Yatırım yaptığınız emtaların sürekli ve anlık takipleri çok önemlidir. Bunları kolaylaştıran bir çok bankanın mobil uygulamaları mevcut. Peki siz ne tür yatırımcı olmak istersiniz? Günlük alım satım mı yapacaksınız veya 1-2 haftalık alım satımlar mı yapmak istersiniz? Bunlar için hangi bankanın uygulaması sizin için kolay, uygun ve hesaplı? Ben TFX Target ve Kuveyt Türk kullanıyorum ve çok memnunum, görüşlerinizi bekliyorum.
TFX Target
Kuveyt Türk
TEB Pratik Borsa
Papara
Enpara
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yatırım yaparken kullandığınız en iyi banka uygulaması hangisi?
Bir defa iş bankasında yurt dışı piyasalarda yaptım yatırımmm. Bir daha öyle bir salaklık yapmam. Hayatımda bu kadar verimsiz bir banka görmedim bu konuda. Ama diğer bankalarında bu konuda eksikleri çok sonradan farkettim. Zengin olan ise zaten parası avrupada bankalarda.
Tfx diyeceğim fakat son zamanlarda bu da sorunlar çıkarıyor. Nedeni alım fırsatı doğduğunda alim için birtakim sorunlar çıkarıyor veya eskisi gibi makas aralığı açık oluyor çok. Kuveyt ve ziraat iyi gibi bu konuda. Hisse senedi için iş bankası.
Evet Unutma bazı risklere karşı mutlaka kendi önlemlerini alırlar. Tfx çekeği kısmı kendine yönlendirdi. şu an kendini bu risk ortamında güvenli konuma alıyor. Buradan çıkan ise ya hisse senedi veya kuveyte yönleniyor.
Türkıye fınans target kullandım uzun bir sure ama sonrasında gunluk al sat olayını bırakıp uzun vadeye gectım ve normal bankalarda uygun makasa gore ıslem yapıyorum
Aynen burada çok maalesef, eksileminin kaldırılması için yönetimle görüştük yakında bir çözüm bulunacak, işleri güçleri yok ki eksilemek ile tatmin oluyorlar.