Ziraat bankasından Ziraat bankasına aynı gün para gidiyor değil mi?
Peki başka bankaya anında gidiyor mu?
Peki başka bankaya anında gidiyor mu?
Gider ama mesai saatleri içinde yap yine aynı şekilde başka bir bankaya gönderirsen de ama onda işlem ücreti keser sana tavsiyem Enpara encard kullanman 7/24 saati yoktur havale eft ücreti yoktur istediğin an istediğin kişiye gönderebilirsin
Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Ziraat harici hepsi 🤣🤣
Hepsi değil ama var işte bir kaç tane ama şu var uzun zamandır ziraat hesap kartı açtırıyım diyordum yapmadım onun yerine başka bir şey aldım vakıfbank süpriz oldu onu da yeni öğrendim halkbankası ziraat ortakmış para yatırma çekme işlemi ücretsizmiş o yüzden beni ziraat kartı almaktan kurtarmış oldu böylelikle sen enparayı al kullan başka bir şey kullanmana gerek kalmaz hertürlü yetiyor
Artık FAST ile anlık para gönderme özelliği var çoğu bankada benim gördüğüm. Ziraatte de var. Ve oradan herhangi başka bir bankaya 7/24 anında para gönderebiliyorsun.
Cevap
7Cevap
Havaleler aynı gun hesaba yatar EFt ler yanı baska bankaya transferler ılk ıs gununde hesaba yatar Ama 1000,00 TL den asagı olan her ıslem anında fast sıstemı ıle hesaba gecer aynı banka olmasına gerek yoktur.
Aynı bankadan başka hesaba yapılan havale anında geçer.
Farklı bankalar arası yapılan EFT dir o ise 5-10 dakika arasında diğer hesapta görünür maksimum 15 dakika sürebilir
Hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Aynı banka hemen geçiyor farklısı biraz zaman alabiliyor
Hafta sonu olunca pazartesi gider.. ama hafta içi sabah 8-17 saatleri arasında hemen gider
Hangi hesabı kullanıyorsunuz?
Ben yapı kredi. Tep.. garanti iş Bankası deniz bank
Ziraat? :)
O yok onda işlem yapmak ölüm gibi genelde emekli ve öğrencilerin kullandığı banka sıra bekle işlemler zahmetli ben ugrssmayacagim bankalari kullanıyor um ama oda aynıdır. Sabah 8/17 saatlerinde anında gider paralar ama hafta sonu transfer yapmazlar pazartesi yapilir
İş bankası bende de bar oda güzel
İş bankasi. garanti.. yapı kredi bunlar iyi bu şeylerde
Ama ben yapı kredi ağırlıklı sonra Garanti kullanırım
Hafta içi 09:00-17:00 tüm bankalara anlık para transferi yapabilirsin, hafta sonu yapamazsın.
Tabiki nereden çıktı
Benim var evet
Ayni saniye gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?