Dalga geçmeyin lütfen. Böyle bir durum oldu ama reglİm gelmiş olabilir mi çok korkuyorum. Ağdadan 2 3 saat önce büyük tuvalete gidince bir iki kahverengi leke gelmişti. Şu anda biraz daha ara ara geliyor hala. Reglden midir?
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dalga geçmeyin lütfen. Böyle bir durum oldu ama reglİm gelmiş olabilir mi çok korkuyorum. Ağdadan 2 3 saat önce büyük tuvalete gidince bir iki kahverengi leke gelmişti. Şu anda biraz daha ara ara geliyor hala. Reglden midir?
Eğitim şart. İlk 6 ay anne sütü de şart. Damarlar ağda ile mi patlayacak yarılacak da içerden kanatacak🙄 regl düzenli takip edilmeli onu da yapmıyorsun belli ki.
Yoo regl zamanim olsa niye korkayim? Olmadigi icin korkuyorum. Ayrica zorlanmadan dolayi cekerken hasara da neden olabilir
Korkmana hiç gerek yok, içini rahat tut. Bazen regl başlamadan hemen önce böyle kahverengi lekelenmeler olabilir. Ağda sırasında cildin hassaslaştığı ve kan dolaşımı hızlandığı için bekleyen o ilk yoğun regl kanı bordo renkte aniden gelmiş olabilir.
Büyük ihtimalle reglin başladı. Hassas bir dönemde olduğun için cildini tahriş etmemeye çalış. Pedini takıp sıcak bir bitki çayı içmek sana çok iyi gelecektir ☕🌸
Şu an ağrı veya sancı hissediyor musun?
sadece ağda yaparkenmi geldi sonradanda devam ediyormu ve içerdenmi geldi
Icerden geldi. Sonrasinda da gelmeye devam etti
o zaman kontrol etmelisin iyice tariş kanıda olabilir düzgün bir şekilde kontrol edip bana yazabilirsin
Regl tabiki. Ağdadan dolayı şeyin kopmuş olamaz
Damarlara bir sey olduysa diye korktum
Yok aşkım saçmalama o kadar kolay mı
evet
Damarlarla ilgili bir seyse diye cok korktum
Regl kanıdır
Olabilir
Rgl olmuşsun ağda işe yaramış acısına rglin gelmiş🙂
Mavide gelmeli bordo mavili olsun
Evet ay başı olmuşsun
bir şey olmaz sert yaptığından olmustur asko
evet reglin gelmiş olabilir günündeyse