Size göre hangi mesleğin önü daha açık?
#Winc

Şu an için ilahiyat bence. Öyle dalgasına demiyorum ciddiyim. Alakalı alakasız her yere atanıyorlar. İlahiyat okuyup işsiz kalan görmedim.
Ama bu durum şu anki iktidar değişince son bulacak.. umarım.
Cevap
8Cevap
Tosuncuk dolandırdı ama baya da kazandırdı ama thedox mudur nedir kriptocu feci çarptı milleti coinlerle 3 kuruş kar edenleri sildi süpürdü
Ben girmedim hiç o işe zaten güvenmem belirli bir borsa yok sahibi kim belli değil ne gerek var.
söz konusu Türkiye olunca en iyi meslek diye bişi yok bence bi yerden yiyorlar hakkını
Boş yaparsan sosyal medyada çok ekmek yersin ama işini düzgün yaparsan işinden olursun.
Kıymetim gittikten sonra anlaşılıyor. Bence de tosuncuk.
hangi meslek kişiye göre uygunsa. herkes işlerini parasına göre seçtiği için ülke bu hallerde...
Millete hangi mesleğe uygunsun teşhisi koymuyor eğitim sistemimiz ama.
@ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ orası doğru
Nihat hatipoğlu çok iyi örnek
O adam din satmıyor dini anlatıyor çok iyi de biliyor. Adamın kazancı yüksekse bundan size ne anlamadım
Anladim peki
Ekran karşısına çıkıp milyonlara akıl verecek biri olsaydın onun yerinde olsaydın yani böyle konuşur muydun bilmem
Dolandırcılıgın bayaa açikk 😂😂😂😂💃
Savci ya da hakim veya Subay
Savcı gerçekten çok iyi.
Aynn
Hakimde öyle
Maaşları çok iyi
Din ticareti kadar kârlı bir iş yok bu ülkede
Din ticareti derken mesela.
Dolandırıcılık açık net...
Eskortlukta hoş 2 sene çalış al paranı değiştir şehri kur düzeni
öyle olmuyor işte o iş bi sürü sıkıntısı var ilk olarak günah haram para, kaldı ki bunun katili hırsızı var hem sözleşme imzalatıyorlar kolay kolay kurtulamıyorsun
@SosyoPsikopat bilmiyorum o kadar
O kadar düşmemek lazım.
Din sömürücülüğü de güzel para getirir
Din tüccarlığı
Milleti kandirmakta zeka istiyor helal
Soru bu değil ama
Hep alıntı cevaplar soktuğumun sitesinde neyse
Serefsizlik.
Buna katılıyorum bizim milletimiz çıkarı için her şeyi yapıyor.
Hiçbiri
Tosuncuk olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?