Para & Ekonomi Yerde 100 dolar buldun ne yaparsın? Mikimebak Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ayrıntıya gerek yok soru açık Yerdr 💯💲 buldun ne yaparsın Yerde 100 dolar buldun ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_Sonia__ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Dolar 1 lira olsa vermezdim çünkü kimse onun için polisi aramazdı polise boşuna vermiş olurdum ama şu an 100 dolar 793 lira yapıyor o yüzden gider polise veririm 1 0 Yorumla
bayCeo_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bir kere ade 50₺ bulmuştum camiye attım 100 $ bulursam cebe atarım 1 1 Yorumla bayCeo_ +1 yıl avm. Yorumla
berilbumm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Haram helal olaylarına çok inanıyorum harcamam bir yere bağışlarım 0 0 Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Camiye bağışlarım değeri arttıkça sevabı artar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 kasa raki alir keyf yapardım 😁😁😁 0 2 Yorumla Mikimebak +1 yıl 1 kasa rakı ne kadar 100 dolara alınır mı 1 kasa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela yani 😁😆😅🤣😂 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Dokunmam bile bırakırım orda 0 1 Yorumla Winetexxx +1 yıl Böyle diyenlerden korkacan 😁😁😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dolar 1 lira olsa vermezdim çünkü kimse onun için polisi aramazdı polise boşuna vermiş olurdum ama şu an 100 dolar 793 lira yapıyor o yüzden gider polise veririm
Bir kere ade 50₺ bulmuştum camiye attım 100 $ bulursam cebe atarım
avm.
hayır yapar hayrını sahibine hediye ederdim sanırım
Kim bulduysa onundur😄
Haram helal olaylarına çok inanıyorum harcamam bir yere bağışlarım
Valla polise verirdim haram yemek istemem
Camiye bağışlarım değeri arttıkça sevabı artar
1 kasa raki alir keyf yapardım 😁😁😁
1 kasa rakı ne kadar 100 dolara alınır mı 1 kasa
Mesela yani 😁😆😅🤣😂
cebime katar giderim.. bye
Dokunmam bile bırakırım orda