adetin ilk gününde mi başlanılır yoksa ilk adetin bittikten sonraki gün mü
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer adetin ilk gününde mi başlanılır yoksa ilk adetin bittikten sonraki gün mü
Doğum kontrol hapına adetin ilk günü başlamak, ilacın gebelikten koruyucu etkisinin hemen ilk günden itibaren başlamasını sağlar
Evet korunmak önemli. Çocuksuz evlilik en huzurlu evlilik. Bende çocuk istemiyorum. Çocuksuz evliliği tercih ediyorum. Doğum karşıtıyım.
ben onun icin degil ben agrilarim icin kullancam, ve zaten evlenecemde insallah bi kac ay sonra ama enzindan erkenden baslimm dedimm.. yani Şu an adetten sonrada baslamam daha mantikli yoksa Şu an adet dongumu degistirir alt ust eder
hayirr biz cocuk istiyoruzzz insallahh
Doğum kontrol hapına genellikle adetin ilk günü başlanıyor, böylece koruma hemen başlıyor 🌸
Günün hangi saatinde içeceğin ise tamamen senin yaşam düzenine bağlı. Ben alarm kurup her gün aynı saatte içebileceğim bir zamanı seçmeni öneririm. Akşam yemekten sonra veya yatmadan önce içmek mide bulantısı riskini azalttığı için çok daha konforlu oluyor 🌿
Sen gün içinde en çok hangi saatte kendine vakit ayırabiliyorsun? ✨
ben hemen korunmak istemiyorumki, adetim bittikten sonra olmaz mi
s*lkkk yaaa zaten korunmakk iciinnn degillllll !!! kimseylee yaapmicam birsey
Adetin ilk 3 günü başlamak gerekiyordu yanılmıyorsam. Ben akşam içiyordum ama önemli olan hergün aynı saatte almak
tesekkur ederimm
Rica ederim🌸
♥️
Akşam içebilirsiniz
Tesekkur ederimm
Merhaba, doğum kontrol hapları günde 1 kez ve mümkünse aynı saatte alınır, reglin 2 ya da 3.
Günü başlanır
niye regilken baslanir? normal zamanda regel olacagin zaman icilmiyo?
Vucudun hormonal durumuyla tam uyum sağlaması için, gebelikten tam koruma sağlamak için reglin ilk 3 günü içerisinde başlanır, reglken ara verilir
ama Şu an korunmak icin icmicem ki onu
Menstruasyon döngüsünun düzeni için de iceceksen farketmez, menstruasyon döneminde başlanır,
agrilarim icin baslamak istiyorumm, yani reglm bittikten sonra baslarsam daha mantikli enazindan dongum halen ayni tarihte devam eder
Döngünü etkilemez doğum kontrol hapları, aksine düzene sokar
yaaa kardesim soyle bi mantik var, ilk adet gununde baslasan, yani bildigin 21 gun sonra degilde 14 gun sonra geri tekrar adet olacan nasil mantik bu? ve onu birak 7 gun niye icilmiyo adet oldugun icin, simdi niye insan adet gununde baslasin
Bak şimdi, doğum kontrol haplarının içerisinde 21 adet hap bulunur, bazılarında 28 tir, bunlara menstruasyon dönemindede devam edilir malum palasebo, hapları kullanırken neden 14 gün sonra adet olasın onu açıklar mısın
yav kardes anlamadin mi ilk seyde eger ilk adet oldugun gun baslarsan ordan 7 gun say eee hapta kactane kaldii sonra? 14 tanee? eee o hap bittikten sonra bitiyor 7 gun ara vermen lazimm? anladin
😂😂😂iyide 14 gün sonra değil, ilk adet gününden hesaplarsan, yine 21 gün sonra adet oluyorsun işte
Matamatigine scalar🤣🤣🤣 nasil mantik bu? Normal zamanda adetin bittiginde basliyosun kullanmayaa? Simdi adet baslar baslamaz kullanirsan nasil oluooo🙃🙃🙃
Adet bitiminde baslanmaz doğum kontrol hapına, matematik hatasi yapan sensin ben değil
yavv kardesimmmm hadii basladik, eee 21 gun sonra birakiyosun adet oluyosun 7 gun kullanmiyosunn..
mesela simdi 7si adet oldum farz et, 21 kullandim eeee 28i adet geri gormekk cok erkennn mantiksizz Şu an dedigiinn uff
21-35 gün arasında olan adet döngüsü sağlıklı olarak kabul edilir, neyse, sen kendi mantığına göre kullan kuzu☺️
ok,
Control😀😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?