Para & Ekonomi Bitcoin'den anlayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Satimi kalsinmi al sat yapiom genelde bazen yine kazanc sifir oliyor ondn Güncellemeler+1 yıl Bitcoin🤣 Bitcoin'den anlayan var mı? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
vManken Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 52% +1 yıl küçük meblalara eğitimini alırsan hep kar'la kapatırsın 0 0 Yorumla
panda3490 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl şu an keriz silkeleme dönemi. Dijital faşizme karşı olduğum için yatırımlarımı çektim olay başka yere gidiyor, elimdeki kripto paraları çıkardım. Ülkemdeki firmaların hisselerine kaydırdım.👍 0 2 Yorumla panda3490 +1 yıl Al satta sıkıntı yaşayabilirsin çok riskli Yorumla Soran +1 yıl Ben hic sorun yasanadim bi bnb yanis zamanda aldim onda zararliym türkiyede ki hisse alamam paypal Ile ödeme yok diye kredi kartim yok Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Hiç anlamıyom yeğen. Anlasam bende alacam 1 tzne 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladim Ben aldim ztn de almak kolay beklersen Ben al sat yapiom geneldd Yorumla
Yarımkilokıymaefekti Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Uzun vadeli yatırım yap 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Daha Mi ise yariyor? Mesela diyelim 500 koydum btc 50 de aldim 60 oldu kazanc nkdr olurdu Yorumla Yarımkilokıymaefekti +1 yıl Matematik p*rnosu mu bu dhhdhdYüzde hesaplamayı bilmiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Bilmiom ki Yorumla Yarımkilokıymaefekti +1 yıl 500 lira koyarsan 60 bin TL olduğunda 600 liran olur Yorumla
877439 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Anlamadıginiz seye neden karışıyorsunuz? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla 877439 +1 yıl Sorma o zaman gurasi babanin meydani degil Yorumla Soran +1 yıl Karisamazin bana cocuk Yorumla 877439 +1 yıl He sen cocuksun tamam 😂😂 çocuklara karışılmaz Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
küçük meblalara eğitimini alırsan hep kar'la kapatırsın
şu an keriz silkeleme dönemi. Dijital faşizme karşı olduğum için yatırımlarımı çektim olay başka yere gidiyor, elimdeki kripto paraları çıkardım. Ülkemdeki firmaların hisselerine kaydırdım.👍
Al satta sıkıntı yaşayabilirsin çok riskli
Ben hic sorun yasanadim bi bnb yanis zamanda aldim onda zararliym türkiyede ki hisse alamam paypal Ile ödeme yok diye kredi kartim yok
Hiç anlamıyom yeğen. Anlasam bende alacam 1 tzne
Anladim Ben aldim ztn de almak kolay beklersen Ben al sat yapiom geneldd
Uzun vadeli yatırım yap
Daha Mi ise yariyor? Mesela diyelim 500 koydum btc 50 de aldim 60 oldu kazanc nkdr olurdu
Matematik p*rnosu mu bu dhhdhd
Yüzde hesaplamayı bilmiyor musun
Bilmiom ki
500 lira koyarsan 60 bin TL olduğunda 600 liran olur
Anlamadıginiz seye neden karışıyorsunuz?
Sanane
Sorma o zaman gurasi babanin meydani degil
Karisamazin bana cocuk
He sen cocuksun tamam 😂😂 çocuklara karışılmaz
Sen
Borsaya gir