+1 yılFazla abartıyorsunuz. Bunu her kadın her ay yaşıyor. "Biz kadınlar güçlüyüz" demesini iyi biliyorsunuz ama kedi gibi mızmızlanmaktan da geri kalmıyorsunuz.
Kadının tek sıkıntısının "Regl" olmadığını anlayın.
Nedense konuştuğum %99 kadın reglden bahsetmez. Bahsetmez dediğim "Bugün günündeyim, ölüyorum." gibisinden.
Bizlerle uğraşmayı bırakıp regl ağrılarının daha da nasıl azaltılabileceğine bakın. Bu konuda belki de sizden çok bilgiliyimdir. Neden? Ne olursa olsun araştirma yapmak hoşuma gidiyor. Bilgilenmek iyidir.
Sizde bırakın "Of ölüyorum" ayaklarını, bizimle uğraşmayı gidin ağrı nasıl azalır veya yok edilir bunlara bakın.
Kadınların "Regl" ağrılarından daha çok farklı sıkıntılarında hayatta varolduğunu anladıklarında ülkecek level atlayacağız.21 Yorumla
Soran+1 yılokumadm tesekkurler
En İyi Cevaplar
Özel Günler & Hijyen konusunda 394 cevap paylaştı. tatmasak bile kadınların ne çektiğini biliriz o gün ve hep kadınların yanında olmalıyız destek olmalı üzmemeliyiz kadınlarımızı
1514 Yorumla
Soran+1 yıl<3 <3
- +1 yıl
Gördüğüm en düşünceli ve anlayışlı erkek sizsiniz. Bravo Valla 👏👏👏👏👏
+1 yılUlan bir kere çük kesiliyor acısı bir hafta, ondan sonra keyfi sürülüyor... Adet sancısı her ay ağrısı da cabası.. stres, bunalım, sancı ohooo onlara kolay gelir kimse yaşamadığı şeyi bilemez... Doğum oluyor acısı var her bebekte bunun lohusası var.. onların görevi iş bulup düzenli aileye bakmak he bunu da yapamıyor ise erkek demesin kendine ayrıca akşam gelip karı dürtmek var mk.. Her şeyleri keyif üzerine... işte çalışıyorsun akşama kadar başın ağrıyor amenna anlıyoruz zaten akşam gelince de hizmetin oluyor... daha ne istiyorsun nankör ! :D ama bu zamanda da karı çalışıp erkeğe bakıyor artık onlar bizim bacılarımız sayılır...
37 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏bunun üstüne her ay ağda acısı var 😅
- +1 yıl
Eveett kıllarımız bıktırdı bir de siz bıktırmayın mk... size güzel görüncez diye acılar içinde kıvranıyoruz adjahsjhdjbd nankörler!
- +1 yıl
Aynen😂😂😂
- +1 yıl
Öyle bir dert yanıyorsunuz ki sanki erkeğe hayat güllük güllistanlık
- +1 yıl
'' onların görevi iş bulup düzenli aileye bakmak ''' buna çok kolay bakmak saçmalığın daniskasıdır. Hatta onu geçtim askerlik bile yeter sadece. 1 sene dünyanın stresini, sıkıntısını çekeceksin 1 asır gibi. Tatmadan karşı cinsini acısını anlayamayız. Kadın da erkek de acı çekiyor.
- +1 yıl
Şşş küçük sinir yapma! Oku ki kısa dönem yap her şey artık zor değil! :D şimdi ki askerlik beylik mk eskiler gibi 4 sene yapsan ne halt yiyecektin...
- +1 yıl
Kısa dönem yapanlara daha çok yükleniyorlar askerde. Hem bak kendin dedin eskiler gibi 4 sene yapsan ne halt yiyecektin, erkek olmayı dışarıdan gördüklerinizle sanıyorsunuz ki çok güzel bir şey. Bir kere hayat zor.
+1 yılŞurda ne var canım diyen erkeklerin hepsi yaşasın tabii. Bizim acı eşiğimiz yüksek. Doğum sancısı 40 kemik kırılması ağrısına denkmiş. Belki regl 5 tir. Ama erkekler bir grip olunca dünyanın sonu gibi davranıyorlar bir de burda konuşuyorlar. Pes
183 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
😀😀
Kızlar Ne Diyor
+1 yılSoruyu okuyunca ne yalan söyliyim tebessüm ettim bir 😅
Ama şöyle bir şey var adet sancısı zor evet ama erkeklerinde kendilerine göre acıları vardır illaki.
Misal benim midem ağrıdığı zaman "yok böyle bir ağrı" diye kıvrandığımı çok iyi hatırlıyorum.
Ya da dişim ağrımıştı bir gün "tamam demiştim dünya üzerinde bundan daha büyük bir acı olamaz bittim ben.
Kısacası insan o an çektiği ağrıyı tek zannediyor ötesi yok zannediyor.
Evet regl sancısı çok lanet bir şey kabul ediyorum çekmeyen bilemez ama herkesin acısı kendine:)30 YorumlaNeden. boyle bişey istiyim onlar sünnet acısını kızlar 1 kere tatsin diyomu.. regli dönemi. kisiden. kisiye değişir kiminin çok. agrir hastanelik olanlari var. bem. nedir bilmem.. erkeklerin anlayış göstermesi istenilen şey sadece. erkek ilgi gosterincede kadınlar biraz abartmiyomu
60 Yorumla
+1 yılSürekli aynı paylaşımları yapmaktan bikmadinizmi? Yani Allah vergis kadının doğasında olan birseyi bu kadar göze sokmaktan zevkmi alıyorsunuz nede olsa mahrem sonuçta mahremiyet diye birsey bırakmadınız😏😏
11 Yorumla
Soran+1 yılne isin var o zaman burda. Cinsellik ve ozel gunler diye soru sormak icin yer varken sormak ayipmi oldu? yorum yapma aypsa
Yaa kizlar böyle her firsatta dillendirirseniz sizin bu durumunuza bir zamanlar saygi duyan erkekleri biktirirsiniz ve umursamaz provokatif olurlar böyle
40 Yorumla
+1 yılBir kez de olsa çekmelerini isterim.
Ama şu kıvrandirdikca kivrandiranlardan.
Anlasınlar.13 Yorumla
Soran+1 yıl@gizli4343 ben yemiyorum. herkesde aci olmaz bazi kizlar hic cekmiyor
- +1 yıl
Benim bir ailem yok.
+1 yılPolemik konusu olmuş ya
Kızlar şükredin bizden önce uyanan bir organımız yok😂😂😂😂
#BirKezbanınSeyirDefteri410 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@Derin_Darbe ne gülüyon ollum yalan mı
- +1 yıl
Dogru sen nerden biliyon yaa😂😂
- +1 yıl
@Derin_Darbe bilmeyen mi kaldı
Nedir sizden cektiğimiz ya 😒 - +1 yıl
Ben naptimki simdi😂😂
- +1 yıl
@Derin_Darbe erkekler yani be höff
😂😂 - +1 yıl
Ayrica bir tek sabahları degil o genelde tamamen bizden bagimsiz takiliyo😂😂
- +1 yıl
@Derin_Darbe umrumda değil
- +1 yıl
Senle muhatap olanda kabahat..
- +1 yıl
@Derin_Darbe peki
Gerek yok bence abartıyorsunuz. Çok ahım şahım bir şey değil. Evet gerçekten acı çekiyoruz ama öldürmüyor.
40 YorumlaBende mi sıkıntı var diğer kızlarda mı bilmiyorum ama cidden abartıyorsunuz ölüm gibi birşey değil sonuçta doğum sancısı doğum diye bir şey var
41 Yorumla
+1 yılİsterdim de şu sunnetle regli aynı hesaba katan kişiler her ay sünnet mi oluyorlar çok merak ediyorum.
50 YorumlaFıtratlarında yok lüzum yok durduk yere dağ gibi adamları iki büklüm etmeye
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlarında rahatlayamadığı zaman kasık ağrısı var zaten o ağrı yeter onlara😂😂
34 Yorumla- +1 yıl
Ne kaşık ağrısı
Soran+1 yıl@Azad212113 sen niye herkesi cevapliyon hayirdir
- +1 yıl
Özgür deyilmiyim
Soran+1 yıl@Azad212113 yoo
+1 yılKeşkeeee erkekler kadınların ne çektiğini biraz olsun anlasalar kadınlara karşı bakış açıları değişir en azından şu "abartıyorsunuz" tavırlarını bir kenara bırakırlardı
10 YorumlaÇok isterim. Ağrıdan acillik olsunlar birgün de görsünler çok abartıyorsunuzu. Yanında da doğum sancısı çekerlerse tadından yenmez bir işkence olur. 💕
10 YorumlaAllah onları böyle yaratmış yaşamasına gerek yok onlarında sünnet acısı var :D
40 Yorumlao ağrı herkezde olmuorki... kaldıki öyle hayatı zindan eden ağrıda değil zten... ağrıosada yumurtalıkta sıkıntı olanlarda oluo genelde
20 YorumlaBazen sadist yanım ağır basıyor ama kendi rızaları olmak şartıyla adet sancısı verip kıvranışlarını izlemek isterdim. Çok tatlı oluyorlar ✩
20 Yorumla
+1 yılGüzel olurdu :)
Ama bir defaya mahsus çekseler aman bu muydu be derler. Günlerce üst üste ve her ay çekmeyeceği için küçümserler.21 Yorumla- +1 yıl
Gebertseydin bari
Gerek yok regl kızlara özgü bırakalım acısı da anlamı da hep bize özel kalsın erkeklerden de acımızın mislini çıkarırız biz :D inanıyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Feminizm misin?
- +1 yıl
@karalanet5400 yo değilim
- +1 yıl
Peki 😐
Isterdim ki öyle bir video var yurt dışında bir yerde erkeklere bişeyler bağlıyolar karın ağrısından kıvranıyolardı böyle bir deney yapmışlardı
21 Yorumla
+1 yılTabii ki mesela erkek arkadaşıma ped vermek ona kotex mi kullaniyosun molped mi demek 😁😁😁😁
63 Yorumla- +1 yıl
@RelaxxBoy yok ben karşı cinsten hoşlanıyorum
+1 yılBence doğum sancısı çekmeliler ki kiymetimizi anlayabilsinler..
33 Yorumla- +1 yıl
Sen yine de bir doğum sancısı çek 😂
+1 yılNe var regl acisinda. Doğum sancısını tatsinlar bence😁
33 Yorumla- +1 yıl
Düzgün konuş.
En azından kadınları bir nebze anlamak adına iyi olabilirdi.
30 YorumlaŞahsen ben düşmanımın başına bile gelmemesi taraftarıyım gerisini siz düşünün beyler 😂
33 Yorumla- +1 yıl
Çokmu kötü
- +1 yıl
@Azad212113 yazdığımı okuduğunu düşünüyorum sence 😊
- +1 yıl
Çok tatlı bi’görüş.
Bu kadar abartılacak bir şey değil. Gerek yok regl sancısı çekmelerine.
61 Yorumla- +1 yıl
Merhametli
+1 yılEvet yaşamalarını isterdim. Hani abartıyormuşuz ya gerçekten abartıyor muyuz bilmelerini isterdim
20 Yorumla
+1 yıl1-Hayır ya yazık
2-Evet ya haksızlık
Ikisi de içimde seçemedim20 YorumlaKesinlikle tatsınlar belki biraz anlayışlı olmayı öğrenirler :D
20 YorumlaValla tatmadin... onlar her sabah zaten aciyla uyaniyorlar...
31 YorumlaCok isterdim hemde. Gidip sunetle falan ayni kefeye koyuyorlar ya cildiriyorum
10 Yorumla- Daha fazla (135)
Erkekler Ne Diyor
Bence zaten yeterince tadiyordur cunku sevdigi kadinin cani yaniyorsa kendi cani yansa daha az aci duyar bence butun bayanlar bir cicektir regl gunlerinde onlarin yaninda olun kibar olun cikolata alin sicak su torbasi goturun avucunun icini opun kirmayin
22 Yorumla
Soran+1 yıl<3 <3
+1 yılSanki bizde yokmuş gibi sürekli şu paylaşımı görüyoruz :/ C... Organınız kafasına göre hareket etmiyor toplumda yüz kızartıcak kadar kendi kafasında dik takılmıyor sizdeki tabi birde saklama çabasındayken yakalanmak gibi o saçmalıkda yok sizde bizde yok zannediyorsunuz ama kafasına göre haraket eden büyüyen bir organınız olsa anlardınız :/
10 Yorumlaacı eşiği denilen birşey var... normal acılara da erkeklerden daha fazla tepki verildiğini düşünüyorum, kızlarca... Erkeklerin kolu kırıldığında vereceği tepkiyi (abartıyı), kızların kolu çarptığında verecekmiş gibi geldi (şimdi düşündüm :) ). Ne doğum, ne de regl acısını yaşarken aynı tepkiyi vermeyeceğimizi düşünüyorum en azından...
10 Yorumlabir çok erkek iş şartları nedeniyle kaldırdığı ağırlığın etkisiyle bel fıtığı geçirmekte ve şiddetli ağrılar yaşamaktadır. regl sancısı kadar muhtemeldir ki siz ayda 4-5 gün yaşarken ki hergün şiddetli olmaz, bel fıtığı olan bir kişi her gün hatta her an bile yaşayabilir.
10 Yorumla
+1 yılHayatınız boyunca hep üstün tutuldunuz
Askere biz gittik , çatışma gördük vs
Lise de geç kalınca hep biz dayak yedik kızlar ayrıldı ,
Hep kolay not aldınız , ogretmenleriniz torpil geçti
Türlü yalanlar ile alengirili işler cevirdiniz vs vs
Halen de erkeklere taktiniz kafayı :@129 Yorumla- +1 yıl
Çünkü erkekleri kıskanıyorlar yaratılışça düşükler bunu bastırmak için toplumu kendilerine göre yonttular yüzyıllarca.
- +1 yıl
Hayatımız boyunca üstün tutulmadık kadınlara şiddet uygulanıyor, tecavüz ediliyor, kadınların sütyen askısı düşünce bile rezillik olduğunu söyleyenler var regl sancısı her ay çekiliyor çocuk doğurma ne kadar acı verici bir şey biliyormusun üstelik bu doğumun normali ayrı sezeryanı ayrı bir dert her gece çocuk ağlamasına kalkıp emzirirken kocan yatıyor arada kalkan olur tabiki genellemiyorum ama sen genelleme yapıyorsun lütfen genelleme yapma.
- +1 yıl
gören de sanar ki Kurtuluş savaşı görmüş 1. Dünya Savaşı'na katılmış askerlik vatani görevin kızlara böyle bir zorunluluk çıkarsalar eminim ki seve seve gideriz ve asla biz gittik siz gitmediniz demeyiz okul zamanlarında bayanlara el kaldırmayacak saygılı erkekler ve nesiller yetiştirilmeye de çalışılıyo bunu öğretmek isteyenler tersini uygulamaz sorumluluk bilinci dünya genelinde kızlarda fazlaysa bizim suçumuz ne? karşısındakine saygılı davranan biri karşısındakinden saygı görüyorsa bunun kötü yanı nerde ve ayrıca erkeklerin çevirdiği işlerin yanında bizimkiler ne ki? başka dert ettiğin bişey var mı
- +1 yıl
@Üyeeeismiiğ Bunlar senin doğal aşağılıkların ama toplum bizi bastırmaya çalışıyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@İroo_18 Nasıl dayağı hak edersin benim annem kız kardeşim gidip başkasına vurursa ve oda ona vurursa hiçbirşey yapmam hatta kendimkine kızarım niye millete karışıyorsun diye. Dayak derken birine çarptın diye ya da yemeği yanlış yapmış gibi saçma bahanelerden bahsetmedim zaten hak etme olayı açıktır kısasa kısas olayı kadın erkek fark etmez dalacaksın. Yok benden güçsüzmüş bla bla oda vurmasın o zaman bana.
Erkek çocuklarıyken konu başka yerlere çektin olay bu zaten. - +1 yıl
- +1 yıl
@Kaslıfilozof
Hadi oradan bir tane kadın peygamber var mı? - +1 yıl
- +1 yıl
Aynen öyle. Neden bütün bilim adamları, sanatçılar, kaşifler, devrimciler erkek?
- +1 yıl
Çünkü fonlar kadın derneklerine akıyor. Tapınakçı oyunları bunlar bilmeyen anlamaz.
- +1 yıl
@Kaslıfilozof
İşte gerçek cevap , olayın arkasını gören bir üye can - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Sözde eşitsiz ama işinize gelmeyen şeylerde erkeklere saldırıyor bazılarınız. Konu eşitlikse bu gündelik yaşamınızın bir parçası, bize bunlarla gelmeyin efenim.
11 Yorumla
Soran+1 yılkonu esitlik degil ki
+1 yıl21 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılRegl değil "Adet" o... Türk olun biraz Avrupa tohumları... bı de paylaştığin resme bak edep yoksunlari
34 Yorumla- +1 yıl
@Miyavliçe zekamizi savastiralim dicem de silahsızsin...
- +1 yıl
hem regl değil regel'dir, hem avrupalı olacaklar, daha ne dediklerini bilmiyorlar
Soran+1 yılohh iyi yapmisim. sana ne
müdür onu yaptılar ya deneyini :D şu bilim adamlarıda olmasa napardık bilmiyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=5TVECPsPsos32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ay rutin olması psikolojikmen sıkıntıldıır diye düşünüyorum. Her ay sünnet olacağımı bilsem bir sonraki aya kadar iyi hissetmezdim kendimi. Bayanların çoğu zaman psikolojisinin bozuk olması bundan mı kaynaklanıyor? bence erkekleri aydınlatın. Erkek bayanlarıda kendi gibi sanıyor.
10 Yorumlasonra ortalık böyle tiplerden geçilmez
sorun bize biz istiyor
muyuz
40 Yorumla
+1 yılYerinizde olmak istemem. Gerçekten hic bir erkeğin kaldıracağını sanmıyorum. Doğum sancısı falan imkansız yani😊🙏
48 Yorumla
Soran+1 yılseni nufusuma alcam :D. lutfen digerlerinede anlat
- +1 yıl
ne sebelak seysin sen oyle tibe bak bunu kimseye demem eski asik oldugum hocaya cok benziyosun
Soran+1 yıl@selinnnnmariaaa12 nolyo ya dfjksd
- +1 yıl
sana degil kiz mesaj yanlis kisiye gitti😂😂😂😂
- +1 yıl
pardon cocugu duzgun gorememisim tipsizmis
- +1 yıl
Çok ayıp ama @selinnnnmariaaa12 😞😞
- +1 yıl
Tamam gizli ne zaman işlemleri başlatıyosun😃🤓🤓
- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılZor gerçekten, doğum sancısı da ayrı bir durum. Allah sabır versin size, çok canınız yanıyor :(
21 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler ya
+1 yılTadalim lan ciddi ciddi. Ben doğum sancisını merak ettiğimden yapay sancı cihazına girmeyi düsünüyorum. Ama bir anlaşma yapalım. Ben regl sancısı cekeyim siz de sinir krizi nöbeti hangisi daha zor görelim bakalım
12 Yorumla- +1 yıl
Sınır krizi nöbeti her cinste olabiliyor bunun kız erkek ayrımı yoktur bilgilendirmek ıstedım 😊
- +1 yıl
Hemşire mezunuyum bilgilendirme icin sağol😀 ben benim cektiğim gibi uykunu bile kaçıran şeytanla konusulan cinsten bir sinir krizinden bahsediyorum
+1 yılRegl sancısı, doğum sancısı, 9 ay hamilelik, lohusalık, kızlık zarı bozulması hatta cinsel ilişki hepsi kadınlar için mozoşistik şeyler o zaman böyle bir varlık hassas falan değildir. Aksine acı meraklısı ve mazoşisttir. Yaratılışı böyle.
10 Yorumladoğum sancısı kabir azabı gibimiş öyle diyorlar. dünya en çok acı veren duygulardanmış o yüzden istemiyorum moruk bizim derdimiz bize yetiyor. d çekmeyelim
20 YorumlaSizi de sünnet etsinler o zaman askere de gidin hergün soğukta nöbet tutun.
Bu kadar feminist olmayın be kardesim112 Yorumla- +1 yıl
Anlamazlar be kardeşim bunlar
Soran+1 yıl@Huzuuursuuzz cok konuyla alakasiz konusuyorsunuz
- +1 yıl
İşinize gelmiyor alakasız olur 😂
Soran+1 yıl@Huzuuursuuzz konu sunnet mi :D
- +1 yıl
Konu çekilen acılar ağrılar değil mi.. Arkadaş bahsetmiş.
- +1 yıl
Sorsak vatan aşkından ölüyorsunuz ama askerlik yapmaya gocunuyorsunuz komik. Bu kadar at gözlüğüyle bakmayın. Sünnet dediğin şey olup bitiyor yapılırken uyutuluyorsun, hissetmiyorsun. Sonrasında birkaç gün hafif ağrılar oluyor ilaç kullanıyorsun. Askerlik dediğin şeyi 6 ay yapıp kurtuluyorsun. En fazla 1 yıl. Bunları toplasan 1 yıl zorluk görüyorsunuz bunu da savunmanız olarak kullanıyorsunuz. Konu feminizm değil ama artık kabul edin kadınların çektiği zorluğu. Regl, doğum, hormonlardan kaynaklı psikolojik değişimlerin yanı sıra toplumun verdiği zorluklarda buna dahil. Evet erkeklere de dayatılan 1-2 şey var ama kadınlarınki yanında bir şey değil. Biz kadınlar köle olarak yetiştirilmeye çalışılan siz erkeklerse padişah gibi büyütülensiniz.
- +1 yıl
@Erotaa5 doğanın kanunu bu güzelim beğenmiyorsan Nil gibi rüzgar olur erkek olursun acı falan çekmezsiniz olur biter çok abartmayın yani erkeği gömmeye uğraşmayın bu kadar
Soran+1 yıl@Erotaa5 seni koacam opuyorummmmmm
Soran+1 yılkocaman yazcaktm :D
böbrek sancısı çekmiştim , kum dökerken fenaydı , doğum sancısı gibi bişeymiş acı eşiği olarak, regl sancısı onun gibi bişeydir heralde bir de her ay dayanılmaz yaaa
40 Yorumla
+1 yılNeden kadınlarda bir kere olsun sünnet olma acısını duysun o zaman. ayrıca erkek olmak kolaymı sanıyo bu kadınlar anlamıyorum. Bizim yükümüz bence daha fazla..
10 YorumlaSadece kötüler karşısındakinin kötülüğünü talep ederler.. Bu kötü niyetli olan kadınların regl sancılarının çok daha fazla ve uzun olmasını diliyorum ben de. Kısasa kısas yani..
10 YorumlaAçıkçası isterdim, daha iyi empati yapmamı sağlardı.
40 YorumlaSırf kadınları özel günlerinde daha iyi anlamak için isterdim.
40 Yorumla
+1 yılSen 30 tane 50 kiloluk cimentoyu 6. Kata her gun cikar bakiyim ben goriyim seni. Bize burdan sekil yapma 😂
25 Yorumla- +1 yıl
Aksam eve gelince vucudundaki butun kemiklerin sizladigini hissrtmek nedir sen bilirmisin 😁😂
- +1 yıl
Ustune birde regl olmamizi mi istiyosun. Bu nasil bir vicdandir 😊😊
İyiki kadın olmamışım dememe sebep olan durum. Ağrısı, sancısı bir yanada her ay uğraşılması gereken bir durum.
Oyüzden size sabır diliyorum.
O günlerde tribe razıyım 😁10 Yorumla
+1 yılNe var ki, kadınlar bunu istiyorlar sürekli. Öyleyse önlerinde sürekli zamanlı zamansız kontrolü olmayan organla da onlara bir hafta yaşama hakkı tanıyalım. Sonra sizden ala abazası kalıyor mu bakalım :P
10 Yorumla
+1 yılYav bizde sünnet oluyoruz. Sizde o acıyı tatmıyorsunuz ama
13 Yorumla
Soran+1 yılher aymi olyosunuz
- +1 yıl
Hayır tabii ki.
- +1 yıl
Harbiden la. Bide benim empatim duygu epey gelişmiştir. Doğru sizin acınız bizimki ile aynı değil
Bende kadınların testis ağrısı tatmalarını istiyorum o zaman bu nedir abi her kadın oluyor bu regl i ne abarttınız
36 Yorumla- +1 yıl
Askerliği tatsınlar, 1 sene 100 yıl gibi dünyanın stresi, sıkıntısı
- +1 yıl
Bir tarafı en zor cins ilan edip de, karşı tarafa b.. ok atmak kadar dangalakça bir şey olamaz. Bu sorunun içinde feministlik var :D
- +1 yıl
Demek istediğim feministler zamanla erkeklere düşmanlığa gidiyor. Yani sinir olmaya başlıyorlar erkeklere, ama bunun kendilerine zarar vermekten başka bir yanı yok. Kendi cinsinin zorluklarını dile getirip karşı taraftan hiç bahsetmemek bencilliktir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemezdiniz
Çünkü erkekler öğrenmiş olursa abartacak hiçbişeyiniz kalmaz32 Yorumla
Soran+1 yılabartmiyoruz ) Oyle. acisini cekiyoruz birakin konusalim
Cevap sahibi+1 yılAbartıyosunuz
Kızlar da bir kere sünnet olma acısını tatsın o zaman :D
Haftalarca cinsel organa dokunamama, yok dikiş alınması falan filan...15 YorumlaYani bunu herkes tatsin gibi acimasiz bir yaklasim yerine kimse tatmasin gibi insancil bir yaklasimi senden beklemek hata heralde
10 Yorumla- Daha fazla (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat