Kocamın gözü babamın parasında mı?

Merhaba ben 3 yıllık evliyim. Kocam esnaf ben ise sanat tarihi mezunuyum. Eşimin işleri pandemi çıkmadan önce çok iyiydi. Şimdi ise çok kötüye gidiyor. Benim babam elektrik mühendisi Allah’a çok şükür durumumuz hep iyidi. Eşimin ailesinin durumu kendilerine yetecek kadar. Oturduğumuz ev, eşimin dükkanının sahibi babam. Geçen akşam yemek yedik mutfağı topladım eşim balkona geçti, kapalı balkonumuz, sigara içmeye. dedim ben duşa gireceğim hayatım tamamdır dedi. Odama geldim eşyalarımı aldım telefonumu şarja takacaktım mutfaktaydı duyduklarıma inanamadım. Eşim kuzeniyle konuşuyordu ki kendisini hiç sevmem kurnazın en adisidir. Eşim işlerinin kötü gittiğini söyledi oda ee oğlum zengin kayınpederin var verse ya dedi oda.. koyduğum adamı günahını vermez.. çocuğu geberip gitse bir an önce dedi. O kadar canım yandı o an sessiz kaldım ben babamın tek çocuğuyum babam hiç bir zaman desteğini esirgemedi bizden kocam araba aldı piyasayı biliyorsunuz çok pahalı 150 bin TL sini babam 30 binini kocam verdi oda krediyle şimdi gelipte bunları arkamdan demesi beni işgillendirdi evlenirken arkadaşlarımın bazıları çok söyledi bak bu seni sevmiyor senin ona sunacağın hayatı seviyor diye dinlemedim hiç birini Çünkü bende seviyordum onu ama dünkü konuşması beni çok soğuttu kendinden sizce gerçekten param için mi benimle?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aldım kocamı karşıma anlattım dedim duydum böyle böyle. demesin mi haksızmıyım baban cimrinin teki. Kan beynime sıçradı sen benim dairemde oturuyorsun benim dükkanımı işletiyorsun sen benim arabamı sürüyorsun ne cimriliğinden bahsediyorsun dedim galiba ağır mı konuştum erkek arkadaşlar? Çok sinirlendi kıpkırmızı oldu şimdi de oturma odasında kapıyıda kitlemiş açmıyor da
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aldatılıyormuşum! Aşk gözümü kör etmiş. Eşim gelip özür diledi benden ama bi işgillendim. Normal bi erkeğe bunları desen direk boşanır benimkinde gurur yokmuş meğersem. Telefonunu aldım son silinenlere baktım hep bi kadınla samimi fotoğraflar gösterdim sustu dedim bunlar ne bir anlık şeylerdi özür dilerim deyip ağladı yalvardı. Dedim sana yazıklar olsun ben senin için kendi ailemi karşıma aldım zamanında. Boşanacağımı söyledim ayaklarıma kapandı hata yaptım dedi ama kararım kesin
Kocamın gözü babamın parasında mı?