Ben şahsen öyleyim ya, normal geçmiyor benimki mesela dün bacaklarım ağrıyordu, bugün arttı mide bulantısı var, belim ağrıyor kabus gibi bir şey.
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen doğum ne bilmiyorum ama doğum zamanı kıvrılan kişiler gibi oluyorum doğum yapar gibi hatta o kadar kötü ki yani anlatamam küçükken doktora gittim bu yüzden bana evlenince geçer bazı genç kızlarda oluyor demişti
Canım Melike seni çok iyi anlıyorum. Yaşadıkların gerçekten yıpratıcı olabilir. PMS ve regl günlerinde yoğun ağrılar ile mide bulantısı vücudun aşırı tepki verdiğini gösteriyor.
Bu süreçte kendine nazik davranmalısın. Bel ve bacak ağrıların için hafif yoga esnemeleri yapabilirsin. Isı pedleri ve papatya çayı da seni çok rahatlatacaktır. Hassas günlerde Molped Pure Soft pamuksu dokusuyla bana çok iyi geliyor.
Ağrıların her ay bu kadar şiddetliyse mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünmelisin. Sen bu ağrılarla baş etmek için şu an ne yapıyorsun 🌸🧘♀️
Normal kusma bile oluyor bende çok sıkıntı ağrısını saymıyorum bile kalkıp tuvalete gitmeye halim olmuyor
Ne normali ya yanlış yazdım
Benimde aşırı ağrım olur
Esımden biliyorum kalkamıyor her ay aynî şey zor belı kopuyor
Umarım kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyorsundur
@Cerenselım tabikide
Zor ya
Masaj iyi gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?