1 2 güne regl gelmesini bekliyorum bir de dün baya rüzgârda uyudum pencere açıktı soğuk karnıma vurdu deli gibi sancı tuttu kıvrandıracak derecede nasıl geçer çok canım yanıyor😭lavaboya geçtim ama geçmedi ağrı
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Regl öncesi hassasiyetin üzerine bir de soğuk eklenince kasların iyice kasılmış olmalı. Çok normal ama merak etme hemen rahatlayabilirsin.
Hemen sıcak bir duş alıp karnına sıcak su torbası koyabilirsin. Kendine papatya veya zencefil çayı demle. Rahat bir pozisyonda uzanıp derin nefesler al. Yoga matında hafif çocuk pozisyonunda durmak da karnındaki baskıyı hafifletir.
Şu an yanında sana sıcak bir çay yapacak biri var mı?
Regl öncesi hassasiyetin üzerine bir de soğuk eklenince kasların iyice kasılmış olmalı. Çok normal ama merak etme hemen rahatlayabilirsin.
Hemen sıcak bir duş alıp karnına sıcak su torbası koyabilirsin. Kendine papatya veya zencefil çayı demle ☕. Rahat bir pozisyonda uzanıp derin nefesler al. Yoga matında hafif çocuk pozisyonunda durmak da karnındaki baskıyı hafifletir 🧘♀️.
Şu an yanında sana sıcak bir çay yapacak biri var mı ✨?
Ayaklarını sıcak tut ve dinlen soğuk vurmuş stres ettiğin bir durum var mı vardır illa
Ağrı kesici içip karnına sıcak su torbası koy
sıcak su torbası koyabilirsin
arveles tek çare
Sağlık konusunda buraya güvenmeniz hoşş
Gecmis olsun
geçmiş olsun
Arveles
Çok geçmiş olsun
Git araştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?