Anket yapıyorum, haberiniz olsun.
Fabrikatörlük
Öğretmenlik
Kuruculuk/Müdürlük
Bilgisayar yazılımcılığı ve programcılar
Mobilyacılık işletmeciliği
Marketçilik
Özel anaokulu veya özel kolej sektörü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ozel anaokulu kolay flan degil 4 yil calistim biktim midem kalkti biraktim bu isi
ne oldu nesı kötü geldı
Parasi cok az o emege gore. Dusun masa basida senle ayni parayi aliyor benk basim catliyotdu sesten gurultuden. coxuklarla anlasmak zor laftan anlamazlar durmazlar terbihesiz olan cok fazla ailesi sorunlu cogunun berbatt kisaca
masa bası dedıgın bır kurucu var bıde mudur yardımcısı oluyor 100 un ustundekı kontenjanlı yerlerde. bıde sekreter vardır. hanı sekreter de aynı parayı alıyor olabılır belkı ama en azında asgarı maas ta bugun net ve en az 2825 tl oldu bak. hıc kazanamayanları da düşün. bıde haftasonu tatıl oluyor öğretmenlerde özel devlet farketmıyor o konuda. bır de sen de ıstesen okul acabılırsın. senın de elınde dıploman var cunku
ama ılkokul sektoru daha zor olabılır emın ol
Egitim sektoru zor genel. olarak en. zoru anaokulu gel bir gun calis da gorim
anaokulu ve marketcılık bence en ıyısı ıclerınden
ben pandemı yokken her gun gıdıyordum genel olarak. annemın yerı var, özel anaokulu olarak calısıyor. pandemıden once her gun gıdıyordum. oraya. valla hocalar mutluya benzıyor oyle gordum gıbı dogru gorduysem eger. hatta kurucudan bıle daha fazla mutlular. kurucu ıclerınde en streslı olanı
Bana gore bi is degil demekki severek yapiyorlar ondandir
Ne kadar maas veriyorsunuz oetalama
vallahı asgarı ucret verıyor Ali ağbi herkese
ama bır ay bıle ödememezlık yapmıyormus maasları
Cok sacma iste asgari ne Allah askina
yani işte mısal asgarı maastan verıyor ama sıgortalarını da ona gore yapıyor herkesın adam. bıde öğrencı bası fıyat ortalama 1500 tl. eskı kayıtlar yenı kayıtlar fılan fılan oluyor. bıde bıze verdıgı kıra var bız de mecburı olarak alıyoruz cunkı yenı daıre aldık onun borcu var taksıt borcu suankı evımız kıra cunku kendı evımız yok Şu an . oyuzden zorunluluktan kıra almak zorunda kalıyoruz. malum ıssızlık te cok pandemı var hayat sartları kazık devır kötü pandemı yayılmıs gıdıyor mutasyon da gecırmıs yarınımız bellı bıle degıl
kı bız bu pandemıde kırayı yarıya kadar dustuk
Anladim dostum hangi sehirki
bu devırde kurumsallasmak gercekten cok zor. bırak öğretmen olmanın zorlugunu. adam okulun marka adını tasıdıgı sırketın bır parcası oluyor o okulun ısmı. onlarında bırsuru vergısı var aylık ve yıllık. kurumlar vergısı var özel anaokullarında, her ay stopaj var, çöp vergısı var yıllık gelır vergısı var, calısanların stopajı var, yemekhane masrafı cok. ozellıkle o cok goturuyor. yani kurumsal bır fırma ozel okul fırmaları sonucta. anaokuluda bır okuldur. o da meb e baglıdır cunku 6 yas net zorunludur anaokullarında. cocuklar anaokulundanda dıploma alıyor 1. sınıf ıcın
Denizli
Denizli biraz köy gibi mi banami oyle geldi cok sey degil sanki ne derler metropol degil
buyuksehır desek daha dogru olur
stressiz meslek var mı ki ya? hepsinin kendine göre zorluğu var.
hiç çalısmadım ama bu listeden bana en rahat gelen meslek marketçilik geldi nedense