Tarlusal 5 mg tableti kullanan var mı? Çok acil adet olmalıyım, 10 gün sonra tatile gitmem lazım. Doktor bu adet söktürücüyü verdi ama ilaç 1 haftada bitiyormuş, ilaç bittikten de 10 gün içinde adet oluyormuş. Tarlusal bitmeden adet olan var mı içinizde? Yoksa cidden ilacın bitmesi mi lazım? Tarlusal 5 mg tablet
Tarlusal 5 mg tablet kullananlar var mı, Tarlusal ne zaman etki eder?
Tarlusal 5 mg tablet kullanırken doktorun da dediği gibi kutu bittikten sonraki ilk bir hafta veya 10 gün içerisinde kanamanın gelmesi lazım, hatta daha kutu bitmeden adet kanamasının gelmesi gerekiyor. Çünkü Tarlusal, adet söktürücü bir ilaç olarak kullanılır ve doktor tarafından reçete edilir. Adet kanaman gelse de gelmese de kutuyu bitirmen ve bitirdikten sonra kanama gerçekleşmezse doktora tekrar görünmen gerekiyor.
Tarlusal 5 mg ilacı ilk iki gün günde iki adet sonraki 3 gün günde 3 adet kullandım ilacı kullandığım süre içinde az az leke şeklinde kanamam olmaya başladı bir kutu daha kullanmalı mıyım kaç gün içinde regli olurum?