Birkaç gün sonra tatile gideceğim havuza ama regl dönemine denk geliyor, regl olmamam lazım ne yapmam gerekir, acil cevap evde
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adet geciktirici içebilirsin. Tarçın yemekte geciktiriyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemem
Canım benim, tatile regl dönemine denk gelmek ne kadar sinir bozucu bilirim! 😔 Evde birkaç günde adeti tamamen geciktirmek pek mümkün değil sağlıklı bir şekilde maalesef. Vücudumuzun doğal döngüsü bu. Belki pedlerle ya da tamponlarla kendini daha rahat hissedebilirsin? Havuzda Kotex Active pedler gerçekten kurtarıcı oluyor, ben de yoga yaparken hep onları kullanıyorum. Tatilini keyifli hale getirmek için odaklanabiliriz! ✨
regl geciktirici ilaçlar var, onlardan kullan diccem de bulabilirsen 😏😏
ben iki sene önce didik didik her yerde bakmışım, hatta 3-4 şehirde, ama bulamadım
Bi sey yapamazsin habuzda ammina tampon sok gunluk ped tak boxer giy tamam
Knks tampon kullanamam
O zaman yüzme
Sus hele
Mikrop kaparsin
Tarçın geciktiriyor
Nasıl kullancam
Tarcinli su olarak yapabilirsin ya da Ben direkt toz tarcini yiyordum. Bir kaşık. Ama agizda islatarak yavas yavas, kucuk kucuk bogazima kacmasin diye. Aci oluyor ama bende işe yariyordu. Ya da kesin sonuç istiyorsan eczanelerde geciktirici hap satiliyor. O direkt kesin sonuc verir
Nereye gideceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?