Herkese iyi akşamlar iyi geceler. 24 yaşındayım. Ailem boşandı. Ve sonrasındaki olaylar sonrasında kendimi derslere veremedim ya da vermedim. Okuyamadım yani. Okuyamadım ama cok zeki birisiyimdir. Seçici bir insanımdır. Herkesle konuşmam etmem birşeyi beğenmem hemen. Okuyamadıgım için dolayısı ile uyduruk ayak altı işler var. Bende onlara gelemem. Dolar 7 altın 400 tl😂😂 hamal olacam emir alacam hem beynim hem bedenim yorulacak sanki karşılığında para mı alacam😂😂 bir işim yok. Simit satmak ya da başka bişey satmayada utanıyorum kızlardan dışarda vb vb... Bir kardeşim var 2 yaş ufak erkek. O fabrikada çalışıyor cok ağır zor işi. Saçları kelleşiyor sigara içiyor deli gibi. Saygısız serseri biri. Ben ise hayatımda bir fırt sigara içmedim. Yeme içmeyi seven kendine bakan keyif yapmayı seven bir tipim. Boyum 2 metre civarı babayiğit im. 12 13 yaşından beri para biriktirirdim. Bakkalımız vardı. 2012 de bakkalda bitti ailem ayrıldı filan. Elimde 3 kuruş para vardı. 2015 2016 da 12000 lira param vardı. O zaman bir tane 100 gram fiziki altınalmıstım. Ama sonra annemin tarafıyla didişmekten vb vb dışarda cok gezdim ettim yedim vb vb para fazla gitti. Annemle anneannem olacak kadının evnde kalıyorum. Teyzem var bize yakın zerre sevmem onları dayılarımı vb vb. Hayat pahalı herşey pahalı. Borsaya girdim dolar faiz derken yedim içtim iyi keyif yaptım. Adanada yaşıyorum. Şırdan baklava kebap muzlu süt daha neler neler... 2018 yılında elimde nakit 15000 17000 para vardı Mart gibi. Ama sürekli para gidiyor dışarda. Annemin sülalesi rahat vermedi bana. Kavga gürültü çekememezlik vb vb. Hayat pahalı. 17 18 binim varken 2018 martta. Bankaya başvurdum kurtaran hesap için 8000 lira kmh aldım parça parça. Dolar aldım hepsiyle iyi paralarda vurdum 5 den 7 oldugun da. Kebaplar keyifler filan filan. Ne koyarsan bankaya yıllık 4 te 1 net faiz veriyorlardı o zaman. Sonra nasıl olduysa dolar 7 den 5 e geldi. Faizleri indirdiler. Herşey pahalandı. Paralar yetmedi elimdeki. Bide nesine. coma bulaştım filan. Bide borsa beni bitirdi. Şimdi elimde 9 bin para var. O borsada bir hissede. 5000 6000 daha gelecek annemden. Ama o bankanın borcuna her ay 1600 1700 yatır geri cek yapmaktan bıktım. Para yavaş yavaş azalıyor öyle yapınca. O gelecek 6000 lirayıda hisse senedi alıp elimdeki lotu 1000 lot yapmayı planlıyorum. Kagıt şu an 17 lira. Corona bttipinde 29 30 olsa 30 bin liram olur beklersem. Karar verdim bu kredi batık olsun. Taahüt vermezsem hapis işi olmaz değil mi. Olsa bile zaten 3 ay. Hapis olmaz biliyorum da yinede sorum dedim. Bide 1000 lira kart borcum vardı onu kapattım ama. Durum böyle dostlar. Bide bu kurtaran hesap borcu 5 yıl yapılanmaz mı. Ayda 250 öderim rahatlıkla.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Borsadan acilen uzaklaş.
Kumara para kaptırma.
Bankaya borcunu öde.
Gencecik adamsın. İster çalış ister çalışma senin sorunun. Ama şunu bil ki banka o parayı senden eninde sonunda alır. Her türlü çöker. Faiz işletme.
Yapılandırma talep et parça parça öde.
Evet yine faiz ödeyeceksin ama en azından kaçak göçek bir hayatın olmaz.
Yapılandırma 3 yıllık olmaz mı mesela?
9 bin lira için 3 yıllık yapılandırma yapılır mı önce onu düşün dostum.
Haklısın. 2 3 sene sonra ödemek istiyorum ama. Batık olsa birşey olur mu ki cok. İsterse 9 bin 13 14 bin olsun. Umrumda değil. Borsada sağlam bir hisse topluyorum 1000 lot oldu mu elimde 30 bin para olacak. şu an kagıt 17 lira.
Dostum tüm hesapların bloke edilir. Nefes alamazsın.
Anladım teşekkür ederim. Zaten annemin üstüne alacam hisse senedinide. Bilmiyorum işte yaa😐😞 bana bu borc aslında Tayyibin k. zıgı😅😂😡 dolar öyle olunca insan zevke geliyor. Hırs rahat etme isteği. O zaman ne koysan 4 te 1 net faiz alıyordun. Ben bunlara cok oy attım. Ama bunlar kalitesiz insan cok. Bilmiyorum. Ama kendi geleceğim için batık olsun diyorum. Napim.
Çalışmadan hayatını devam ettirebilme şansın yok 😊 banka borcundan kurtulmaya çalış acilen
Sağol önerilerin için. Tembel birisi değilim. Çevremde yok. Yoksa ticaret yapar ederim de. İşte dost yok çevremde
Dostum tembelsin demedim. Zaten detayda bilmiyorum. Ama insanlar çalışmak zorundalar. Elinde parayı arttırabiliyorsan kendin iş yapmayı dene.
Bisey dicem para kazanmak istiyomusun euroyla para kazanmak bir sirket var crowd1 sirketi yatirim yaparak ortak olucaksin yatirimda 99 euro yani 756 tl daha pahalisida varda en ucuzunu dedim sana paketlerin fiyati bunlar. Ozele gel basdan sona anlatiyim ama calisirsan hayatini degise bilirsin.
Kaybetme riskide yok soyliyim onuda
Haciz gelir hapse girersin
Kesin öyledir😂😂😂