Bugün mesaj gelmiş kredi başvurum olumlu olmuş kredinizi kullanabilirsiniz vs yazıyordu ama krediyi seçiyorum başvur diyorum işleminiz gerçekleştirilemiyor diyor şu an haftasonu olduğu için mi olmuyor acaba? Deneyen var mı?
Tamamen kan emici, fırsat kollayıcı bir düzenin yansımasıdır. Yapılan reklam ve duyurularda geri ödenecek faiz 1.400 tl olarak lanse edilirken, kredi talep eden kişiye 4000 liralık bir geri ödeme planı sunuluyor. Gelen mesaj ve devletin reklamını yaptığı faiz oranı ve geri ödeme planını karşılaştırın, anlarsınız
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle bir sorun yaşamadım ben Ama bana 5000 tl verdi almadım yine eli boş çıktık yine yardım adı altında mağdur kaldık
Müşterisi isen hesabına yatmıştır. Arkadaş hesabına girdi para yatmis
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yatmamış işte o koyduğum bildirim gelmiş ben de internet bankacılığına girdim krediler kısmından destek kredisini seçtim vadesini ödeme gününü vs ayarladım başvur dedim ama işleminiz şu an gerçekleştirilemiyor yazısı çıktı. Arkadaşına para yatmış diyorsun da bu kredinin onay gerektiren bazı aşamaları yok mu nasıl hemen hesabına geçirmişler ki? Vadesini, ödeme gününü falan seçmedi mi o?
Vakıfbank ın müşterisi olduğum için direkt hesabıma bildirim olarak gelmiş bence önce kendi müşterilerine cevap gönderdiler çünkü ben normal sms olarak göndermiştim oraya hiçbir şey gelmemişti