Borsa oynamak için en iyi banka hangisi?

Borsa'da işlem yapmak için ya aracı kurumlardan ya da bankalardan hesap açtırmak gerekiyor. Hisse senedi hesabı açmak oldukça kolaydır ancak bu hesabı açmak istediğiniz kuruma karar vermek zordur. Ben sana güvenebileceğin, bu alanda en iyi bankaları sıralayacağım.
Yenilenen borsa işlem platformu ile kolayca işlem yapabileceğiniz bankaların başında Türkiye İş Bankası geliyor. Takip ettiğin kağıtlara ilişkin fiyat ya da haber alarmı kurabilirsin. Borsa İstanbul'da işlem gören pay (hisse senedi) ve varantlara ait anlık fiyat verilerini hiç bir ek ücret ödemeden takip edebiliyorsun. Türkiye İş Bankası'nın hisse senedi komisyon oranı binde 1,80.
Garanti Bankası da borsa işlemlerinde avantajlı olanaklar sunan bankalardan. İnternet ya da mobil şubeden kolayca işlem yapabileceğin Garanti Bankası'nda hisse senedi komisyon oranı binde 1,75'tir.
Borsa işlemlerinde iddialı bir diğer bankamız Akbank. Hem internet hem de mobil şubesinden işlem yapabileceğiniz bankanın ekranları fazlasıyla veri sunuyor. Akbank'ın hisse senedi komisyon oranı binde 1,60.
Kamu bankalarımızdan biri olan Halkbank, borsa işlemlerinde avantajlı oranlarıyla müşterilerine hizmet veriyor. Diğer bankalarda olduğu gibi internet ve mobil bankacılık ile kolayca işlem yapabildiğin bankanın hisse senedi komisyon oranı binde 1,70.
Birçok veri, haber ve analize ulaşabileceğin ekranları sunan Yapı Kredi Bankası da borsa işlemlerinde müşterilerine hizmet veriyor. Yapı Kredi Bankası komisyon oranı binde 1,60'dır.
Borsada işlem yapabileceğin en iyi ve en güvenilir bankalardan beş tanesini önerdim. Burada paylaştığım komisyon oranları zaman zaman değişebilmekte. Bu yüzden en doğru oranları bankanızdan öğrenebilirsiniz. Bol kazançlar. :)
Bir banka hesabı ve bir yatırım firması ile çalış. Ben osmanlı yatırım ile çalışıyorum. Uygulması fena değil. Önceden çalıştıklarım. İş, Ziraat, Ak yatırım, Garanti. Bence en kullanışlı olan Ziraat. uygulamada en yisi canlı borsa ile İş bankası en az komisyon Osmanlı yatırım. Sakına 5/1000 den fazla komisyon ödeme.
Bankalarda halkbankı beğeniyorum. Araci kurumlar üç aşağı beş yukarı aynı geçmişte Sanko ve Gedik yatırım kullanmıştım.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Borsa bir oyun değildir bunun bilincinde olarak yatırım yapın
Borsa bir oyun alanı değildir. Oynanmaz. Trade yapılır, yatırım yapılır. Siz bu işe hiç bulaşmayın.
Tacirler iyi diye biliyorum. Odea bankin tacirlerle bir ortak girişimi vardı.
Ne borsası? Kripto mu
banka önermiyorum. ben bankaya karşıyım.
Bunun için iyi bir araştırma yapmak gerekiyor
Ziraatten uzak dur
teb.
Garanti
Gedik iyidir
Halkbank
Ziraat
Iş bankası 👌
En yüksek komisyonu iş bankası alır. Tek avantajı canlı borsa uygulamasıdır.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş