Selam, ☕ Gün içinde kendini en çok ne yaparken rahat hissediyorsun. Mesela sorunlarınız varken bile anında stresiniz azaltan durumlar nelerdir, bu duygu da olabilir aktivite de olabilir.

Selam, ☕ Gün içinde kendini en çok ne yaparken rahat hissediyorsun. Mesela sorunlarınız varken bile anında stresiniz azaltan durumlar nelerdir, bu duygu da olabilir aktivite de olabilir.

Yalnızlığı sevmem ama en rahat olduğum anlarda genelde yanlızken oluyo. Çayımı , kahvemi alıp müzik veya kitapla kafamı dinlendiriyorum.
Bildiğim doğrularımla karşılaştığımda.., yağmur yağdığında, güneşli havada hafif rüzgar estiğinde, dışarıda tek başıma yürüdüğümde ve ya kitap okuduğumda, yalnız başıma kendimi bile güldürdüğümde.., bana değer katan, hayati değerleri yaşadığımı hissettiren her şey rahat huzur verir.. Bence rahat hissetmek için binlerce sebep vardır, fakat doğru olmayan doğruları olmayan insanlar rahat etmez, rahat etme dedikleri de genelde çok düşük değeri olmayan insanların, kalitesiz insanların tercih ettiği şeylerdir..
Çok güzel yazmışsın eline sağlık
Saat 1 den 5 e kadar günün en güzel zamanı çünkü çocuklar okulda😂😂
:D :D iyiymiş abla
Evet 😀
Evimdeysem rahatim yerindedir bir de çay alırım degmeyin keyfime🤭
Afiyet olsun abla 😊
Rica ederim abla 🌺😊
Cevap
9Cevap
En çok akşamları kahve içerken ve bir şeyler izlerken rahat ve iyi hissediyorum. Bence sabaha göre biraz daha sakin, huzurlu oluyor akşamları bu yüzden de seviyorum...☕
Çayımi kahvemi alıp akşam üzeri balkonuma çıkıp sessizliği ve biraz da müzik dinleyince rahat hissettiğim bir an oluyor
Çocuklarıma sarıldığım an çok mutlu ve huzurlu oluyorum kendimle ilgili de Türkü dinlerken ve yürürken ablam.
İçimden Allah tealayı anarken hissederken namaz kılarken
Namaz kılmak ve dua etmek, sevdiğim şarkıları dinlemek, gunluk yazmak, yürüyüş yapmak :)
Evimde veee arkadaşım veya sevdiğim kişiyle olursam rahat olurum.
Evde tek kaldığımda çok rahatım kimsenin sesini duymuyorum.
sessiz sakin insandan uzak bi yer olsunda fark etmez
Doğada yalnız olup onunla bütünleşince rahat ve huzurlu olurum
Evde rahat hissediyorum
Sessiz ortamlarda.. Sessizlik çok güzel.
Açık havaya çıkmak ve yürümek
Eskiden uyurdum simdi uyuyamıyorum
İşlerimi bitirip akşam olduğunda
Yatağımda çünkü yatağım çok rahat.
Kendimi salıyorum
Rahat 😅 uyurken😅
Ağlarım
Geceleri sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?