-Dürümün yanında iki ayran içerim. -Sigara kullanmıyorum. -Benzin konusuna gelince de, o anlık cebimdeki bütçeye göre hareket ederim. . Telefonum da kılıf yok, ama ekranı büyük olduğu için ekran filmi kullanıyorum. -Çay sevmiyorum, süt içerim içiyorum genel de, ama bugün sıkma portakal suyu içtim.:) -Evet, etiketlere çok dikkat etmem beğendiğim ürünse fiyatı ne olursa olsun alırım. -Yolda para bulsam eğilip alırım, ve ihtiyacı olan birine ulaştırırım. -Züğürtün çenesini yormak ne anlama geliyor bilmiyorum. -Ata çocukken çok bindim, şu an fiziksel sorunlarım olduğu için, binemiyorum.
En büyük Zenginliğimi Evimin duvarını süsleyen 4 şiir ve dizeleri ozetler 1. Yilmaz Güney ustanın hayat bize mutlu olma şansı vermedi şiiri 2. Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiiri 3. Rudgar Kiplingin Şayet şiiri 4. Deniz Gezmiş in 6 Mayıs 1972 de idama giderken yazdığı insanlığa bıraktığı mektup Özellikle son sözü İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır İşte asıl zenginlik budur Para pul san şöhret mevki makam gelip geçicidir bir yele bakar As olan yüreklere dokunmaya çalışmaktır Benim bütün zenginliğim iyi insan olmak çabasıdır Efsane Vali Recep Yazıcıoglunun dediği gibi, Gidemediğin yer, dokunamadığın insan senin değildir, Yine rahmetli Tayfun Talipoglu ustanın dediği gibi, Bu ülkede ulaşmak için insana, gerek yok cok zaman ya da paraya yürekler açık is yola çıkmakta İşte benim tüm yolculuklarim bu şekilde anlamlı
Bir gün zengin bir adam oğlunu kırsal kesime götürüp ona insanların ne kadar fakir olabileceğini göstermek istemişti. Çok fakir bir ailenin çiftliğinde bir gün bir gece geçirdiler. Şehre dönerken baba oğluna sordu:
-Yolculuğumuzu nasıl buldun?
-Çok güzeldi babacığım diye cevap verdi oğlu.
-İnsanların ne kadar fakir olabileceğini gördün, değil mi?
-Evet
-Peki ne öğrendin?
-Şunu gördüm dedi oğlu. Bizim evde bir köpeğimiz, onların dört köpeği var. Bizim evde bahçenin yarısına kadar gelen bir havuzumuz, onların kilometrelerce uzunluğunda dereleri var. Bizim bahçede ithal lambalarımız, onların yıldızları var. Bizim taraçamız ön bahçeye kadar, onların ki ise ufka kadar uzanıyor. Ufaklık konuşurken, babası şaşkınlıktan tek kelime bile edemedi. Ve çocuk ekledi:
-Ne kadar fakir olduğumuzu gösterdiğin için, teşekkür ederim babacığım!
Dürüm yemem ekmek pide tüketmiyorum 😀 Kırılanı onarmam çünkü sağlam hali gibi olmaz eksik duman verir Her gittiğimde depoyu fullerim çok yakıyor full depoyla 450 km gidiyo zaten 😀 Telefonu kılıfsız filmsiz kullanırım kılıf film askılıkla iple böcekle kullananı da yadırgıyorum 😀 o kadar degerli ise alma ucuz telefon kullan. Portakal suyu içemiyorum midem yanıyor 😀reflü var Etiketlerine bakarım çünkü düdüklenmeyi sevmem 😀 Yolda para bulmadım yere bakarak yurumuyorum onume bakarım daima 😛 Sporun her türlüsü beni boZuyor tembelim 🤪 sen yorumlasana bunu 🤪🤪🤪
-Dürümün yanında ayranlar içebilirim.😂 -Sigara kullanmıyorum. -Araba içinde ehliyetim yok henüz. -Telefonumu kılıflı kullanmayı tercih ederim, daha rahat oluyor. -Kahvaltı yapmıyorum.😅 -Alışverişte bakmadan satın aldığım olur. -Yolda para görürsem dokunmamayı tercih ediyorum çünkü hassas bir kalbim var sonra içim gider.. -Züğürtün çenesini yolmak ne oluyor bilmiyorum.😂 -O sporlar olmadan durabilirim.
Bunlardan da zengin bir adamım ama olmayan insana saçma gelse de akşam makarna yapıp yiyorum yani o kadar abartılacak bişey yok özellikle erkekler için cidden bir sürü takımım var ama hepsi benzer yani, havuzlu bir evde yalnız yaşıyorum ama havuza ne zaman girdin dersen bilmem pek zaman olmuyor, yan zengin olmak öyle düşünüldüğü gibi bişey değil kimse insta veya filmlerdeki gibi yaşamıyor canlar.
Mutluyum✔ Başımı sokabileceğim bir evim var✔ Açlıktan ve susuzluktan ölmeyecek bir durumdayım✔ Ailem hayatta ve hepimiz sağlıklıyız✔ Ve bunların farkına varıp şükredebiliyorum✔
Sanırım ben çok zenginim...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lan sadece telefon kılıfsız kırılmaz cam var kaç puan olur o (Kılıfın olmama sebebide telefona bişey olmasını umursamadığımdan değil, zaten olan olmuş artık umursanacak bi yanı kalmamış 😅😅) Harbi dibin dibiyim ya böyle bir yokluk seviyesi yok
65 puan. Her 300 km'de bir LPG alımında depoyu fulletirim. (Arabam, LPG'de şehir içinde çok rahat 300 km yapıyor. 1,4 8v olmasına rağmen, 1.2 Fiat Albea kadar yakıyor.) Arada züğürdün çenesini yorarım.
Züğürtün değilde akrabaların çenesi çalışıyor. Haset başladı bile. Ben yatırım yaparken , hafta sonu 1500 2000 TL para harcarlardı eskiden şimdi ben yine yatırım yapıyorum onlar durdu.😏
Ula hiç biri bana uymadı 😂 cimriyim lan ben fakir de değişim 😂 ama dürüm İle 2 ayrana bırak 2 sürümü 1 ayran İle içerim ona tercih ederim 2 dürüm 1 ayran 😂
Alamadım değil almadım olacak en son aldığım kılıf elli altmış lirami neydi diğer kılıflar da orijinal olmadığı için uymuyor. Yani almadım gerek yok 😂😂
'Binicilik, avcılık, yelken ve golf sporları olmadan yapamam.' harici full aslında varlık içinde yokluk yokluk içinde varlık pinti değilmişim malımı yiyorum kazancımı ölümlü dünya