Babamın kartta vardı, bir ihtiyaç için kullandım.
Ekstrede görünen bir şey değil, borç olarak mı yansıdı yoksa ekstra orda babama sunulan parayı mı harcamış oldum?
Var mı bilgisi olan?
Babamın kartta vardı, bir ihtiyaç için kullandım.
Ekstrede görünen bir şey değil, borç olarak mı yansıdı yoksa ekstra orda babama sunulan parayı mı harcamış oldum?
Var mı bilgisi olan?
Bankalar yeni müşteri çekebilmek için avantajlı hesaplar sunuyor müşterilerine. Bu avantajlar bazen hesaba verilen faiz oranı oluyor, bazen kazandırdığı bonuslar oluyor. Bakalım Akbank Çatı Hesabı neymiş, neler sunuyormuş.
Tek bir hesap altında hem yatırım yapıp paranızı değerlendirebileceğiniz, hem de nakit yönetiminizi gerçekleştirebileceğiniz bir hesap türü. Bono, tahvil, repo, vadeli/vadesiz hesap, döviz alım-satım gibi birçok işlemi tek bir hesapla gerçekleştirebiliyorsun.
Akbank Çatı Hesabı açmak için öncelikle Akbank müşterisi olmanız gerekli. Sonrasında uygulamadan ya da Akbank'ın internet sitesinden Online İşlemler'e giriş yapıp Akbank Çatı Hesap açabilirsin.
Tüm yatırım işlemlerini tek bir hesapta yapabilmek en büyük avantajı. Çatı hesapla;
Çatı hesabıyla, vadesiz alt limit tutarının üzerinde kalan nakit para ile B Tipi Kısa Vadeli Tahvil Bono fonu alabiliyorsun. Şahane bir özellik bence. :)
Yukarıda dediğim özellikte, alt limit üzerinde kalan nakit parayla B Tipi Kısa Vadeli Tahvil Bono Fonlar alınabiliyor. Burada da alt limit 5000 TL oluyor. Yani hesap bakiyeniz 5000 TL olmalı en az.
Bir nedenden dolayı limit 5000 liranın altına düşerse alınan B Tipi Kısa Vadeli Tahvil Bono Fonlar bozularak 5000 liraya tamamlanıyor.
Çok akıllıca bir hesap türü valla. Bence birikimler burada değerlendirilebilir. :)
Cevap
1Cevap
borç aldın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?