ilk okula giderken. Sanirim 90 ya da 91 yillari arasiydi. Mahalle pazarinda surahi ile soğuk su satiyordum. Bitince eve gidip su doldurup tekrar satmaya gidiyordum. Kazandigim para ilede top seker cikolata dondurma vs aliyordum. Zaten cok biside kazandirmiyordu.
16 yaşımda elektrik tesisat işinde çalıştım. Sonra fabrikalarda elektrik atölye lerinde. Sonra elektronik ge yöneldim. TV Tamir ve uydu sistemleri satış montaj böyle gdiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
15 yaşımda kuaföre girmiştim, şimdi o hallerimi düşününce acıyorum kendime 🥺 en iyi iş ticarettir arkadaşlar ticaret yapın
İlkokula giderken 1988 89 yıllarında pazarda su satardım, iyi de kazanırdım
9-10 yaşlarımda kura sistemi ile oyuncak satardım tabi hileli bir şekilde
7 yaşında sokaktaki hurdaları toplayıp satardım ailem kızardı
ilk okula giderken. Sanirim 90 ya da 91 yillari arasiydi. Mahalle pazarinda surahi ile soğuk su satiyordum. Bitince eve gidip su doldurup tekrar satmaya gidiyordum. Kazandigim para ilede top seker cikolata dondurma vs aliyordum. Zaten cok biside kazandirmiyordu.
16 yaşımda elektrik tesisat işinde çalıştım. Sonra fabrikalarda elektrik atölye lerinde. Sonra elektronik ge yöneldim. TV Tamir ve uydu sistemleri satış montaj böyle gdiyo
Hâlâ ciddi anlamda para kazanmıyorum. Çıraklık yapıp yevmiye aldım sadece ya da birkaç günlük iş buldum. Yaşım 19 olacak, bugünle 7 gün.
Ben babamın yanında demircide çalışıyordum öyle kazandım, sonra bireysel olarak mağazada, şimdi ise Grafik Uzmanlığı' nda gelişirken kazanıyorum.
düzenli maaş&sigorta olarak 19 yaşında, ama ondN öncesi de ders veriyordum, posta dağıtıyordum arada harçlığımı denklestirmek adina
18 yaşımda cafe de garsonluk yapmıştım ilk paramı o zaman kazanmaya başladım
15 yaşında okul okurken bi internet cafede çalışmaya başlamıştım O zaman kazandım sanırım
İlk 23 yaşımda bir inşaatın şantiye şefliğini üstlenerek para kazandım.
Kısa süreli bir işti.
İlk kez çocukken salyangoz toplayıp satıyorduk öyle kazanmıştım. Maaşlı bir işim henüz olmadı
7. Sınıfta fırında çalışıyordum okuldan sonra o zaman kazandım
18-19 yaslarindaydim sadece bir ay boyunca hafta sonları çalışıyordum Tanıtım işi yapiyordum
İlk defa 17 yaşımda bana gerekli olmayan kitaplarımı satarak para kazanmıştım
16 yaşımda logo tasarımları yapıyordum onlarla az buçuk kazanıyordum.
Kendi işim olmadı hiç.
Çok da özenir imrenirdim.
10 yaşlarında desem abartıyor olmam kendimi bildim bile çalışıyorum çocuk yaştan..
Çoook küçükken annemin kantinin de çalışırdım o zaman olabilir
10 yasımda falandım.. niyet cektirirdim kazı kazan tarzı mahalledeki cocuklara..
İlk okulda 1 çikolatayı arkadaşlarıma 4 e bölüp tek çikolata fiyatına satmak olmutu sonrası müdür odası
15 yaşında çırak olarak çalışmıştım
23 yaşında maaşımı aldım ilk
12ydi herhalde pek hatırlamıyorum
15 yaşında markette çırak olarak
14 yaşımda Torna atölyesinde iğren bi deneyim olmuştu bana😂
10 yaşımda ufak çapta atölyede yaz ayıydı çok tatlı paraydı be ye ye bitmiyordu 😃
10-12 yaşlarında çalışırdım hafta sonu
15 den sonra inşaalarda çok yerde çalıştım
Üni bitti şimdi rahatım
15 yaşımdan beri kendi paramı kendim kazanıyorum.
7 yasında basladm ben
3. Sınıfı bitirdikten sonra ki yaz tatilinde
10-11 yaşımda felandim.
15 yaşımdan beri çalışıyorum
9 yaşında kuaförde ciraktim 😄
Selam, 18 yaşımdayken ilk ciddi paramı kazandım.
Hiç kazanmadım parasız yaşadım hep
8 yasımdan belli kazanırım ama cok kazandırdım
16 yaşımdayken
22 yaşımda
Çocukken hurda toplardık 😂
Lise stajımdan almıştım
Lise stajında para mı alınıyo
Evet
Bilmiyom vallaha
13 yaşımda kazanmıştım.
Üniversitede başladım para kazanmaya
Bu yıl ünv kazandım burs alıyorum