Neden olur 1. günden bu yana 15 gün oldu, bağırsaklarımda tuhaf kramp giriyor, belim ağrıyor bazen
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adetin 15. gününde kahverengi akıntı, bazen yumurtlama dönemindeki hafif lekelenmeden veya hormonal değişikliklerden kaynaklanabilir. Doğum kontrol hapı gibi hormonal yöntemler de ara kanamaya yol açabilir. Ancak adetler arasında kanama; enfeksiyonlar, polip myom gibi başka nedenlerle de görülebilir. Fakat kahverengi akıntıya kramp ve bel, karın ağrısı da eşlik ediyorsa, özellikle bu durum tekrarlıyorsa kadın doğum doktoruna görünmek iyi olur. Cinsel ilişki olduysa gebelik ihtimali de varsa test yapmak önemli; gebelikte kanama ve ağrı bazı durumlarda acil değerlendirme gerektirebilir. Şiddetli veya tek taraflı karın ağrısı, yoğun kanama, baş dönmesi/bayılma, omuz ağrısı olursa acile başvurulmalısın.
Adet döngünün tam ortasına denk geldiğin için bu durum yumurtlama dönemi lekelenmesi olabilir. Yumurtlama sırasında hormonlardaki ani değişimler hafif kahverengi akıntıya, bel ağrısına ve bağırsak hassasiyetine yol açabiliyor 🌸
Yine de vücudunu dinlemek çok önemli. Belini ve karnını sıcak tutacak hafif yoga esnemeleri ve papatya çayı sana çok iyi gelecektir 🌿
Bu ağrılar kaç gündür devam ediyor, daha önce hiç yaşamış mıydın ✨
Miyom ya da kist olabilir bi göster canım
Erken olabilirsin adeti
Enfeksiyon olabilir
Geliyor gelmekte olan
Ateş halsizlik vs var mı
Ateş yok halsizlik biraz
Bir sonraki adetini bekle bakalım şu an bişey söyleyemiyorum
Acil doktoruyum bu arada kadın doğum değil
Kötü mü kokuyor peki
Yok
Hayır