Selam arkadaşlar ben öğrenciyim. Uzun süredir kripto para borsasını ve normal borsayı takip ediyorum ve bir kaç sorum olacak. Tahmin edebileceğiniz gibi öğrenci olduğumdan çok fazla param yok yatırımlarım küçük ve beni pişman etmeyecek miktarlar ama küçük miktarlar olduğu için getiriside düşük oluyor haliyle. Sizce bir öğrenci harçlığını çıkarmak için kripto paraya mı, yoksa hisseleri mi yatırım yapmalı? Bir diğer önemli hususta kişisel bilgiler. Bildiğiniz gibi borsalar kanun gereği kimlik onayı yapmak zorundalar bankaların zaten hisse alım satımı yapabileceğimiz platformları olduğundan endişe etmemize gerek olmuyor ama kripto para borsaları için aynı şey geçerli değil. Bankalardan bağımsız olan kripto para borsalarına kimlik bilgileri vermek ne kadar güvenli? Kripto para borsası için paribu yu düşünüyorum nedeniyse diğer borsalara nazaran daha az bilgi istemesi. Yanlış bilmiyorsam tc no , cüzdan seri ve no su istiyor yalnızca. Paribu dan binance e transfer ettirip ordan isletip ardından tekrar paribuya çekip bozdurmayı düşünüyorum. 100-150 tl gibi küçük miktar paralarda öğrenci bir kişi harçlığını çıkarmak isteyen birine hangisi daha çok kazandırır?
Kripto Para
Hisse Senedi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Döviz Sepeti yapılabilir.
Bu anlamda BENCE'lerimi inceleyebilirsiniz.
Yatırım ve birikim konuları ile ilgili yazıları mevcut KS'de.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Saygılarımla...
Bu siteyi kale alma bilgili insan yok burada ben 8 ay önce kripto alsam mı diye sordum çoğu kişi alma dedi sadece bir kişi etherium al dedi...
en doğrusu kendi görüşleriniz doğrultusunda kendi yolunuzu çizmeniz bence çünkü herkesin yappısı farklıdır kimi kriptoyla uğraşmayı sever kimi hisse takibi yapar