Bankaya toplamda 9000 lira kmh borcum var? Ve ben bu parayı ödeyemiyorum? Ödeyemezsem neler olur? Yardımcı olacak var mı? Detay?

Herkese iyi akşamlar iyi geceler. 24 yaşındayım. Ailem boşandı. Ve sonrasındaki olaylar sonrasında kendimi derslere veremedim ya da vermedim. Okuyamadım yani. Okuyamadım ama cok zeki birisiyimdir. Seçici bir insanımdır. Herkesle konuşmam etmem birşeyi beğenmem hemen. Okuyamadıgım için dolayısı ile uyduruk ayak altı işler var. Bende onlara gelemem. Dolar 7 altın 400 tl😂😂 hamal olacam emir alacam hem beynim hem bedenim yorulacak sanki karşılığında para mı alacam😂😂 bir işim yok. Simit satmak ya da başka bişey satmayada utanıyorum kızlardan dışarda vb vb... Bir kardeşim var 2 yaş ufak erkek. O fabrikada çalışıyor cok ağır zor işi. Saçları kelleşiyor sigara içiyor deli gibi. Saygısız serseri biri. Ben ise hayatımda bir fırt sigara içmedim. Yeme içmeyi seven kendine bakan keyif yapmayı seven bir tipim. Boyum 2 metre civarı babayiğit im. 12 13 yaşından beri para biriktirirdim. Bakkalımız vardı. 2012 de bakkalda bitti ailem ayrıldı filan. Elimde 3 kuruş para vardı. 2015 2016 da 12000 lira param vardı. O zaman bir tane 100 gram fiziki altınalmıstım. Ama sonra annemin tarafıyla didişmekten vb vb dışarda cok gezdim ettim yedim vb vb para fazla gitti. Annemle anneannem olacak kadının evnde kalıyorum. Teyzem var bize yakın zerre sevmem onları dayılarımı vb vb. Hayat pahalı herşey pahalı. Borsaya girdim dolar faiz derken yedim içtim iyi keyif yaptım. Adanada yaşıyorum. Şırdan baklava kebap muzlu süt daha neler neler... 2018 yılında elimde nakit 15000 17000 para vardı Mart gibi. Ama sürekli para gidiyor dışarda. Annemin sülalesi rahat vermedi bana. Kavga gürültü çekememezlik vb vb. Hayat pahalı. 17 18 binim varken 2018 martta. Bankaya başvurdum kurtaran hesap için 8000 lira kmh aldım parça parça. Dolar aldım hepsiyle iyi paralarda vurdum 5 den 7 oldugun da. Kebaplar keyifler filan filan. Ne koyarsan bankaya yıllık 4 te 1 net faiz veriyorlardı o zaman. Sonra nasıl olduysa dolar 7 den 5 e geldi. Faizleri indirdiler. Herşey pahalandı. Paralar yetmedi elimdeki. Bide nesine. coma bulaştım filan. Bide borsa beni bitirdi. Şimdi elimde 9 bin para var. O borsada bir hissede. 5000 6000 daha gelecek annemden. Ama o bankanın borcuna her ay 1600 1700 yatır geri cek yapmaktan bıktım. Para yavaş yavaş azalıyor öyle yapınca. O gelecek 6000 lirayıda hisse senedi alıp elimdeki lotu 1000 lot yapmayı planlıyorum. Kagıt şu an 17 lira. Corona bttipinde 29 30 olsa 30 bin liram olur beklersem. Karar verdim bu kredi batık olsun. Taahüt vermezsem hapis işi olmaz değil mi. Olsa bile zaten 3 ay. Hapis olmaz biliyorum da yinede sorum dedim. Bide 1000 lira kart borcum vardı onu kapattım ama. Durum böyle dostlar. Bide bu kurtaran hesap borcu 5 yıl yapılanmaz mı. Ayda 250 öderim rahatlıkla.
Bankaya toplamda 9000 lira kmh borcum var? Ve ben bu parayı ödeyemiyorum? Ödeyemezsem neler olur? Yardımcı olacak var mı? Detay?