Arkadaşlar kripto para bakımından en iyi yatırım hangisi sizce?
Bitcoin
Ripple
Dogecoin
Ethereum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biraz bekle bizim ki çıkacak, biliyorsun merkez bankası garantisi altında değil bunlar adı üstünde sanal para ama bizimki t. c. m. b. garantili olacak, bitcoin çok yüksek ve düşüşte zaten düşmese bile son limite dayandığından kapatılmamak için yaklaşık on yıldabir sıfırlama yapıyor , on yıl önceki birinci sıfırlamada çok büyük zarar edildi ve 2. Sıfırlama zamanı geldi yine büyük çöküş bekleniyor. Yok yerli malını beklemem dersen ripple abd menşei , ben sadece ekonomist olarak değilse ben yatırım yapmıyorum ve açıkçası güvenmiyorum.
Peki ne Zaman Sıfırlanır
eskiden olsaydı bitcoin di
Cevap
33Cevap
Kripto paralara hiç bulaşmayın. Özellikle de son düşüşlerden sonra resmen almayın diye bağırıyor kripto paralar.
sihirliyelpaze. com/2022/06/floki-coin-yorum-floki-coin-gelecegi. html
bu yazıyı googleda aratıp bulun, ne demek istediğimi anlarsınız. Yorumlara ve sonuca bakin.
çok net söylüyorum bu bir yatırım tavsiyesi değildir bunu belirtmekle birlikte ethereum 3 4 sene içerisinde tavan yapacak bitcoin en tehlikelisi kanımca çok güven verdi illa ki birileri patlayacak yatırım yapacaksanız benim size tavsiyem riski bölün yani parayı belli bir yere yatırmaktansa 3 5 yere kapiş
madencilik için etherium,
dogecoin çok sert yükseldi şu an alım yapmak riskli
bitcoin 31bin ken alınıp 35 36ya satılabilir bu aralıkta devam edecektir
ripple lı boşver
şu an borsa kapalı olduğu için kripto paralarda da bi sakinlik var pazartesi sabahını beklemeni Tavsiye ederim ama şu an kazandıran bir tek ripple gözüküyor
Pazartesi Sabahı Düşer mi Yükselir mi Sence
Standart Seyrediyor Sabah Kaç gibi düşer
Bunların hepsi milleti bir gün si*ecek ama hangi gün dur bakalım :)
Bitcoin çok iyi aylar önce 20 bin attım şu an 105 bin
O da birine kazandırırken üç kişiye kaybettiriyor. Unutmayalım ki bir yerlerde kazananlar varsa onun karşılığında birileri kaybetmiştir demek. Tabi burda siz kazandınız diye o kaybetti diye bir itamda bulunmuyorum dünyanın her yerinde bu böyle.
Ben pek tavsiye etmiyorum cunki sadece duyumlar ile yükseliyor veya düşüyor güvencen yok
En iyi kripto para yatırımı yoktur, en doğru anda yapılan yatırım vardır. Dandik coinlere doğru zamanda girilirse %30-40 kar bırakır günlük.
Böyle şeylere yatırım yapmam, altın alırım daha iyi güvenmiyorum çünkü
Bitcoine aylar önce 20 bin TL attım 105 bin oldu
Helal olsun, riski seviyorsun demekki
Hah kripto para dünyasında en iyi yatırım yoktur yeri ve zamanı yakalamak vardır Haa ama garanti seni uzun vadede batırmayacak olanlar bitcoin ve eth
Yükseleceğini bildiğin olan
etheryumda ışık görüyorlar
Diğerlerinden haberim yok bit
Bunların hiçbirni güvenli bulmuyorum
Etheryumla bitcoin iyi
Hiç anlsmıyom. Altın sadece
Doğru insanı arayıp bulmak.
Bunlar boş iş gel benim üye olduğum yere üye ol
Bahtiyar ölmez değil mi o :D
Seçeneklerde litecoin neden yok 🙃
ben sadece bitcoini fıydum diğerlerini duymadım
Türikyede daha iyi yatırım araçları var bence.
Battımm bennn, donum nerdeeeeee
Bitcoin gibi görünüyor.
Bitcoin
Kesinlikle bitcoin.
Avax şimdilik.
Hicbiri
Bildiğimden değil. anket sonuçları bence yanıltıcı
Hiçbiri
Bittkoin
En yakın zamanda kripto para madenciliği yapacam.
Bitcoin galiba 🙂
bilinen olduğu için
bitcoin
A şıkkı
Hiç birisi
etheryum gibi
Polkadot
Zengin eş
Dogecion
Ada aldım ben.
Kaçtan Aldın Ne zaman bozacaksın
1.5 tân. 30 u görmeden bozmam