Bu özel gün konusun eğitimi versinler lisede artık. Yüz yıldır aynı geyik. Ağrı nasıl azaltılır bir öğrenemediniz. Bir de bunların kendisiyle çelişen reklam filmleri var. Ped den önce rahatsız, huzursuz hisseden kızımız markanın pedini takınca koşup zıplıyor çok rahat görüntüsü veriyor. Ama vatandaş acı çekiyor nasıl koşup zıplamalı reklam çekiyosun...
Abi sırf bir kadına saygı duyacaksan şu çektiği ağrıdan bile saygı duyarım yemin ediyorum bu kadar narin olup bu kadar güçlü olan başka varlık yoktur kainatta bütün kadınların önünde saygı ile eğiliyorum
@Penguen96 neyi hak etmiyor şunu diycen büyük ihtimalle kadın ama nasıl kadın bir görsen o kadını da o hâle getiren erkek değil mi bugün e kadar kendisine güzel söz söylenip çirkefleşen kadın görmedim ben
abi, ona bakarsan, p. çleri sevip de, üzülmeyi göze alan yine kadinin kendisi. bu kendi suçu degil de nedir? kusuruma bakma ama, hak eden kadina hakettigi degeri veririm, lâkin haketmeyene zerre deger vermem.
ben 6 yil boyunca, her gün dayak yerdim. her gün hakaret isitirdim. bunlarin ayda 1 kez yasadigi agri mi agir gelecek? senin öz annen gelsin sana her gün hakaret etsin, bakalim, o mu daha agir gelecek, yoksa regl sancisi mi..
En İyi Cevaplar