Siz erkek arkadasiniza soyluyor musunuz?
Evet soyluyorum
Hayir bilmesine gerek yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bencede sacma. nisanliysan imam nikahi yapmak istiyorsan ve regl olduysan ozaman söyleyebilirsin. yoksa evlenince soylesin sevgilinin regl dönemiyle bir alakasi yok. ha söyle de olabilir kendisi cok sinirli oluyordur filan ona birsey diyemem onceden soylemesi o konuda daha iyi
normal bir şey bence, bu ve çişim geldi cümlesi ilişkide samimiyetin doruk noktasına ulaştığı anlardır ahahahah ama genelde pat diye aha bugün başladı demem kendisi karnım ağrıyor git başımdan diyince anlar zaten
Bak bu tamam iste. Karnim agriyor desin anlayalim zaten dedigim gibi bir sure sonra tarihlerden cozuyoruz. Acik acik soylemeye ne hacet var.
Ya benim hem ablam hem kiz kardesim vardi evde. Biliyon mu donen muhabbetu? Onumde tarih hesapladiklarini bilirim. Ama sevgili baska bisey
Ya tabii acik acik hesaplamiyorlar ama anliyoz yani mal degiliz
Hayir hic garip degil kiz arkadasin bu donemde kirilgan olabilir, ilgi bekleyebilir, karni agriyabilir, halsiz hissedebilir ama sen boyle seyleri edepsizce olarak nitelendiriyorsun sanirim. Yazik o kiza senin gibi sevgilisi oldugu icin. Sacma bir sey goremiyorum ben. Kiz arkadasin duygusal doneminde burda sacma sapan anket yapma da onunla ilgilen.
neresi garip kardeşim gayet normal her ay kendi istediğimiz dışında oluyoruz böyle küçük detaylara takılmayı ne zaman bırakıcaksınız kadını toplumdan dışlamaktan, normal olan şeyleri abartmaktan ne zaman bıkıcaksınız
Yanlis anliyorsunuz beni. Ben acik acik ifade edilmesini garipsiyorum. Yoksa siz bizim o gunlerinizi farketmedigimizi mi saniyorsunuz?
Ya ne biliyim. Mesala şunu diyor muyuz: tuvalete gittim ve s. ctim. ya da aksam banyoya gittim tuylerimi aldim vs. Yani kisiye ozel kalmali bence baxi seyler. Yoksa zaten bir sure sonra tarihi az cok tahmin ediyoruz yani...
Çünkü o dönemlerde daha çabuk ağlıyoruz alıngan oluyoruz bazen sinirli her kızda farklı olabilir bazıları ağrı çekiyo buluşmadan önce bilirse erkek daha anlayışlı oluyor
Dikkatli ol ayağimin altinda dolasma diyor yani
Halden anla hemen artık sevmiyo musun deme demek istiyoruz😅
Yok canim sevmese durmaz zaten ama ben ifade edilmesini garipsiyorum. Zaten halinizden hareketlerinizden hemen anlsiliyor. Mesela bir arkadasim var ilginctir o donemde acayip iyi davraniyor. Galiba iyi gunundesin diyorum guluyor... yani zaten anliyoruz. Mesela kiz arkadasim beni hic kiskanmaz o donemlerde acayip kiskanmaya baslar. Sabah gec uyanir. Anliyorum zaten tarihi az cok bildigim icin tahminde ediyorum soylemesine gerek yok.
Söylememeyi tercih ederim genelde ha çok karnım ağıyordur o zaman karnım ağrıyor hastayım falan derim 😁
Benimki anlıyor zaten günü bile yaklasıyor falan diye muhabbet eder benimle☺️ Normal şeyler bunlar
Niye desin ma ne olack ogredn ona gore davran sinirli olblir
Normal birşey ben erkek arkadaşıma söylüyorum beni sıcak ortamlara götürüyoe yetmedi ceketini veriyor tatlı alıyor ve beni sinirlendirecek şeyler yapmıyor gayet rahatım
Allah muhabbetinizi arttirsin. Ya aslinda sorun ifade edilmesinde. Zaten halinizden anliyoruz. Az k tahminde ediyoruz tarihini. 😁 ama acik acik regl basladi bugun deyince ben irite oluyorum.
Gayet normal bile o günler onun yanında olmanı onu üzmemeni istiyo olabilir
Herseyi söylüyorum ona.
Gerek yok awq niye söyleyeyim
Bazen eve geldikten sonra tuvalette cop lutusunda biraktigini goruyorum. Ya garip degil mi?
@esmasahn aynen
Yaninda tasisin 😃
Ciddi olamazsın
E tabiki degilim.
Neden saçma olsun?
Evet saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar