+1 yılHiiç güvenilir değil madem tutamıyormuş parasını kendi hesabında ki kartı sana versin şifreyi de sen değiştir gerektikçe verirsin. Bu şekilde söyle bakim ne diyecek. 🤔
O kadar kişi yorum yazmış onları dinle derim. 😉
Ayrıca çoğuna kopyala yapıştır cevaplar vermişsin hem de sormadıkları şeyle ilgili anla ona göre cevaplar ver bacıı. 😉😁45 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü merak ettiğim konuydu o da 2-3 kişiye sormak istedim. Dediğiniz çok mantıklı olabilir bunu söylerim.
Soran+1 yılBende kabul etmedim bana hesap açmasını reddettim. Kırıldı gibi demek ki bana tam olarak güvenmiyorsun dedi
- +1 yıl
Sende söyle güvenmediğini bu kadar kolay mı bir başkası için hesap açacaksın ne sahtekar insanlar var onları sür önüne sonra da takma derim
Soran+1 yılBende bu hayatta her şey var kusura bakma babama bile güvenmiyorum dedim. Sonuçta evli olsak neyse ama ne olacağını bilemem ilerde cidden. buraya iyi ki sormuşum çoğu insanda benim fikrimde bende gereken cevabı verdim
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın daha da uzatırsa görüşmeyi kesersin ya da sen bilirsin
En İyi Cevaplar
Aslında şu şekilde olabilir..
Hesap senin adına açılır ve asla elden para almaman şartıyla, dilediği an ve tutarı o hesaba havale eft herneyse yapmasını koşul koyabilirsin.
Bu durumda sana ait bir hesabı kullanmak zorunda değilsin ki..
Ayrıca banka senin için kart çıkarabilir onu da keser atarsın.
Aramalar gelirse de bankadan yine açmaz meşgule atarsın. ( teklif için ararlar bazen )
Hatta engellersin.
Gelelim para çekmeye..
Bir zaman dilimi belirlersiniz aranız da 6 ay 1 yıl falan ondan sonra ihtiyacı olursa da eşlik eder, gider çekersin..
Sözün özü, sen kendine güveniyorsan bunları yapabileceğine yani, senin için de prestij olur bence.
Karar senin
Sevgiyle kal.😊10 Yorumla
Ön yargıları geçin de senin açtığın ve kurallarını belirlediğin hesaba sadece para yatırabilir, (kartın ve defterin sende olduğu senin adına bir hesap) başın belaya giriceksek hesaptaki para akışından dolayı olur ancak kişisel bilgilerin sadece sende olmalı bu önemli! Ancak işin içine para muhabeti gireceği için hoşnut olunmayan durumlar olucaktır siz iyi niyetli olabilirsiniz ancak karşı taraf bu konuda hassas olabilir bu da bi takım sorunları beraberinde getirir.
20 Yorumla
Safça görünüyor ama tabii ki hayatında olan insanı bizden daha iyi sen tanırsın ve hayatta neler olacağını hiç kimse tahmin edemez yarın bir gün başına bir iş açarsa o zaman hiçbir şekilde açıklayamazsın kimseye Çünkü sonuçta sen kabul ettin çok istiyorsa sen kendine bir hesap aç oraya yatırırsın
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılBencede saçmalık. Sakın kabul etme. Daha şimdiden böyle şeyler yapar yarın bir gün onların hepsi laf olur güzelim. O yüzden kabul etme. Tutamıyorsa parasını kendini zorlasın biraz ya da başka birinin adına açsın o hesabı. Sevgilin değil kim olursa olsun bu zamanda kimseye güvenme. Hele de parayla alakalı işlerde sakın derim ben.
10 YorumlaYarın birgün olurda ayrıldığınızda seni eksik para vermenle falab suçlayabilir. Saçma. Sadece sevgilisi sıfatı ile takıldıiı bir insana bukadar güvenmesinde vardır bir art niyet bana kalırsa. Kendine gayet baika bankadan hesap açıp parasının bi kısmını oaraya atıp biriktirebilir istese. Ben olsam nişanlım bile olsa öyle bir riske girmezdim ki nikah yapana kadar ne çiftler ayrılıyor.
10 YorumlaKuzenim yabancı biri ile nişanlı ünide tanıştılar. Herneyse adamın parası ile dünya turu yaptı tabi kendi. Para yatırdı ama onun ki dolar mı euro mu bilemem kartı öyle bişi olduğu için onunla gezdi. Bide Türkiyede ki kartlarını da kuzenime verir faturalarını o öder. Güveniniz varsa açın. Güvenmiş ki demiş. Ona da öyle de madem güveniyorsun aç.
10 YorumlaŞüpheli durum. Kendi adına açıp hesabı size de verse anlardım. Ama niye sizina adınıza illaki? Acaba başka işlerle mi meşkul kirli para mı aktaracak adınızı kullanıp?
60 Yorumla
+1 yılOlay hesap açtırman değil para transferi. Sürekli sana para aktarılacaksa ya da hesap hareketlerin şüpheli görülürse sen suçlu çıkarsın. Gerçekten sevgilin seni çok seviyorsa getirsin parayı eline saysın. Emin ol böyle dersen hesaptan vazgeçer. Sev ama kendinden başkasına hemen güvenme.
12 Yorumla
Soran+1 yılHer ay aldığı maaşın bi kısmını aktarıcak. Bende kabul etmedim şu an bir şey olsa hesap benim adıma o yüzden güvenemedim.
- +1 yıl
Yine de sen bilirsin. Bu kadar iyi insan kalmiş demekki
+1 yılDolandırıcıların kullandığı bir yöntem. Hesabı başkasının adına açarlar. dolandırdıkları kişiler parayı o hesaba yatırır. parayı sana çektirirler ve şikayet olduğunda başı yanan hesabın sahibi olur
13 Yorumla
Soran+1 yılKredi kartı değil. Vadesiz hesap sadece para atmak için. Böyle bir hesaptan kredi çekebilir mi benim imzam olmadan ne yapabilir?
- +1 yıl
Kredi ile ilgili bir şey söylemedim ki ben. Ben seni dolandırıyorum parayı şu hesaba yatır diyorum. sen de yatırıyorsun. dolandırıldığını anlayınca şikayet ediyorsun. şikayet olunca paranın yattığı hesap sahibi sanık oluyor
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Kesinlikle yapmazdım ben olsaydım. Üstüne bir şeyler yıkmayacağı, borç takmayacağını, başını ağrıtmayacağını bilemezsin. Bu para mevzuları sıkıntı. Kardeş kardeşe düşüyor paradan dolayı. Bence hiç girme o topa.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama bu tarz şeyler ileride başına dert olabilir. Parayı sana verir sen gider kendi hesabına yatırırsın o ayrı ama onun parasının sen hesabında durması farklı.
Ortada resmi evlilik falan olsa ortak hesap ve s. anlarım da ama bu bahsettiğin başka bir durum. Bana kalırsa sakın girişme derim20 YorumlaBence kabul etme bu çok riskli bişey aranızda kötü bişey olsa senin üstüne kalır buluşmak istemezsin belki ayrılık olur gelmedin gitmedin paramı vermedin diye tehtit edebilir benim sevgilim bana atmak istiyor bazen ihtiyacım olur diye ben onu bile kabul etmiyorum ilerde parasını geri ister nasıl veririm diye düşünüyorum bazen az uz da atmaz benim sevgilim cani istesin 5 milyar bile atar ama asla istemiyorum uzak dur bence
30 YorumlaYaa ne saçma para tutamıyor,
Parasını sana veriyor sende ona o istedikce para veriyorsun ne anladım bu işten.
Hem artık ailem sensin ne mana birini bulur bulmaz ailesini yok sayan da adamın diye dolaşmasın.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın böyle bir seyi kabul etme.. kendini durduk yere sıkıntı altina sokmus olursun.. akli sira parami bile sana emanet ediyorum ayagina yatiyor.. para yonetimini bilmeyen adamdam evin babasi olmaz zaten.. olaki şu guzel gunler giderde , iliskinize kotu günler gelirse sen benim parami benden habersiz kullandin iftiralarina kadar gider işler.. gelecekte ne olacagini hic birimiz bilmiyoruz.. o sebeple saglam yere basmak lazim.. sakin kabul etme.. bye
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılparayı karı kızla yiyor demek vicdanen rahat değil sana vermek istiyor
21 Yorumla
Soran+1 yılBenden önce öyleymiş. Şu an tabi ki öyle değil artık tutmak istiyor
Sana olan güvenini gösterme çabasında gibi sanki, ama gereksiz bir çaba gibime geldi. ister kabul et istersen etme sana kalmış bir durum, ama bence kabul etme sen hesabın olmasını istemiyor gibisin çünkü.
10 Yorumla
+1 yılBanka hesabı falan açma sevgilinde olsa böyle şey saçma olur
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Evlenmediğin adam için kendine hesap açarmısın napacağı belli olmayan
+1 yılParayı tutamıyorsa önemli değil ben kabul ederdim bende dursun nolcak ki
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim hesabım olmuş olacak benim adıma ilerde bi sıkıntı olmasın?
- +1 yıl
Nasıl bir sıkıntı olabilir ki yasa dışı para olmadıktan sonra öyle bir paraysa zaten ayrıl
Soran+1 yılYasa dışı değil helal para çalışarak kazanıyor.
- +1 yıl
O zaman hiçbir sorun olmaz yarın öbür gün ayrılırsanız parasını verirsin olur biter
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılIlişkinizi sakın para olaylarıyla muhatap etmeyin, aksi halde çok değil 2-3 ay sonra ayrılırsınız.
71 Yorumla- +1 yıl
Sırf senin güvenini kazanmak için yapıyor da olabilir.
Sen de ona güvendiğini belli et ki böyle saçma sapan işlere kalkışmasın.
+1 yılŞayet gayri yasal iş çevirmiyorsa ve o hesabı gayri meşru işler için kullanmayacaksa kabül et. Aksi halde büyük sıkıntı olur sana.
30 YorumlaYorumlarda da denilmiş, madem o kadar güveniyor size getirsin elinize saysın.. Şüpheli bir durum bence yanaşmayın..
30 Yorumla
+1 yılKabul etme, insan ilişkilerine para girince her şey b*ka sarıyor gerek yok, para muhannetlerinden nefret ediyorum
30 YorumlaBöyle özel konuları ilişkiye sokmamak lazım. Geri dönüşü olmayan sorunlar çıkabilir ortaya. Evli olsanız neysene. İlişkilerde bu tür bağlılıklar sorun yaratabilir
10 Yorumla
+1 yılAçman sorun olmaz bence. Adına birşey yapamaz gerekli oldukça ister senden. İlişkinizin derecesini bilmediğim için söyleyeyim, Sen o paraya dokunma. Daha sonra kötü sonuçlanir paramı yedin diyebilir. Tabi paranın sende olmasi farklı sorumluluk bu da ayrı.
10 YorumlaSen sen ol bunu yapma
Daha sonra ayrılırsınız sorunlar oluşur.
Ona kendisinin tutumlu olmasını anlatın.
#Just20 Yorumla
+1 yılHiçbir sorun olmaz merak etme sadece bı hesabın açılmış olacak ve içinde para olacak o kadar , kumbara gibi düşün..
20 YorumlaParasını elinde tutacak kadar iradesi olmayan biriyle devam etmemen gerektiğini umarım anlarsın
30 Yorumla
+1 yılKabul etme derim. Tutumlu biri değilse senden para isteyip duracak sonra ne oldu bu paralara der durur
10 Yorumlaparanın miktarına bağlı lakin 6 haneli paralardan bahsediyorsak kafanıza göre hareket ettiremezsiniz maliye yakalar
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 679 cevap paylaştı. Birbirinize güveniyorsanız sorun olmaz. Ama dünyanın bin bir türlü hali var. Sana bir şey olursa o parayı alamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki kara para aklayacak kendisine yüksek miktar yatınca sıkıntı olacak o yüzden bu yöntemi seçiyor olabilir neye inanıpp hesap açmanızı istiyor kabul etmeyin kesinlikle.
Bu konuda kimseye güvenmeyin.10 Yorumla
+1 yılAçma ilk bakışta ohh kebap gibi gelse de sonradan hapise bile girersin... Böyle yavşaklar açık hatta ararlar hala :D
Sevgilini değiştir bence :D13 Yorumla
Soran+1 yılKredi kartı değil. Vadesiz hesap sadece para atmak için. Böyle bir hesaptan kredi çekebilir mi benim imzam olmadan ne yapabilir?
- +1 yıl
Kendi yapacaklarından değil devletin yapacaklarından korkmalısın... Her yerden para gelebilir ve devlet bunu takip eder bu para nerden geldi sana diye sorar yıl sonun da :D
Soran+1 yılAnladım teşekkürler.
+1 yılBanka hesabından ne. zarar gelebilir ki? Kumbara gibi bir şey. Kredi kartı olsa koşarak uzaklaş derdim
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı bir durum peki olduda ilerde bir sorun oldu ve ayrıldınız, o zaman Ne olacak? Sorun olur bence
10 Yorumla
+1 yılAdam bı bağ kurmak istiyor düzeltmek istiyor yardımcı ol bı hesap açıp kartını ona vermekle sana bişey yapmaz :)
10 YorumlaBelki O kişi İyi ya da Kötü Düşüncesini Bilmiyorum Ama Belkide Seni Teste Tabir Tutuyordur. Veya Para Kazandığı Yer sıkıntılı Olduğu İçin Üstüne bişeyin Gösterilmesini istemiyordur. Karşılıklı Güven Olsun...
40 Yorumla
+1 yılbencede hıc bulasma cok ıstıyorsa kendı adına hesap acsın kartınıda sana versın paranın nerden geldıgı bellı olmaz babana bıle guvenme
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu teklifi ben ona yapmıştım 4 yıldır tüm maaşını hesabıma atar ben ona gerektiği kadar para atarım şu an hesapta benim birikimimle beraber 350 binden fazla para var ben yatırım yapmasam evlenemeyiz.
20 Yorumla
+1 yılHiç girme o işlere ne o ergen ergen hareketler. parasına sahip çıkamayan erkeklerde evlenme zaten
20 Yorumla
+1 yılDolandirmaya yer ariyo sakin o topa girme acsin kendi ustune.. sacmalik 🤔
10 Yorumla
+1 yılBu ne ya abi elindeki oaraya sahip çıkamıyorsa evlebme şununla.
10 Yorumla
+1 yılSenin üstünden kredi çekmeyecekse, seni borca sokmayacaksa neden olmasın ki
10 Yorumla
+1 yılBence kabul etme sonra Allah korusun birşey olursa sorumlusu yine sen olursun o yüzden kabul etme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen parayı vermeyecek birisi değilsin sonuçta değil mi? Sana bu kadar güvenmesi çok güzel bence. Ama para konusunda şöyle sıkıntı olabilir 400 atar hesaba 500 diye hatırlar içinde şüphe olabilir
10 YorumlaOnsa soyle sen kendine hesap ac de sifreyi sen degistir sadece o bilmesin
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce böyle bir şey yapmak sakata getirir ilişkiyi. Hiç parayı araya katmayin.
10 Yorumla
+1 yılBence yapmayın sonra para konusunda aranız gerilir sonrası allah kerim kıyamet kopar
10 YorumlaAynen, evlenincede vermek saçma, evlenmedende. Bazen saçmalayabiliyoruz
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı.
u +1 yılParayı kendı yatırırsa okey ama baskası para atarsa sıkıntı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle kabul etme eşin değil bir şeyin değil yarın bir gün ayrıldığında onunla uğraşacaksın bir de, sana böyle der arkandan iş çevirir. Asla ve asla güvenip kabul etme.
10 Yorumla
+1 yılSana imza attırıp üzerine kredi çekmesin? 😅
Hatta mobil bankacılık yükler telefondan kredi bile çeker.
Babana sormadan o işlere bulaşma.10 Yorumla
+1 yılhesabın üzerinden harcamalar yaparsa veya falan ödemezse sen ahını çekersin veya farklı işlere girerse bence bulaşma kendi adına hesap açsın şifresini vs. sana versin ozaman
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de sevgilim bankacıydı 20 tl harcasam görüyordu ya soruyordu falan sıkıcı bir durum bence sakın kabul etme
20 Yorumla
+1 yılSenin adına hesap açıp üzerine şirket kuracaklar...
Comolokko...40 Yorumla
+1 yılSevgilin dahi olsa güvenmemeni öneririm ne de olsa benim de bir ara kız arkadaşım vardı çok güvendiğim şimdi nerede nişanlısıyla :) O yüzden boş yere imzalar atma bu devirde babana bile güven olmaz.
30 YorumlaEt. Lakin o hesaba parayı sen yatırma. Çekip kaçmasın.
Kötü kalpli sanma beni. Başıma geldi de..10 Yorumla
+1 yılÇok istiyorsa elden versin sana sen saklarsın zaten hem böylece birikmişte olur🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBanka hesabı açtırma nakit avans çekip borcu üstüne yıkabilir onun yerine papara hesabı falan aç paraları oraya koyun
00 Yorumla
+1 yılAcabilirsin bir sıkıntı olmaz ama ona para atarken "Borç" olarak yaz dünya hali ne olur ne olmaz sıkıntı olursa icraya verirsin. Sana para gelirkende "Borç"yazmamasına dıkkat et derim.☺
10 Yorumla
+1 yılAranızdaki ilişkinin ne denle ciddi olduğunu bilemem ama evlenmeden bu tarz şeyler sıkıntılı olabilir.
20 YorumlaFeministlerin dolması lazim şimdi buraya. Kocaya sıra gelince " erkeğin parasıyla yetineceğiz " diyen söz konusu sevgili olunca seve seve alıyorlar. İki yüzsüzler
30 YorumlaKara para aklamak için kullanıyorsa iyi fikir diğer türlü güveniyorda olabilir :D
30 Yorumla
+1 yılBende de var öyle bir sevgili ama senin ailen benim her şeyini ben karşılıcam diyor kesinlikle kabul etmedim bence sende etme başına iş açarsın
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne