Kendime 5 sektör seçerim. Bu sektörlerde ilk 20’de olup asla ilk 10’a giremeyen şirketlerden bazılarını satın alırım. Ve şirketleri birleştirip sektörde ilk üçe girecek hale getiririm. Bu 5 sektörden 3ünde bölgesel liderliği, 2sinde de global oyuncu olmayı vizyon olarak koyarım. Her sabah 8:30da işe gelmeye 20:00 de işten çıkmaya devam ederim. Mevcut evimdem bile güzel bir ev bulursam, o eve taşınırım. Ama muhtemelen evimde tadilat yaparım. Arabamı da değiştirmem. Kendime bir güvenlik uzmanı, bir asistan, bir doktor, bir de trainer alırım. Ülke genelinde tüm öğretmenlerini, yöneticilerini kendi ekibimin seçeceği 10 köy enstitüsü, 5 elektrik lisesi, 3 denizcilik lisesi, 5 sağlık meslek lisesi, 2 havacılık meslek lisesi ve 5 motor teknik lisesi açarım. Bu okullara da mirası bırakan akrabamın adını veririm. Ayrıca elit yetiştirmek amacıyla Türkiye’nin önde gelen en iyi 5 Anadolu Lisesine destek olarak ve en iyilerini seçerek yabancı dil, matematik, fen, Türkçe öğretmenlerinin masraflarına sponsor olurum. Okul kütüphanelerini, müzik ve resim atölyelerini yenilerim. Ülkenin en büyük yazılım merkezini ve araştırma laboratuvarını açarım. Burada sağlık, askeri, kimya alanlarında niche projeler peşinde koşarım. 1 televizyon ve 1 radyo kanalı kurarım ve maliyet kaygısız, kaliteli programlara başlarım. Ülkenin en eğitimli ve alanında uzman insanlarını bir araya getirip bir parti programı, bir anayasa taslağı ve bir de hükümet programı yazdırırım. Bir parti kurup başına da tanıdığım ve güvendiğim birini geçiririm. Senede 15-21 gün tatille yaşamaya devam ederim. Hayatımda büyük değişimler olmaz.
Hayal etmesi bile güzel. İlk olarak ev, arsa alırım kendime. Emekli olmak için belli bir bütçe ayırırım kenara. Bankada hesap açtırırım kendime, sonra aileme yardım ederim, tabi tatile çıkmayı da ihmal etmem. Yardıma ihtiyacı olan herkese yardım ederim hayatımı garantiye aldıktan sonra 🌺
Ooooo. Neler yapmam ki? Ev alırım. Annemin ve benim istediğim yerden. Hatta belli şehirlerden bir ev. Annem ve benim için kutsal topraklara gitmek. Sonra annemle Türkiye turu. Kendimi geliştirmek için yapmam gerekenler. İhtiyaç sahipleri için tabiki para ayrılacak.
O kadar da zengin olmak istemem valla. Para insanı değiştirir. Bu halimden memnunum. Ama az bir zengi olsam enada olmaz hani. Para sıkıntısı çekmeden yaşamıma devam edebilmeyi çok isterim. Atım, katım yatım olsun istemem. Villalarda gözüm yok. Küçücük bir yazlık ev deniz kenarında. yeterli
Allaahhh hayali bile nasıl güzel 😄 öncelikle kendime güzel bir ev bir yazlık ve araba alırım sonra içlerini bir güzel döşerim sonra maddi kazanç amaçlı bir kaç ev daha alıp kiraya veririm sonra kuaför alışveriş sonra çocuk sevindirildim ve düzenli olarak ihtiyaç sahiplerine yardım yapardıımmm
Dünyanın ilk 5 zenginin den bir olursam, hiç birşey yapmama gerek yok! Sadece o servetin bu ülkeye gelmesi ile, ülke de dolar düşer, lira değer kazanır, yatırımcılara kridi muslukları açılır. İşsizler iş bulur, merkez bankası nın fazla bastığı paralar, değer bulur, KRS sitemi ile, o paranın 9 katı kredi harcaması akıllı kullanıcıları ile, memleketi uçurur. Hiç birşey yapmadan bunları başarmışım, hediye daireler gelir, yalakaların yediyeleri beni ihya eder. Daha paraya dokunmadım bile.
Xiaomi'nin %5 hissesini alırdım. New York'ta rezidans dairesi alıp orada yaşardım. Ferrari alırdım. Abd'de şirket kurardım. İstanbul Beşiktaş'tan da 2 tane daire alıp kiraya verirdim. Florida'da denize sıfır villa alırdım yazlık niyetine.
İlk önce borçlarımızı kapatırım sonra bir müstakil ev alırım sonra birde araba başka bir şehire yerlesirim anneme de ayri olarak ev sahibi ederim sonra kalan paraylada iş yeri açardım. Bir de durumu olmayanlra yardım ederdim mesela bir kız coocuguna burs vermek gibi
Önce iş imkanı fabrika falan filan kurarım kısaca yatırım yaparım. sonra hastası olduğum şey yani arabalara para harcarım garaj alıp sevdiğim tüm marka model arabaları alırım porsche, maserati, gtr, Ferrari vs vs.
Paramın %80'ini fakirlere (kişi başı 10 bin ₺) dağıtırdım. Geri kalanının ufak bir kısmıyla ucuz sıfır km araba alırdım. Arabamla dünya turuna çıkardım.
Kendi işimi kurup devletin aydan aya verdiği üç beş kuruş paradan kurtulmak isterdimİnsanlara yardım etmek isterdim çocuklara ve kadınlara özellikle zarar gören kim varsa yanında olmak isterdim ve en önemlisi gösterişten uzak yaşardım
o kadar param olsa iyi biri olarak kızlar soruyordaki fakeler hariç bütün kezbanların ve tiktokçulara bedava beyin ameliyatı yaptırırdım ama olmayan şeye yapılırmı hmm i dunno maan
Okulu-işi bırakıp paraların üstünde uyurdum ilk :D sonra gizli gizli arsa alır, üstüne dubleks taş ev, üst katı kitaplarla doldurulmuşş, bir adet karavan alırdım. (hepsini pavyonda yedi)