Para & Ekonomi Öylesine banka hesabı açtırabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İçinde para biriktirmek istiyorum bi banka hesabım olsun istiyorum. Hesap açtırabilir miyim? Bunun ücreti nedir? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar iyi de geçen yıl akbank mı ziraat bankası mı ne sordum 200 lira dediler Öylesine banka hesabı açtırabilir miyim? Cevapla Banka Soruları Nedir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl İng internetten açmıştım sonra kartı eve göndermişlerdi. Bir ücret de alınmadı hatırladığım kadarıyla. Her banka aynı değil. Bence arayıp sor ilgilendiğin bankaları. 0 0 Yorumla
Aleyy05052000 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Herkes ücret almıyor demiş ama ben halkbanktan açtırmak istediğimde 200 lira istediler. Hepsi ücretsiz açmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ben de akbank a sormuştum 200 tl dedi Yorumla Aleyy05052000 +1 yıl Ben ziraatten ücretsiz açtırdım borcum var diye ikinci hesap açmak istedim ondan biliyorum bildiğim kadarıyla garanti de ücretsiz açıyor Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Evet, açtırabilirsin. Bazı bankalar vadeli için başlangıç ücreti alıyor. Senin demek istediğin o olabilir. Döviz hesapları da aynı şekilde. 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 660 cevap paylaştı. İstediğin bankada actirabilirsin. Herhangi bir kesinti ya da ücret isteyemez bankalar.. 0 0 Yorumla
--Dderinn77- Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Tabiki actirabilirsiniz, acma ucreti yok, ayrica da hesap isletim ucreti kalkti. 0 0 Yorumla
SonNoktacı Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 18 yaşını doldursuysan her bankadan açarsın kral senden ücret almıyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi banka mesela? Yorumla SonNoktacı +1 yıl Garanti iş bankası ziraat Yorumla
Fiftyshadesofbaris Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Ucretsiz 0 3 Yorumla Fiftyshadesofbaris +1 yıl Beles la Yorumla Soran +1 yıl Mesela hangi banka? Yorumla Fiftyshadesofbaris +1 yıl Ziraat akbank yapikredi var hicbirine para vermedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İng internetten açmıştım sonra kartı eve göndermişlerdi. Bir ücret de alınmadı hatırladığım kadarıyla. Her banka aynı değil. Bence arayıp sor ilgilendiğin bankaları.
Herkes ücret almıyor demiş ama ben halkbanktan açtırmak istediğimde 200 lira istediler. Hepsi ücretsiz açmıyor
Evet ben de akbank a sormuştum 200 tl dedi
Ben ziraatten ücretsiz açtırdım borcum var diye ikinci hesap açmak istedim ondan biliyorum bildiğim kadarıyla garanti de ücretsiz açıyor
Evet, açtırabilirsin. Bazı bankalar vadeli için başlangıç ücreti alıyor. Senin demek istediğin o olabilir. Döviz hesapları da aynı şekilde.
İstediğin bankada actirabilirsin. Herhangi bir kesinti ya da ücret isteyemez bankalar..
Tabiki actirabilirsiniz, acma ucreti yok, ayrica da hesap isletim ucreti kalkti.
18 yaşını doldursuysan her bankadan açarsın kral senden ücret almıyorlar
Hangi banka mesela?
Garanti iş bankası ziraat
Evet ama ücretini bilmiyorum maalesef
Ucretsiz
Beles la
Mesela hangi banka?
Ziraat akbank yapikredi var hicbirine para vermedim
Açtırabilirsin
Evet açtırabilirsin
Evet açtırabilirsin
Ücretsiz galiba