peki huzur var mı bir araya gelebiliyorlar mi yemekde arkadaşının zor zamanında sadece para ile mi destek oluyor neyse kardeşim daha çok versin...
Çokta inandırıcı gelmedi :D
Ne biliyim bende pek inanamadim dogrusu ama giderler dustukten sonra 20 30 kalmasi da bormal geldi 5 bin kazancak halleri yok heralde
Sattığın mallar senin değildir bu tüm esnaflar için geçerlidir. Gelirin %90'ı çoğu zaman hep gider oluyor.
Anladim arkadaş sallamıs biraz o zaman😆
Yalandır be okadar kazanamaz
bilemiyorum hiç eczacı tanıdığım yok bebeğim
Kara borsaya ilac veriyorsa doğrudur
Ksbdjfb yok knk hastane yanındalarmis herkes böyle kazanamiyomuş zaten binde bir işte şans
Eczaneler hep hastane vs etrafında olur zaten
Vay anasını
az bile mk
Evet Doğru Kazanır