Bttyi şansa aldım bende ya başta al sat yaptım sonra baktım çıkıyor bastım hepsini, çıkma noktasınıda internette gördüğüm bir adama güvendim artık bi daha o seviyelere gelmesi zor gibi market hacmi 11. Sıraya kadar çıkmıştı şimdi geri düştü 26. Sıradaydı. Ordan çıkınca bnb almıştım biraz, binance ın coini olduğu için güvenilir ve gelecek vaad etti açıkçası.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yatırıma devam. Btt den beş katını kazandım. Devam ediyorum.
Allah bereket versin
Ben btt ye yatırdım paramı. Sen hangisine yatırdın?
Bende ordan kazandım 97 de çıktım ama
Doğrusunu söylemek gerekirse ben pek anlamıyorum arkadaşım ne derse onu yapıyorum ahahah🤦🏼♀️
Bursumdan 900tl yatırdım ne kadara çıkar sence bi fikrin var mı
Bundan sonrasında hangisine yatırmayı düşünüyorsun
Bttyi şansa aldım bende ya başta al sat yaptım sonra baktım çıkıyor bastım hepsini, çıkma noktasınıda internette gördüğüm bir adama güvendim artık bi daha o seviyelere gelmesi zor gibi market hacmi 11. Sıraya kadar çıkmıştı şimdi geri düştü 26. Sıradaydı. Ordan çıkınca bnb almıştım biraz, binance ın coini olduğu için güvenilir ve gelecek vaad etti açıkçası.
Anladım teşekkür ederiim umarım daha fazla kazanırız💓🌸
Teşekürr ederimm sendee inşallah :))
Butun param gercek tiko para.
Kripto falan yok.
En iyisi hocam
Olum bizede verin yaa
Bize je senin oarandan
Nasıl oluyor bu işler bizede anlat ya 😭
Valla öyle lak diye olmuyor şanstı benimki biraz risk alman lazım ya da uzun süreli çok yatırım yapman lazım. Parasını kaybeden de çok var
İlk başta ne kadar yatirmistin
1000 attım dağıttım 2,3 taneye, en çok kar getirene bastım, sonra baya ekledim tabi, 2,5x oldu
Çok yatirmissin sende ama yinede büyük kazanç bu yazdığıni anlamadım kardeşime okutup aynısından yaptircam sjsjjs teşekkürler
Öyle yaptırcak bi şey değil ki şans biraz düşerse üzülürsün araştırmadan girme.
Allah arttırsın
Aminn :))
Nasil kazandun
Aldım coini arttı o da şansa sağ olsun
O ne lan
Yokk