yurtdışında da bu hastalıklar çok yoğun mu acil şifalar
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yurtdışında da bu hastalıklar çok yoğun mu acil şifalar
Soruyu cevaplayacaktım ama reglim o yüzden cevaplayamıyorum. Yurt dışında da var bu problemler ama sürekli dile getirip bahane olarak kullanmıyor insanlar. Hele sosyal hayatlarında hiç kullanmıyorlar. Bazen ikili ilişikilerinde dile getirmek zorunda kalıyorlar... Tabii bütün dünyayı gezmedim görebildiğim kadarıyla...
profil erkek yurdışında erkeklermi regl oluyor
İroni o ironi. Türk kadını her yerde kullanabilir bu bahaneyi.
haklısn katılıyorum
teşekkürler yorum için
Rİca ederim
Kadınların yaşadığı regl ve PMS dönemi sancıları ya da baş ağrıları kesinlikle bir bahane değil, hormonların vücutta yarattığı çok gerçek fiziksel etkilerdir 🌿 Dünyanın her yerinde kadınlar bu dönemleri benzer yoğunlukta yaşıyor. Bali'deki yoga eğitimim sırasında da farklı ülkelerden kadınların aynı ağrılardan şikayetçi olduğunu gördüm. Bu süreçte partnerine destek olmak ve empati kurmak ilişkiyi çok güçlendirir ✨ Sen çevrendeki kadınlara bu hassas günlerinde nasıl destek oluyorsun 🌸
sen insan veya Türk erkeği değilsin bilemesin istisnasız baş ağrısı türk kadınalrında kronik
regl hastalik degil her ay olunan bisey, arastirmalara göre regl sancisini erkek vucudu cekerse sakat kalma veya ölme riski var, arastirmani öneririm
Kadınları anlayacak bir adam çıkacakmış bu sitede merak ediyorum
Yok canım yurt dışındakiler regl olmuyor
kadın seni arzulamıyorsa bahane bulur. bunun milleti ülkesi yok
toplumda herkes de bu var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?