Buyrunuz kim kimi kapatmış anlık veriler ortada.
Dolar 8.39'u gördü! Ekonomimiz nereye gidiyor?
Buyrunuz kim kimi kapatmış anlık veriler ortada.

Böyle bişeyi daha önce görmedim sadece hafta sonunda 1.1 lira yükseldi. Ekonomi kötü değil ekonomi hiç olmasa bile büyük bir felaket yaşanmadıkça olmaz böyle şeyler. Ülkenin İstanbul sözleşmesinden çıkması, ABD'nin buna bağlı kınama mesajları ve HDP'ye yapılan kapatma girişimi... Yani kurun bir anda yükselmesinin sebebi ekonomi değil, siyasi sebepler.
Suriye'den libya'dan çıkıyoruz, doğu akdenize karışmıyoruz, rusya ile tüm bağlantıları koparıyoruz dendiği anda kur en az yarı yarıya düşer. Toplu tüfekli savaşa gerek yok. Büyüklerin sözünü dinlemediğin zaman direkt ekonomini hedef alıyor en kolay ve etkili yolu bu.
akılla izah edilemeyecek görevden almalar vs. 200 puan faiz artırmışsın. acı ilacı içmişsin. sırf kur düşsün enflasyon baskılansın diye. 1 gün sonra mb başkanını görevden alıp kuru fırlatıyosun.
o zaman naci ağbala diyecektin, hiç artrıma faizi diye. dolay 7,50 lerdeydi zaten çarşamba günü. ben bu işin altında kötü konular ararım
Bankalar makas araliklarini bu yönde güncelliyor tr piyasasi acildiktan sonra 8 seviyelerinin biraz üzerinde fiyatlanicagini tahmin ediyorum yatırım tavsiyesi değildir zaten şu an piyasa bu şekilde devamında ise faizler düşürülücektir diye düşünüyorum yüksek faiz yüksek kur ile sonumuz gelir birinden ödün verilmelidir
Cevap
56Cevap

He kıskanıyorlar onların meclisinde uçan tekme atan yok
@Toprak_koç_fan o da bizim özelliğimiz, herkeşe nasip olmazzz
Doların yükselmesi herkes için kötü değildir. Misal babam yurt dışı ticaret yapıyor dolar geçenlerde aniden düşünce zarar etti. Yurt dışı ticaret ile uğraşanlar için doların yükselmesi iyi birşey. Şimdi birileri beni lince tutar ama hakikat bu. geçen ay 30.000 gelir vergisi geldi bizimde dibi görmemize az kaldı
Belki senin icin iyi olabilir ama Türkiye icin felaket
Ekonomi zaten seneler once ucurumdan uçmuştu düşüş bitti simdi yere çakılıyor. Takke düştü reisin kel göründü.
niahahahahhaha :D

Ekonomi çok güzel oluyo mis gibi oluyo
onların doları varsa bizimde Allahımız var adghjaghahasgdkasgk :D
Kım neyı kapatmıs bılmem ama herzaman soyledım Tl de durmak paranın degerını dusurur dıye 7,20 den alınan dolar 4,04 ten alınan gram altın dun gece Tl cevrıldı
burada aslında kımse para kazanmıyor parasının degerını korumaya calısıyor
Körü bukadar s! ksen gözü açılırdı bizim millet hak ediyor
Herşey çok güzel nesi var ekonominin. Mükrmmel herşey
Ekonomi batmaya gidiyor paranın değeri olmadığı için
Daha 10 liraları aşacak dolar. Dolar sürekli artıyor, hiç düşmyor. Gün gelecek 20 tlyi görecek.
Ohhh zengin oldum 300 dolarum vardı bozdurucam hadi bakimm
Rusya'nın, Ukrayna'ya tankları indirmesiyle alakalı bir durum. Sakin olun. Bu daha iyi günlerimiz.
Ohh ohhh ülke batıyor.. Hökümet gidecek.. Laiklik gelecek.. Ohh ohh..
Yine oturduğumuz yerde fakirleştik anasını satayım.
Asya hacimli bi piyasa değil ama yarın volatilite çok büyük olacak kesin
Bir kar yağıyor ince ince.
Bir operasyon var bu gece.
dolar %10 artsa dış mihraklar %0000000,1 düşse sultanım padişahım ulu hakanım tanrının yer yüzündeki kırbaçı allahın yeryüzündeki gölgesi fkfkflf
Ekonomi zaten yerlerdeydi artık dibe vurduk daha da çıkmaz
Bizde normal 1 lira iner bir lira çıkar ekonomi süper
doviz kuru = ekonomi demek değildir.
dolarda manipülatif bir hareket var bu cok bariz belli birileri gene oynuyor ama bakalım hayırlısı
Beklenen birşeydi zaten bu. Cumartesi pazar günü özel bankalar 7.97 den dolar satıyordu
Sanki harikaydı da bir gecede çöktük arkadaşlar biz alışığız unutmayın şunu her ramazanın ilk günü sorulan sorular gibi yapıyorsunuz kendinizi
Dolardan baya bi kazandım ama ülkenin durumu insanın moralini bozuyor.
Zor bi süreçten geçiyoruz. İnanıyorum ki bu günlerde geride kalacak.
Ekonomi degil senin derdin. Çok karsışastık senle müthiş Bi Türkiye düşmanı sın
Uzay hedefini erkenden tutturacağız gibi
egonohmi cog eyi yienim
Panik yok bunları çok yaşadık 😁
1 saatte 7.89 dan 7.97 ye çıktı :D
ekonomi gitmiyo fhıfkfhf
Ekonomimiz iyi diyenler baksın buna
dar bant normal tr piyasasını bu kadar etkilemez
Ameriga bizi kıskanıyor yiğennn sldjhssmxhsjhs
B0k yoluna ama yol nasssı güzel
Altın da fırladı hemde aşırı derecede
Bize yeni zam olarak geri döner