Geçen gün denk geldim , biraz okudum yeni bir kripto para birimi olma yolunda ilerleyen, fakat borsada henüz yeri olmayan pi network hakkında ne düşünüyorsunuz?
Saçma değil. Onun da sebebi var. Telegram kullanıyorsan grupları var gidebilirsin. Kyc olmazsa bot hesap çok olur. Ve ne kadar çok coin o kadar çok değersiz demek oluyor. Bende 1-2 aydır ikisi de yüklü. OMG network biliyor musun?
Bot hesap çok olur onun farkındayım, önlemek için yapıyorlar da insanın aklına soru işareti kalıyor yanlış düşünüyorsam düzeltin lütfen borsaya girip çekim yapacagi zaman doğrula, zaten 2022 diyor ozamana kadar 100 milyon kişiye ulaşır ki , başka şirkete satsa datalari ozaman?
😁 biraz daha araştırayım, bilgi toplayıp o şekilde girmek mantıklı çünkü bilgisiz olursam tepetaklak olma ihtimalim var , karar verdiğim zaman davetiye kodunuzu isterim ☺️
Şöyle söyleyeyim. Şimdiden girin bence. Çünkü herhangi bir ücret yatırmıyorsunuz. Girer girmez kimlik doğrulaması yapmıyorsunuz. Zaten kyc yapma zorunluluğu gelene kadar güvenirseniz devam edersiniz. Güvenmezseniz kaybedecek bir şeyimiz yok. Siler geçersiniz. Şimdi yaparsanız en azından belli bir birikim yapmış olursunuz
Onuda okudum şu an pi 2. Aşamada bee 1. Aşamadaymis yanlış hatırlamıyorsam birde piyasada okadar çok coinler varki , şu an biri 8 biri 3 milyonlarda 100 milyona ulaşıncaya kadar zaten zaman var ☺️
Şöyle ki bee 8 milyon pi ise 13 milyonda falan. Elbette çok zaman var ama 2022 de piyasaya girecekler. Gün geçtikçe Kazım hızları düşüyor. Kaybedilecek bir şey yok. Hemen başlanmalı. Tabi karar senin
Bende size sormuştum sizde bana 😁 biraz araştırdım , hazırlık aşamasında olan, henüz kripto para değil şu an proje aşamasındaymıs, yanlış bilmiyorsam aynı bitcoinin 2008 yılında çıktığı gibi yiyecek, giysi, teknolojik alet vs. Alış verişi yapılıyor fakat Türkiye'de henüz alım yok , borsaya 2022 gibi girilmesi bekleniyormuş , şu an proje kapsamında olduğu için pek mantıklı gelmedi bana.
En İyi Cevaplar