Pek çok kadın her ay benzer cümleleri kurup, aynı sıkıntıları yaşıyor.. "Çoğunlukla adet döneminin öncesinde ortaya çıkan duygusal, fiziksel ve davranışsal değişiklere 'adet öncesi disforik bozukluk' deniyor. Bu dönemde; karında ağrı, uykusuzluk ve aşırı uyku hali, iştahta artış, baş dönmesi, titreme, terleme, çarpıntı, mide ve bağırsak bozulmaları, kas ağrıları, ödem, migren atakları, memede hassasiyet, şişkinlikle halsizlik gibi pek çok fiziksel değişim görülüyor..
Makyaj yapıp, kuaföre gidin Regl döneminde pek çok kadın kendini çirkin hissediyor. Saçların şekle girmemesi, yüzdeki sivilceler, ödem ve kilo artışına adet sancısı da eklendiğinde hayat çekilmez hale gelebiliyor. Ancak bu dönemde aynalara küsmek yerine; hafif bir makyaj yapmak, kuaföre gitmek ya da güzel hissetmek için kendinize zaman ayırmak iyi gelecektir.
Sizce de kadınlar regl döneminde bakımsız mı oluyorlar? #KızGibi #Meczup
Evet, regl döneminde kadınların yüz güzelliği değişiyor. Bakımsız oluyorlar.
Hayır, kadınlar her zaman bakımlıdır. Regl döneminde bile bakımlarını aksatmazlar.
Şöyle ki, (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar regl döneminde kendini çirkin mi hissediyor? Regl döneminde kadınlar bakımsız mı oluyorlar?
Ben bir yerde regl dönemindeki kadınların erkeklere daha çekici geldiğini okumuştum. doğru mudur bilemem. Eğer çok gergin bir dönem geçiriyorsa tabiki o çekiciliği bastıracaktır. Kendimi çirkin hissetmiyorum ama aslında o dönemde yaptığım makyajı çok abartı buluyorum. Hep kullandığım ürünler hep aynı makyaj aslında ama o gün sanki cildim kabul etmiyor ve çok yapay duruyor.
Bayandan bayana ve yaz kış olarak ayrım yapar isek kişiden kişiye değişebilir bu durum fakat benim fazla ağrılı olduğu için hiç bir şey yapasım gelmiyor ee vucuttan da o kadar kan akıyor yüz solması olması da normal bence
Kadın gibi kadın olan, bakımına ve temizliğine özen gösteren kadın çoğu zaman ben regliyim dese bile inanmak zor olur. Bunun abartılması neden bu kadar önem kazanıyor anlamadım.. O zaman her kes herkesin tuvalete girdiğinde nasıl temizlendiğini de merak etsin bari..
Biraz evet, çünkü regl öncesi iştah artıyor ne yediğimizi bilmeden bir anda şişiyoruz göbek akıl almaz derece de şişiyor al sana depresyon kadın olmak zor iş 😑
Birkaç günün bakımlı ve pozitif olmamı neden etkilesin ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilim regli dönemimde bana oral yaptı bakimliyim önce bir duş aldım güzelce yaptı tam boşalma esnasında kanda akto ben geri ittim. Temiz kokmak mesele benimki tertemizsin dedi
Regl döneminde sadece diken üstünde oluyorlar ve ağrılı bir dönem. Kendimce benzetme yapacak olursam dişim ağrır kendini kimseye yakisikli görünmek için ugrasmam.
Asık olmak erkege yakışır kadın zaten asktır bir kadına her zaman nazık yaklaşılmalı sadece istediğini alana kadar degil devamli pembe ile kahverengi arasında olmalı erkekte erkek olmalı ama hanzo degil bu 2si arasında olmalı
En İyi Cevaplar