Yok yani hepiniz mi fakirsiniz Bir de kaaaan 😒cıgıııma bakın erik gibi kütür kütür hem zengin hem yakısıklı ah ulan ahh böyle erkek bulunmaz ülkende yoh yoh yurt dışına mı gitsem napsam acaba bebeler 🙄(luci luci zalımın bebesi eşin benzerin yoh la ) abi buna benzeyen var mı ki gözüm kaldı varsa gelsin evlenelim 😒
Bir erkeğin zenginliğine ya da fakirliğine bakmak ne kadar kötü bir şey. Bir erkeği seveceksen parası için değil karakteri için sev. Şunu anlamıyorum gerçekten Kadınlara ev işi temizlik işi yemek işi verilir Erkeklere de işe gitme para getirme görevi verilir Maalesef bu olmamalı. Herkes eşit şekilde davranmalı. Yakışıklı erkek bulursun evet zengin erkek de bulursun evet ama seni ezmesini de bilir. Parayı satın alabilirsin çalışabilir kazanabilirsin ama mutluluğu satın alamazsın. İlla ki birisiyle evleneceksen hem sen çalış hem o çalışsın istediğiniz zenginliğe kavuşursunuz. Para mutluluk getirmez Lütfen artık ne erkekler kızlara “bulaşık makinesi” gözü ile baksın Ne de kızlar artık erkeklere “cüzdan” gözüyle baksın.
Yolda susadığım halde sevgilim su bile almamıştı istememiştim de ona rağmen de bırakmamıştım sorun da etmemiştim erkeğin parasının olmaması beni ilgilendirmez ben sevgisine bakarımm
Fakir ve zengin her yerde mevcut ama zengin biri niye seninle ilgilensin asıl soru bu olmalı. Türk erkekleri aileden bir zenginliği yoksa mesleğinde ilerlemeden maddi konuda iyi sayılmaz buda 25 yaşının üstüdür genellikle.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
85
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türkiye gelir dağılımının fena halde dengesiz olduğu bir ülke bu nedenle fakir erkek sayısı çok.
Parası olan erkeğin de kimseye eyvallahı yok. Kadınlar ise aşırı derecede fırsatçı oldu son yıllarda.
Geçen sene çıktığım kız, kredi borcu taksidi ekran görüntüsünü gönderip bir de üstüne ağlamaklı bir pokemon koymustu. Kalbim cit etti ama kalbi olmayan tarafimda var. Mesaj alindi. Hesap her iki taraf icin de adil bir sekilde odendi ;)
Babana söyle kanka bir 50 bin ateşlesin ben 5 yılda o 50 binle kaanı satın alırım beyefendi çeker bana. Gönlüm zengin diloş zengin olmak için bir sebebim yok olmaya çalışmak sıkıcı biqere
Maddi olarak iyi sayılabilecek bir yerdeyim. Ama yurtdışına gitmek istiyorum ben de Ülkenin halu malum. Gel seni de gorüriyim bi kardeşim olarak tabi kurban
Yanlış anlamada senin gibi böyle bir erkeğin fotoğrafını paylaşıp altına off şuna bak yok mu böyle bir erkek evleneyim yok şöyle erkek yok böyle erkek diyen kadından kocasına hayır gelmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu fotoğraftaki arkadaş mı erik gibi kütür kütür. Eğer abi yabancıysa şunu söylemek istiyorum bu şahıs türk erkeklerinin b*kunu yesin iyi günler.