Para & Ekonomi Bize katıl, birlikte öğrenelim! Bu deyimlerden hangisini kullanıyorsun? (Sayfa 4) Her Yaşta Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1514 Bize katıl, birlikte öğrenelim! Bu deyimlerden hangisini kullanıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Deyim kullanmadığımı fark ettim şu an. 😂 0 0 Yorumla
Renklibakiş Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Onemli olan yas degil kesinlikle baş 0 0 Yorumla
Denizdibindeinciiii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Gençlerin aklı 1 karis havada 😂 0 0 Yorumla
meraksadecee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Bir ayağı çukurda diyorum ben genellikle.. 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Senin yaşın kaç başın kaç derim arada 0 0 Yorumla
Doktorcivann Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Genclerin akli bi karis havada degil bulutlarda 0 0 Yorumla
bideliqhedii Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 79% +1 yıl Senin yașın kadar benim yașanmisligim var. Derim. 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Senim yaşın başın kaç bilmem ne zart zurt 0 0 Yorumla
Libido_düşürücü Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Hayatımı yaşıyorum akışına bırakarak. 0 0 Yorumla
bi_soran Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Gençlerin aklı bir karış havada geziylar. 0 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl paslanmayan tıkır tıkır çalışan çark gibi 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Güzel bir projeye benziyor. İncelemek lazım 0 0 Yorumla
-irəm- Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Bi ayağı çukurda derim bazı ihtiyar kokanalara 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Hiçbirini kullanmıyorum sevmediğim sözler 0 0 Yorumla
ezgiyener Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Ununu elemiş i başka anlamda kullanıyor olmam 0 0 Yorumla
blackofgood Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl En çok kullandığım söz bi ayagim cukurda 0 0 Yorumla
fukanınhatunu Takip Et Master Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Kullanmıyorum ama aklı ni karış hava çok derler ya 0 0 Yorumla
Alyasoft Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Bu dunyayi kuran mimar ne hos guzel temel atmis 0 0 Yorumla
captionmaster Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Bir ayağı çukurda deyimini çok kullanıyorum. 0 0 Yorumla
larasuxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Bir ayağı çukurda deyimini kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
Yani bu acidan bakmamistim hic
Deyim kullanmadığımı fark ettim şu an. 😂
Onemli olan yas degil kesinlikle baş
F şıkkındaki deyimi kullanırım
Çaptan düşmemiş, ölmememiş daha
Gençlerin aklı 1 karis havada 😂
Bir ayağı çukurda diyorum ben genellikle..
Senin yaşın kaç başın kaç derim arada
Genclerin akli bi karis havada degil bulutlarda
Senin yașın kadar benim yașanmisligim var. Derim.
Senim yaşın başın kaç bilmem ne zart zurt
Senin daha yaşın kaç başın kaç 😂😂
Çünkü ben, zımba gibiyim hala.
Hayatımı yaşıyorum akışına bırakarak.
E gençlerin aklı bir karş yukarıda
Aslında hiç birini kullanmıyorum
Hayat zor geçim sıkıntısı var
Kullandığın kişiye göre değişir
Yaş yetmiş iş bitmiş derşer
Hiçbirini kullanmıyorum burdan
Senin daha yaşın kaç basın kaç
Hiçbirini kullanmıyorum doğal olarak.
"Bir ayağı çukurda" deyimi😂
hiçbirini kullanmıyorum ahahaha
Gençlerin aklı bir karış havada geziylar.
Senin yaşın kaç başın kaç.
paslanmayan tıkır tıkır çalışan çark gibi
Gençlerin aklı bir karış havada
Güzel bir projeye benziyor. İncelemek lazım
Hiç birini hepsi bana ters.
Bi ayağı çukurda derim bazı ihtiyar kokanalara
severim o kelimeyi. de ondan
Deyim kullanmıyorum gereği yok
Kullanmiyoruz yas ayrimi yok cok sukur
Hiçbirini kullanmıyorum sevmediğim sözler
Genç olmak en iyisi bence genç
Yas yetmis is bitmis derler
Ununu elemiş i başka anlamda kullanıyor olmam
En çok kullandığım söz bi ayagim cukurda
Ununu elemiş cok kullanirim
Bi ayağı çukurda derim genelde😂
Senin daha yaşın kaç, başın kaç?
Fazla deyim kullanmıyorum
gençlerin aklı bir karış havada
Bir ayağı çukurda deyimi.
unu elemiş deyimini bazen kullanırım...
Eğlenceli bilgiler, teşekkürler
Yasin kac basin kac😁 evet
Kullanmıyorum ama aklı ni karış hava çok derler ya
Umudunu kaybetmemeli inasan
Bu dunyayi kuran mimar ne hos guzel temel atmis
Bazen çok deyim kullandığım olur
Fazla deyim kullanmıyorum
Güzel makale olmuş elinize sağlık
Bir ayağı çukurda deyimini kullanıyorum..
Bir ayağı çukurda deyimini çok kullanıyorum.
Bir ayağı çukurda deyimini kullanıyorum
Seni yaşın kaç, başın kaç?
Bi ayağı çukurda kullanırım hep
Hepsini kullanıyorum neredeyse