Para & Ekonomi Kripto paralar akşam saatleri düşüyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kripto paralar akşam saatlerin de düşüşe mi geçiyor arkadaşlar bi kriptoya yatırım yapıcam küçük bir meblağ ama düşüşte değil şu an akşama düşer mi Güncellemeler+1 yıl Sizce tron mu alayım holo mu Kripto paralar akşam saatleri düşüyor mu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl O saatlerde Holo alsan şu an çok güzel bir kârın olacaktı. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O saatler de patladı ben sbah alıcaktım banlada işimi halledene kadar patlamjş Yorumla ZodiacK +1 yıl Şu an yine alım fırsatı var. (Bence) Yorumla Soran +1 yıl %22 artrı geceyi beklemwyi düşünüyorum Yorumla ZodiacK +1 yıl Gece sözleşmesi var. Yükseliş düşünüyorum Yorumla
okeyn Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl normal borsa gibi açılış kapanış saatleri yok akşam düşer çıkar denilemez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya holo alıcam ama biraz düşüşe geçmesini bekliyorum sizce beklemelimiyim Yorumla okeyn +1 yıl bilmiyorumki belli olmaz o işler Yorumla
Aydnkrt Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bilemezsın benım tavsiyem psg nın parasını al cok değer kazanıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl holo chilz bictorent kazanınca benim payımıda unutma😊 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Chilz düşüyor baya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 düşer 15 yükselir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen dediklerime paylaştır parayı bende istem payımı😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl herkes vermez bu tiyoları haaaaaaaa😊 Yorumla Soran +1 yıl Holoya sabah yatırsam 150 tl karım olucaktı ama devamlı artıyor sizce yatırayım mı holoya yoksa trona mı yatırayım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bn sana yazdm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bnmde payımı unutma Yorumla Soran +1 yıl Tamam holo dediniz de yatırayım mı şimdi yoksa biraz düşmesini mi bekliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazdklarıma paylaştr Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Hiç belli olmaz kazanmak kadar kaybetmekte var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O saatlerde Holo alsan şu an çok güzel bir kârın olacaktı.
O saatler de patladı ben sbah alıcaktım banlada işimi halledene kadar patlamjş
Şu an yine alım fırsatı var. (Bence)
%22 artrı geceyi beklemwyi düşünüyorum
Gece sözleşmesi var. Yükseliş düşünüyorum
normal borsa gibi açılış kapanış saatleri yok akşam düşer çıkar denilemez
Ya holo alıcam ama biraz düşüşe geçmesini bekliyorum sizce beklemelimiyim
bilmiyorumki belli olmaz o işler
Bilemezsın benım tavsiyem psg nın parasını al cok değer kazanıyor
holo chilz bictorent kazanınca benim payımıda unutma😊
Chilz düşüyor baya
5 düşer 15 yükselir
sen dediklerime paylaştır parayı bende istem payımı😊
herkes vermez bu tiyoları haaaaaaaa😊
Holoya sabah yatırsam 150 tl karım olucaktı ama devamlı artıyor sizce yatırayım mı holoya yoksa trona mı yatırayım?
bn sana yazdm
bnmde payımı unutma
Tamam holo dediniz de yatırayım mı şimdi yoksa biraz düşmesini mi bekliyim
yazdklarıma paylaştr
Hiç belli olmaz kazanmak kadar kaybetmekte var
takip etmiyorum
Düşmez