Senin para yeter mi togg a? 400 ü en az hazır etmen gerekir. Yatırım işi değişken olur. Devamlı piyasayı takip edip yatirumlarina yon9 vermen gerekir. Altin sanırım bir süre daha yatay seyreder. Bu ara borsa iyi gidiyor. Sana borsa ağırlıklı riski yuksek olan tacirlerin yatirim fonlarini tavsiye ederim.
Hiiç alakası yok. Asla o fiyata yakın dahi olmaz. Araç lüks, üst segment bir araba. Sıfır vergi dahi olsa çok zor. Hem sıfır vergi olacağını kim söyledi? Ben hiç duymadım bunu. Öyle bir şey olursa ülkedeki diğer marka araçların fabrikaları çok zarar eder. İşçi çıkartabilirler bundan dolayı.
Ben olsam, her ay maaşımdan ayırdığım miktar ile gram altın alırdım. Altın geri dönüştürülemeyen bir yer altı kaynağı olduğu için istediği kadar düşsün ileride yükseliceği konusunda eminim. Ama "ileride" dediğim tarih belli değil.
Bitcoin neydi ne oldu. Bu kadar hızlı kâr bırakan başka bir yatırım yok. Pandemiyle beraber birçok ülke dijital paraya geçeceklerini açikladı bu da demek oluyor ki daha da yükselecek.
Borsadan anlamıyorsan girme Ben hem borsa Hem repo Hem faiz Hem kripto para Hemde altin işi yapıyorum ama az para ile Cok param olsaydı iki katı olmuştu 5000 tl yi 4 ayda 12000 tl yaptim