AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Çok isterdim. Sen de ne kadar çok abarttın klişelerinden kurtulurduk! 😒
Anlamadim ya ben niye regl olunca sancim olmuyor normal siradan bir gun gibi geciyor anormal miyim ne
Kesinlikle yasamalilar hele aldatan erkek varsa her ay yasasin onlarda
Hahahah goo girl
Benim regl sancım yok
Aa sünnet olmak isterdim acı çekmemiş biriyle değişelim
Onun suanki sancilarimin aynisi cekmesini isterdim😂
istedim abarttığımızı düşünüyorlar ya çoğu zaman 😒
Herkesin kendine göre acısı var anlamıyorum bazen sizleri
Valla çok isterdim. Biz 45e kadar her ay bu aciyi cekiyoruz sizler sadece bir yil askerlik yapiyorsunuz ve bircogu bedelli olarak atlatti.
edep edep edep birazcık da olsa edep
sus be
:D :D neden
Edep kalmamış baskan elektronik cihazlar cikti cikali
@Asi-21-21 bizde de elektronik cihazlar var ama nerede ne konuşulacağını bilen insanlarız
Kusura bakma yanlis soyledim ben genel anlamda soylememistim üzgünüm 😶😶
Sayin arkadaşım bende kullaniyorum elbetteki ama bazi insanlara yaramiyor malesef gördüğün üzere
sitede cinsellik ve ozel gunler diye bir konu varken buraya girip edep yazman cok gulunc )
Siz 1 kere sunnet oldunuz biz her ay oluyoruz😂 napiyim sunneten ornek vermisler çogu..
Erkekler bizi anlayamaz kendileri hasta olunca ölüyorum havalarında olduğundan biz daha dayanıklıyız.
Her ay bu acıyı çekseler son nefesini veriyormuş gibi davranırlardı.
Regl acısını hiç hissetmedim ama her ay acidan hastanelik olan arkadaşlarım var. Abartı gören kişilerin bu acıyı çekmesini isterdim
Olmayan beğninizi seveyim.
seninkin sevmisler belli )
Isterdim bide dogumuda tatsinlarr
He birde emzirelim
Neden olmasin
@gizli4343 koptummmm
Evet çünkü onlar bizim neler cektigimizi bilmiyorlar ve alay konusu yapıyorlar gecistiriyolar bence 1 kere de olsa onlarında bu acıyı cekmeleri gerekir
İstemem her şeyin bı düzeni var ne gerek var öyle şeylere
Çoğu erkek bu konuda anlayışsız o yüzden anlayışsız olanların tatmasını isterdim
Yaaa yazık onlara da bence olmasın çünkü zaten biz yaşıyoruz zaten eğer biraz anlayışlı iseler empati kurabilirler cidden üzülmelerini istemiyorum.
Seni sevmeyen adamın ya
Yalan be hiç acıtmıyo anlamıyosun bile çok abartıyo bazıları
Evet hemde çok. nasıl hissttiğimizi anlamalarını issterdim
kesinlikle isterdim. Bazıları çünkü okadar öküz ki bir gram anlamıyor halimizden.
İsterdim özellikle yalandan yapıyorlar diyenlerin. Bir arkadaşım her ay hastanelik oluyor dudakları yara falan oluyor
Evet bir dk dayanamazdilar :D
sadece gülüyorum siz bir sünnet olsanıza bakalım 5.5 cm lik iğne malum bölgeye batırılıyor hemde 3 kere peş peşe 1 dk lık acıda bahsediyorsun birde komik doğrusu
@İ_m_p_o_s_s_i_b_l_e_ sizinki bir anlik bitiyo biz her ay cekiyoruz bunu
@İ_m_p_o_s_s_i_b_l_e_ komik mi? bikere oldu bitti sizinki. Aciyi tartismiyoruz. daha anlayisli ola bilirsiniz sizin gibilerle konusanda kabahat. her ay 1 hafta anamiz agliyor orda
neyse 1 kere ama çeken bilir diyelim konu kapansın
Geceleri bunun yuzunden kac defa acile gittim ben tabi ceken bilir derler ya
Erkekler de tatsın tabi ki. Yaşasın feminizm. Erkekler bizi sikemez biz onları amarız!!!
Anlamadim ama bende seni🤣🤣🤣
@Asi-21-21 :))))
Noldu 😊😊
@buseyılmaz1
@Asi-21-21 Bilmem. Hoşuma gitti :)))
Ben daha çok hoşuna giderim tanisan 😉😉
Öyle bir tatli öyle bir semantiğimdir ki anlatamam 🤣🤣
@buseyılmaz1 .
@Asi-21-21 Tamam. Neden olmasın.
Taniştigimizda memnun oldum 😊
@Asi-21-21 Ben de
mesaj atamiyorum sana 😊
@Asi-21-21 NEDEN Kİ
Sanirim seninde beni takip etmen gerekk 😊😊 @buseyılmaz1
İsterimm, anlasınlar ne çektiğimizi
Kıyamam
1 kere bile olsa o acıyı tatmalarını isterdim o iş empatiyle falan olmaz hissetmeleri lazım😂
evet isterdim çünkü bir tatsınlar da zoru görsünler
Evet bizi daha iyi anlamaları için bir kere yaşamaları lazım en az :)
Iyi kalpli diyemiyecam size
İsterdim ne çektiğimizi anlamalarini isterim.
yukari baksana abartiyonuz yazmis birisi
Sağduyudan yoksun olana ne anlatsan boş. O adamla evlenecek olan kadına aciyorum.
O sancıyı düşmanım çekmesin. İstemem
Erkekler Ne Diyor
Bu sizin doğanızda var yaratılışınızda var tamam ağrıyabilir bunu anlayışla karşılar ona göre davranırım ama abartanlara da aşırı gıcık oluyorum
İstemezdim, kadınların bu acıdan nasıl kıvrandığını görebiliyorum. :|
Çikolata krizine giren bir erkek düşünmek istemiyorum. :/
Yerleri öpenler bile vardır kader yapacak bisi yok evlendikten sonra olmaz herhalde evlenin hemen
40-50 yasa kadar olyor
Hadi canım okadar oluyormu ya biz almayalım ozaman
Bir ay değil ki her ay ağrı çekiyorlar kadınlar bize hediyedir baş tacı Onlar anlamak moral vermek lzım böyle zamanlarda
İyiki bir regl sancınız var ya , tamam çok ağrılı geçebiliyor anladık ama , regl sancınızı bizmi verdik size töbe yaa.
Çalışmıyom deseniz zorla çalışmıyosunuz evlenip evde yuvarlanıyosunuz ne sıkıntınız var ha? O kadar da sıkıntı çekin bacım. Biz hayatımızın sonuna kadar çalışmak zorundayız.
Şerefsizim tadarım. Yeterki benim canım aşkımın bir yerleri ağırmasın. Bu arada fotodan da etkilenmedim değil ha.
Ya çok duygulandım şu yazına
@yoruldumartikben Teşekkürler. Eşim benim başımın tacıdır. Onun saçının teline zarar gelmesini istemem. Tabi şu an böyle birisi yok ama bence zamanı gelince benimle evlecek kız çok şanslı :)
Sizde sünnet olmaya veya askerlik yapmaya ne dersiniz?
Geçenlerde karnım acayip kötü ağrıdı tatmış kadar oldum, almayayım saolun
aga bunu okadar dillendirdinizki artık umursamaz olduk tamam acı çekiyonuz eyv. anlıyoruz flen ama heryerdede ağlanmazki yav.
https://www.youtube.com/watch?v=VJcYV7p1Qes&t=8sbeyni yok fikri var diyip geçiyorum ;)
Sünnet acısını bilirmisin :D sen onu tat 1 kere ben bunu anlaşalım
Sorunda o sen 1 kez çekiyorsun biz her ay 2 3 gun
Erkek olmanın da ayrı bir zorlukları var niye öyle diyorsun ki şimdi :p
İnsan İnsana bunu yapar mı allah çektirmesin demen gerektiği yerde şu laflara bak 😂
Merak etmiyorum değil aslında bir kerelik regl olup kadınlar gibi olabilir
Sen benim cektigim acilari bir tadsan regl acisi igne batmasi gibi gelir
Annelerim benim kurban omurum size siz onlari yasayin biz essek gibi calisiriz
Kadınlarda bir defa sünnet acısı çekerse kabülüm 😂 acılarımız paylaşalım
Sağol bacım ben almayım zaten bol bol mide spazmı acısı çekiyorum
bize regl'den daha fazla aci tattirildi regl acisinami dayanamicaz
cok fazla abartiyosunuz gundelik islerimizde her gun aci cekiyoruz is kazalarinda mesela
Abartmioruz sn regl agrisini bilemezsin kasiklarim kopucak gibi oluo ayrica evlenince hamile kalinca dogum sancisi var siz bunlarin 10 da 1 ni bile cekmeye dayanamazsiniz
dayanamamakla alakasi yok erkegin dayanma ve kuvveti kadina gore fazladir. regl doneminin en uzunu bes gun suruyor bunun disinda 25 boyle bir olay yok. benim elime iki ton agirliginda demir dustu is kazasiydi onun disinda makinadan parca kirildi bacagima isabet etti kaval kemigim kirildi gogsume demir sablandi bunlarin agrisi sancisi iyilestikten sonra bile devam etti en azin yara iki ayda iyilesti
Is kazasi eger kadin calisiosa onda da olur erkek te de olur ama dogum ve regl sadece kadinlarda oluo ve bu acilari cekmeden bize abartiosunuz diyemezsin
teknoloji sadece iletisim alaninda ilerlemiyor saglik bolumunde de ilerliyor. regl siz kadinlara ozel bir durum. dogum ve regl agri sancilarini dinderecek ilac igne hap var. regl doneminde sadece kendiniz cekmiyosunuz bizede cektiriyosunuz ne yapsak ne soylesek hep bir suc hep bir trip
Abartiosunuz deme o aciyi cekmeden
peki niye regl oluyosunuz her ay
bizde sunnet acisi var cekmeden anlamiyo insan
Yumurtaliklar dusuo dollenmedigi icin pis kan da atilmis oluo bu sayede
yumurtalik bizde de var bizde neden olmuyo
demek kadinlarin ici pis disida makyajla guzellesiyo 😂😂
Biyoloji dersinde dinleseydin kadinlarin neden regl oldugunu bn bu kadarini biliom merak ediosan git arastir erkeklerin ici daha pis biz en azindan her ay icimizi temizlioz siz onu da yapamionuz
😂😂 o senin dusuncen icimiz temiz oldugu icin her ay temizlenmemize gerek kalmiyodur belkide kadin erkek karsilastitmasinda hem dini hem bilimsel aciklayamacagin cok olay bence
Erkekler gercekten iyi olsalardi benim kalbim bir erkek yuzunden kirilmazdi ve cok kadin icin gecerli
ben erkekler iyi diye bir kelime kullanmadim. erkegi adam yapan arkasindaki kadindir rezilde eder vezirde bu turklerin tarihinde bile boyle. kalp kirma birakip gitme tamamen kisilik ve karakter meselesi. ben kendim yillar once havada bir parfum kokusuna kosup gitmisligim oldugu carsilarda belki o'dur uzaktanda olsa gorurum umuduyla ama sonuc hep husran. kisilikten kisilige fark erkekle adam olan erkek arasinda ince bir cizgi vardir
aska gelince askin kendisi bile ihanettir
nasıl anlamadim nasıl ihanet oluor
isin o kismi derin bir kuyu oluyo konustukca seni icine daha cok ceken. hayatta iki tur ask vardir biri kaderin olan ask biri askiyla kaderin degisterecek olan ask
biri az sever biri kndinden bile kiskanir severken cok sever buda ask ama ihanettir sonu
bam telimize vurdukca ses cikar o yuzden uc gunlukte olsa sirri cozulene kadar guzel yasayacaksin iyi aksamlar
Sen once bobrek sancisini cek hatta das dusur ondan so ra konus
herkes kendi acısını çeker sadece bence yanlış bir düşünce
Kızların çok abarttığı konudur. Gidin bir sene askerlik yapın ne ağrılar çekeceksiniz görün. Olmadı gidin erkeğe dönün rüzgar Erkoçlar gibi. Ağrı çekmezsiniz 😏
kadın dırdırının acısını çekiyoruz zaman zaman bu ondan daha beterdir emin ol ki :D
Gercekten cok zor işiniz allah yardimciniz olsun biz size göre cok sansliyiz bence
Arkadaş adet gününü geçtim siz kadınlar parmağınızdaki ufak kesiğe bile ağlayıp sızlanıyorsunuz Sonra neymiş efendim erkekler sünnet olmuş da acısını abartıyorsunuz bize göre de siz abartıyorsunuz
Çocuk git doğur görürsün acıyı
Allahtan günümüz teknolojisiyle doğum oluyor olmasaydı ne yapacaktınız merak ediyorum erkeklerin çoçuk doğurma gibi imkanı olasaydı size doğurtmazdık emin ol
Her cinsiyete farklı fizyoloji vermiş yaradan, kurcalamayın çok:)
Onu da bir zahmet kızlar çeksin her acıyı erkekler çekiyor erkekler daha önce ölüyor
Böbrek taşı acisini bir tatmin bakalim renk yaninda hiç kalır
T9 mağduru 😂😂
Istemem bizde sunnet oluyoz pipimizi kesiyolar sizde onu yasayin o zaman 😀
kesdircez tamam
Olmayan seyi nasi kestircen
😀😂🤣
@karalanet5400 buluruz bisi
😂😂😂😂